Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ βάζω τα ρούχα στους 40 (εκτός αν το ταμπελάκι λέει κάτι διαφορετικό) και πάντα χρησιμοποιώ Pods μέσα στον κάδο. Όσες φορές έχω βάλει πλύση στους 30 μου φαίνεται ότι το pod σαν να μην διαλύεται καλά. Βρίσκεις δηλαδή στην πόρτα του πλυντηρίου σαν υπολείμματα της μεμβράνης του. Πάντως θέμα με ξεθώριασμα δεν είχα ποτέ.

Δημοσ.

Ο ήλιος είναι το πρόβλημα, όπως έγραψαν οι συμφορουμίτες πιο πάνω. Πριν πάρεις ταμπλέτες, αλλάξεις πλυντήριο, σπίτι, κλπ, δοκίμασε να τα μαζεύεις μόλις στεγνώσουν και θα εκπλαγείς.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Δυστυχώς δεν έχουν όλα τα πλυντήρια επιλογή για 30°C, π.χ. το δικό μου LG που έχει Κρύο - 20°C - 40°C κ.λπ..

Αλλά και πάλι, σύμφωνα με κάποιον εδώ που είχε μετρήσει τη θερμοκρασία που πιάνει το νερό στο δικό του που δεν έπιανε την ονομαστική τιμή, και στους 40°C που το βάζω εγώ δεν παίζει να τους πιάνει.

Εγώ είχα μετρήσει το δικό μου. Αγγίζει την ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, τουλάχιστον αν μετρήσεις με laser εξωτερικά στο τζάμι από την πόρτα, αλλά αυτή η θερμοκρασία δεν διαρκεί για πολύ, απλά αγγίζει την ρυθμιζόμενη για λίγο και μετά αρχίζει σιγά σιγά και πέφτει επειδή κλείνουν οι αντιστάσεις. 

Από θερμοκρασίες, στο μικρό έχει 20 - 40, στα λευκά έχει από 20 ως 90 εκτός των 80 που δεν υπάρχει επιλογή, από το 70 πάει στο 90 δηλαδή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Trapper said:

Ο ήλιος είναι το πρόβλημα, όπως έγραψαν οι συμφορουμίτες πιο πάνω. Πριν πάρεις ταμπλέτες, αλλάξεις πλυντήριο, σπίτι, κλπ, δοκίμασε να τα μαζεύεις μόλις στεγνώσουν και θα εκπλαγείς.

Δεν είναι μόνο ο ήλιος, ο οποίος εννοείται ότι καίει τα χρώματα.

Όπως έγραψα, εγώ έχει τουλάχιστον 2 χρόνια που δεν απλώνω ρούχα έξω στον ήλιο.

Τα ρούχα της κόρης μου, 5μιση χρονών πλενονται 1 και 2 φορές το καθένα κομματι την εβδομάδα, στους 30 βαθμούς σε μεικτό κύκλο και 800 στροφές, με απορρυπαντικο για χρωματιστά.

Θες να δεις φωτογραφία από καινούργιο μπλουζάκι και από άλλο ίδιο πού έφαγε 50 πλυσεις?

Το ξεθώριασμα είναι αναπόφευκτο. Απλά μπορείς να το καθυστερήσεις αρκετά.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.

Όταν έχεις οικογένεια και θες να βάλεις τρία και τέσσερα απανωτά πλυντήρια π.χ. το Σαββατοκύριακο, βιάζεσαι να στεγνώσουν οπότε αν έχει ήλιο είναι μονόδρομος να τον χρησιμοποιήσεις μπας και τελειώσεις κάποια στιγμή, ειδικά αν δεν είναι καλοκαίρι που εκεί στεγνώνουν και χωρίς ήλιο.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Εγώ είχα μετρήσει το δικό μου. Αγγίζει την ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, τουλάχιστον αν μετρήσεις με laser εξωτερικά στο τζάμι από την πόρτα, αλλά αυτή η θερμοκρασία δεν διαρκεί για πολύ, απλά αγγίζει την ρυθμιζόμενη για λίγο και μετά αρχίζει σιγά σιγά και πέφτει επειδή κλείνουν οι αντιστάσεις. 

ανοίγουν 😕

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

ανοίγουν 😕

Τι εννοείς; Όταν σταματήσει να δουλεύει η αντίσταση αρχίζει και πέφτει η θερμοκρασία του νερού σιγά σιγά. Εκτός αν το λες από καθαρά ηλεκτρολογικης πλευράς, πχ όταν ανάβει ένα φως, στην πραγματικότητα κλείνει ο διακόπτης για να δημιουργήσει κύκλωμα και ροή ηλεκτρονίων. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...