Προς το περιεχόμενο

Realme 11 Pro+ vs One Plus Nord 3 vs Pixel 7(a)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για ποιότητα σε βίντεο και αυτονομία μπαταρίας. Επειδή τα συγκεκριμένα 3 παίζουν κοντά στα 500 και έχουν παραπλήσια χαρακτηριστικά θα ήθελα να ακούσω απόψεις από κάποιους που τα έχουν ή τα έχουν δοκιμάσει. Αν φυσικά υπάρχει κάτι πιο οικονομικό (π.χ. παλαιότερο μοντέλο που πωλείται ακόμα καινούριο) το οποίο να έχει μικρές διαφορές, φυσικά το ακούω. 

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Nord 3 πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή. Pixel 7a που έχω δοκιμάσει έχει καλύτερη κάμερα αλλά σε μπαταρία υστερεί. Για το realme δεν έχω άποψη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι έχω το super budget friendly Nord CE2 και ειναι πολύ καλό (και η κάμερα για την κατηγορία του). Μπαίνει γερά στις υποψηφιότητες το Nord 3. Για τα Realme το μόνο που έχω να πω είναι ότι μπορεί να πέσεις σε εξαιρετική κάμερα στην κατηγορία κάτω των... 230 ευρώ και σε μέτρια κάμερα στα 400 ευρώ. Ένα Realme C35 που έχει ένας συνάδελφος έχει απίθανη κάμερα και νομίζω ότι το είχε πάρει 190 ευρώ. 

1 ώρα πριν, vaggospro είπε

Nord 3 πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή. Pixel 7a που έχω δοκιμάσει έχει καλύτερη κάμερα αλλά σε μπαταρία υστερεί. Για το realme δεν έχω άποψη.

Επεξ/σία από Rebirth
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...