alexgr10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Είχα πάρει ένα αμάξι από την δουλειά το VW T-Cross και όταν το σύνδεσα το κινητό Xiaomi 10T Pro μου με το αμάξι, στο Media ακούω μουσική μια χαρά και στο Phone καλούσα μια χαρά χωρίς να κάνει περίεργο θόρυβο. Μετά, είπα ας δοκιμάσω το android auto πως είναι. Όταν το σύνδεσα με android auto και ήθελα να πάρω τηλέφωνο μου έκανε θόρυβο. Ούτε άκουγα ούτε με ακούγανε. Πάω σε άλλα αμάξια T-Cross και δουλεύουν μια χαρά με το android auto. Αυτό πως μπορώ να το διορθώσω πρόβλημα; Έκανα restore factory στο αμάξι και δεν άλλαξε κάτι. Και έκανα reset στο Bluetooth.
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 δοκιμασε άλλο καλωδιο (υποθετω με καλωδιο το εχει συνδεδεμενο)
alexgr10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, paylidis είπε δοκιμασε άλλο καλωδιο (υποθετω με καλωδιο το εχει συνδεδεμενο) Με Bluetooth
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, alexgr10 είπε Με Bluetooth Bluetooth k Wi-Fi λογικά εννοείς (ασύρματα δλδ). Άλλο κινητό έχεις δοκιμάσει αν το κάνει στο συγκεκριμένο όχημα;
geomrk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 μπορείς να δεις τι permissions χρησιμοποιεί το android auto απο καπου;; αν ναι τσεκαρε αν εχεις ενεργοποιημενα αυτα οπυ ειπες
alexgr10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, alexgr10 είπε Ναι και δουλεύει. Αλλά προσπαθώ να βρω το clear cache από το κινητό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα