aplousername Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Θέλω να στείλω το πισι μου στη βρετανία, αλλά η κουριερ ζητάει το PI classification της μπαταριας. Δεν έχω ιδέα, ψάχνω πόση ώρα. Είνα για ένα hp elitebook 840 g8. Μήπως έχει κανείς ιδέα πώς θα το βρώ αυτό? (αν το γράφει πάνω στη μπαταρία δυστυχώς δεν με αφήνουν απτη δουλειά να το ξεβιδώσω για το δω γιατί μπορεί να το διαλύσω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 θα μαντέψω ότι είναι το P.I. 967 με μια αναζήτηση που έκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplousername Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 εγώ νόμισα το 965 θα ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, aplousername είπε εγώ νόμισα το 965 θα ήταν αυτό πρέπει να απευθύνεται σε σκέτες μπαταρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα