Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας κατοικώ στην Ρόδο σε ένα χωριό στο οποίο για 200 μέτρα έργο δεν έχουμε οπτική ίνα... με 50 άρα στην cosmote πιάνω 19 έχουν έρθει τεχνική και μου λέει η περιοχή δεν πιάνει παραπάνω , τον Νοέμβριο λίγη τι συμβόλαιο μου, τι μου συμβουλευετε να κάνω? Πληρώνω 44 μαζί με τηλεόραση εκτός τα σπορτ απεριόριστα σταθερά 60 προς κινητά, η cosmote σαν λύση μου δίνει modem με κάρτα sim +6 έυρο για 200 gb  σας ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.
1 hour ago, TsolakFD said:

Καλησπέρα σας κατοικώ στην Ρόδο σε ένα χωριό στο οποίο για 200 μέτρα έργο δεν έχουμε οπτική ίνα... με 50 άρα στην cosmote πιάνω 19 έχουν έρθει τεχνική και μου λέει η περιοχή δεν πιάνει παραπάνω , τον Νοέμβριο λίγη τι συμβόλαιο μου, τι μου συμβουλευετε να κάνω? Πληρώνω 44 μαζί με τηλεόραση εκτός τα σπορτ απεριόριστα σταθερά 60 προς κινητά, η cosmote σαν λύση μου δίνει modem με κάρτα sim +6 έυρο για 200 gb  σας ευχαριστώ πολύ!!

μονο αν βαλεις Mobile internet αν εχεις καλο σημα κινητης τηλεφωνια ειτε 4g ειτε 5g. ή αν στησεις κανα Link με κανα φιλο που μπορει να εχει καμια 100vdsl.

Δημοσ.
10 minutes ago, TsolakFD said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση απλά Link τι εννοείς ???

ασυρματο Link.κεραια εσυ στην ταρατσα κεραια καποιος αλλος και παιρνεις internet απο αυτον.απαραιτητη προυποθεση να υπαρχει οπτικη επαφη

Δημοσ.

Αααα κατάλαβα όχι δεν έχουμε κάτι τέτοιο... άμα πάω σε σταθερό ίντερνετ αλλά και αυτό με την sim , ποια εταιρεία προτείνενε??? Θα έλεγα nova η cosmote πάλι 

Δημοσ.
2 minutes ago, TsolakFD said:

Αααα κατάλαβα όχι δεν έχουμε κάτι τέτοιο... άμα πάω σε σταθερό ίντερνετ αλλά και αυτό με την sim , ποια εταιρεία προτείνενε??? Θα έλεγα nova η cosmote πάλι 

Οποια εταιρεια εχει καλο σημα εκει που εισαι. μιλας με γνωστους δοκιμαζεις speedtests για να δεις ποια παιζει 4g/5g αναλογως τι θα παρεις.

Δημοσ.

Κατάλαβα... με την cosmote επειδή έχω στο κινητό είμαι κομπλέ με σήμα κτλπ οπότε εκεί θα καταλήξω σας ευχαριστώ πολύ 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, TsolakFD said:

Κατάλαβα... με την cosmote επειδή έχω στο κινητό είμαι κομπλέ με σήμα κτλπ οπότε εκεί θα καταλήξω σας ευχαριστώ πολύ 

απλα δες αν θα παρεις 4g ή 5g.αν παρεις 4g Να παρεις καποιο να ειναι καλο lte cat. μην ειναι κανα category 4.το αναφερει στα χαρακτηριστικα τι ειναι,

Δημοσ.
Just now, TsolakFD said:

Δεν το δίνει η cosmote δώρο ?? Καλύτερα να αγοράσω ??

εξαρτατε αν θα παρεις sim σκετη ή αν θα παρεις καποιο προγραμμα που δινει και router. δες τιμες και τι σε συμφερει και παρε το αναλογο προγραμμα .αν πχ σκετη sim εχει 20 και με router εχει 30 το μηνα τοτε παρε ενα δικο σου router αφου θα τα βγαλεις τα λεφτα του στους επομενους μηνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...