M A T R I X Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 e-shop.gr: Box Now Ολοκληρώνοντας την παραγγελία, επιλέγετε τρόπο αποστολής "BOX NOW lockers με 24/7 πρόσβαση" και επιλογή locker. Το ανεβάζω κυρίες για παραγγελίες με αξία χαμηλότερη των 90€, όπου υπάρχει χρέωση από το e-shop, αλλά και όχι μόνο, καθώς είναι πιο άμεση η αποστολή/παραλαβή. Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/9. 6 1
satsok2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Το έχω δει και σε άλλα καταστήματα! Το box now αν συνεχίσει να είναι το ίδιο αποτελεσματικό, θα σαρώσει. 7
Chrisfm94 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 30 minutes ago, satsok2 said: Το έχω δει και σε άλλα καταστήματα! Το box now αν συνεχίσει να είναι το ίδιο αποτελεσματικό, θα σαρώσει. Βεβαια μολις γινει συνηθεια και τραβηξει κοσμο, 100% θα ακριβυνει. Τωρα το πόσο ειναι το ζητουμενο... 5 1
Exorgistis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1) Κατ' αρχάς είναι προσοφρά της BOXNOW σε συνεργαζόμενα καταστήματα και όχι προσφορά του e-shop.gr. 2) Το πόστ βρίσκεται στις προσφορές ενώ μιλάμε οτι γλιτώνουμε στην καλύτερη 8€, κι αυτό αν καταφέρουμε να διαλέξουμε κάτι που να είναι όντως για μεγάλο locker του BOXNOW, αλλιώς γλιτώνουμε ή 3€ ή1€ ...... Προσωπικά μου φαίνεται αδιάφορη η προσφορά. σως κάποιος που θέλει να αγοράσει κάτι χαμηλότερης αξίας από 3€ να τον βολέψει. 2
1nsom-n1k Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Exorgistis είπε αλλιώς γλιτώνουμε ή 3€ ή1€ ...... Προσωπικά μου φαίνεται αδιάφορη η προσφορά. σως κάποιος που θέλει να αγοράσει κάτι χαμηλότερης αξίας από 3€ να τον βολέψει Το 1€ πως προκύπτει; 3€ δεν είναι τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα; Για να ψωνίζουμε από το eshop κι όχι από άλλα καταστήματα ειδών Τεχνολογίας, πάει να πει ότι ακόμα κι αυτά τα δύο ευρώ τα μετράμε... 4 παραγγελίες να κάνεις σε κάθε Crazy Sundays είναι 8 ευρώ το μήνα. Αν είσαι πανί με πανί, αλλά χρειάζεσαι και κάποια πράγματα, όλα μετράνε 💸 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από 1nsom-n1k
djcat Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Exorgistis είπε 1) Κατ' αρχάς είναι προσοφρά της BOXNOW σε συνεργαζόμενα καταστήματα και όχι προσφορά του e-shop.gr. 2) Το πόστ βρίσκεται στις προσφορές ενώ μιλάμε οτι γλιτώνουμε στην καλύτερη 8€, κι αυτό αν καταφέρουμε να διαλέξουμε κάτι που να είναι όντως για μεγάλο locker του BOXNOW, αλλιώς γλιτώνουμε ή 3€ ή1€ ...... Προσωπικά μου φαίνεται αδιάφορη η προσφορά. σως κάποιος που θέλει να αγοράσει κάτι χαμηλότερης αξίας από 3€ να τον βολέψει. δεν ισχύει αυτό που λες - από το plus4you έχει χρέωση 2 ευρώ για το boxnow 1
Exorgistis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, djcat said: δεν ισχύει αυτό που λες - από το plus4you έχει χρέωση 2 ευρώ για το boxnow Το οτι είναι προσφορά για συγκεκριμένα συνεργαζόμενα καταστήματα το μαθαίνεις εύκολα Googlάροντας. 11 hours ago, 1nsom-n1k said: Το 1€ πως προκύπτει; 3€ δεν είναι τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα; Για να ψωνίζουμε από το eshop κι όχι από άλλα καταστήματα ειδών Τεχνολογίας, πάει να πει ότι ακόμα κι αυτά τα δύο ευρώ τα μετράμε... 4 παραγγελίες να κάνεις σε κάθε Crazy Sundays είναι 8 ευρώ το μήνα. Αν είσαι πανί με πανί, αλλά χρειάζεσαι και κάποια πράγματα, όλα μετράνε 💸 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από Exorgistis
leo066 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Exorgistis είπε Αυτό είναι για να στείλεις εσυ δεμα, από τα καταστήματα έχεις διαφορετική χρέωση ανάλογα το κατάστημα. 5 1
djcat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Exorgistis είπε Το οτι είναι προσφορά για συγκεκριμένα συνεργαζόμενα καταστήματα το μαθαίνεις εύκολα Googlάροντας. Το μηδέν μεταφορικά του eshop πού είναι στη φωτό σου; 1 1
Exorgistis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Κουραστικό έχει γίνει αυτό google..... Ιδρωσα....
tomar26 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Να αναφέρω απλά, με βάση πρόσφατη δική μου εμπειρία, πως εκεί στο e-shop δεν έχουν κάποια διαδικασία να ξέρουν εξαρχής ποια δέματα μπορούν να διακινηθούν μέσω box. Στη δική μου παραγγελία, που περιελάμβανε air fryer, χωρίς να ξέρω πόσο ογκώδης είναι, δεν χώραγε απλά στις μεγαλύτερες θυρίδες του box. Μέχρι να βγάλουμε άκρη με το eshop (υποτίθεται με καλούσαν στο κινητό και δεν με έβρισκαν - τους έδωσα και περιθώριο γιατί ήταν εν μέσω καύσωνα) πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα και η κατάσταση παρέμενε ότι και καλά εκκρεμούσε η παράδοση στο box now. Όταν μίλησα και συνεννοηθήκαμε, η παραγγελία βρισκόταν την ίδια μέρα στο point της περιοχής μου. Την box now τη χρησιμοποιώ και για να παραλάβω και για να στείλω όταν μπορώ. Είναι εξυπηρετικότατη και συγκριτικά με τους άλλους αξίζει ακόμα και με τις κανονικές τους τιμές. Η ευκολία (εφόσον έχεις κοντά σου θυρίδα) είναι τεράστια. 4
Eyedentify Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι πιο οικονομικά μέσω αυτής της διαδικασίας, αλλά φαίνεται να ειναι πιο αργή η παράδοση. Περιμένω δέμα από κοντινή πόλη, και 48 ώρες μετά την αποστολή δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο παράδοσης που επέλεξα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από Eyedentify
tomar26 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Στο έχουν στείλει, δηλ. έχει μπει σε ντουλάπι της Box Now? Ό,τι έστειλα αλλά και πήρα εγώ, εντός και εκτός Αττικής, διακινήθηκε ταχύτατα. Στην περίπτωση του e-shop περίμενα όπως ανέφερα και τελικά δεν το είχαν στείλει αυτοί.
Eyedentify Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tomar26 είπε Στο έχουν στείλει, δηλ. έχει μπει σε ντουλάπι της Box Now? Ό,τι έστειλα αλλά και πήρα εγώ, εντός και εκτός Αττικής, διακινήθηκε ταχύτατα. Στην περίπτωση του e-shop περίμενα όπως ανέφερα και τελικά δεν το είχαν στείλει αυτοί. Δεν παίζει να ειναι σε ντουλάπι, διότι θα είχα ειδοποιηθεί με sms & e-mail ότι μπορώ να το παραλάβω. Στο tracking μου βγάζει "Σε διαδικασία παράδοσης". Από Βέροια για Θεσσαλονίκη το δέμα. Θεωρώ ότι για τέτοια κοντινή απόσταση θα έπρεπε να είχα παραλάβει ήδη. EDIT: Ηρθε ειδοποιηση 7 παρα το απογευμα τελικα και παρελαβα. Οποτε, απο την ωρα αποστολης σε 48+ ωρες παρελαβα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από Eyedentify
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα