dexs7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημερα στην ομάδα,σήμερα προχώρησα στην εξόφληση δανειου του αυτοκινήτου και η τραπεζα μου έδωσε και την εξοφλητικη, Τωρα για την άρση πρέπει να μιλήσω με την αντιπροσωπεία;κάνει αυτή την διαδικασία; Το αμάξι είναι καινούργιο με άδεια του 19
tsofras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dexs7 είπε Καλημερα στην ομάδα,σήμερα προχώρησα στην εξόφληση δανειου του αυτοκινήτου και η τραπεζα μου έδωσε και την εξοφλητικη, Τωρα για την άρση πρέπει να μιλήσω με την αντιπροσωπεία;κάνει αυτή την διαδικασία; Το αμάξι είναι καινούργιο με άδεια του 19 Καλημέρα Πας στην αντιπροσωπεία το χαρτί της εξόφλησης του δανείου, σε κανα δυο μέρες (ανάλογα την αντιπροσπωπεία και πόσο γρήγοροι είναι) , θα σου δώσουν ένα πάκο με χαρτιά , τα μαζεύεις όλα μαζί με την άδεια κυκλοφορίας και πας στο υπουργείο για να αλλάξει η άδεια. Μην κάνεις το λάθος και πας σε ΚΕΠ (εκτός αν δεν βιάζεσαι) γιατί σε εμένα έκαναν 3 μήνες Αν δεν βιάζεσαι τότε πήγαινε σε ΚΕΠ να γλυτώσεις την ουρά του υπουργείου , θα σου δώσουν προσωρινή άδεια (φωτοτυπία την δική σου υπογεγραμμένη) για να κυκλοφορείς κανονικά 2
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μη πας σε κεπ με τιποτα οπως ειπε ο θωμας... στο υπουργειο η ουρα όποτε πηγα εγω το τελευταιο 1 χρονο δε ξεπερασε την 1 ωρα υπάρχει και η εναλλακτικη του διεκπαιρεωτη με ενα 30αρι 1
Nabuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Πιθανόν να γνωρίζει και η αντιπροσωπεία κάποιον, εγώ είχα δώσει ένα 20αρι και μου την έκαναν αυτοί 2
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 12 minutes ago, dexs7 said: Καλημερα στην ομάδα,σήμερα προχώρησα στην εξόφληση δανειου του αυτοκινήτου και η τραπεζα μου έδωσε και την εξοφλητικη, Τωρα για την άρση πρέπει να μιλήσω με την αντιπροσωπεία;κάνει αυτή την διαδικασία; Το αμάξι είναι καινούργιο με άδεια του 19 Θα πας στην αντιπροσωπεία η οποία θα σου δώσει υπεύθυνη δήλωση για την παραχώρηση κυριότητας (συν κάποια χαρτιά ακόμα αν είναι εταιρεία). Η άρση γίνεται στο μεταφορών με την ανάλογη αίτηση, την ΥΔ της αντιπροσωπείας, και την άδεια του οχήματος. Μπορείς να πας είτε εσύ, είτε να εξουσιοδοτήσεις κάποιον διεκπεραιωτή (είτε της αντιπροσωπείας είτε κάποιον άλλον) να το κάνει έναντι αμοιβής. Μπορείς επίσης να κάνεις το αίτημα με τα δικαιολογητικά σε ΚΕΠ, θα αργήσει πολύ όμως, συνήθως πάνω από ένα μήνα. 1
dexs7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας, Θα μιλήσω με την αντιπροσωπεία να δω τι θα μου πούνε, Γνωρίζετε που εινσι η διεύθυνση που πρέπει να παω; Περιφέρεια Αττικής βόρειος τομέας λέει η αδεια
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 38 minutes ago, dexs7 said: Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας, Θα μιλήσω με την αντιπροσωπεία να δω τι θα μου πούνε, Γνωρίζετε που εινσι η διεύθυνση που πρέπει να παω; Περιφέρεια Αττικής βόρειος τομέας λέει η αδεια https://www.11888.gr/search/public_sector/60293326/
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dexs7 είπε Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας, Θα μιλήσω με την αντιπροσωπεία να δω τι θα μου πούνε, Γνωρίζετε που εινσι η διεύθυνση που πρέπει να παω; Περιφέρεια Αττικής βόρειος τομέας λέει η αδεια απεναντι απο το avenue στην κηφισιας (κτηριο περιφερειας αττικής, στο ισογειο). Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από paylidis
thanasisxask Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτό που είχε ακουστεί ότι στα 7 χρόνια θα γίνετε άρση παρακράτησης, ισχύει;
dexs7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα, Ολοκλήρωσα την αρση παρακρατησης με διεκπαιρεωτη σε 2 εργάσιμες, Με ενημέρωσε σήμερα ότι την πήρε και να περάσω να την παραλάβω, Απλά μπήκα από περιέργεια στο gov και στη μεταβίβαση το έχει ακόμα κλειδωμένο, Γνωρίζετε τι παίζει;;
Joshua21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 49 minutes ago, dexs7 said: Καλησπέρα στην ομάδα, Ολοκλήρωσα την αρση παρακρατησης με διεκπαιρεωτη σε 2 εργάσιμες, Με ενημέρωσε σήμερα ότι την πήρε και να περάσω να την παραλάβω, Απλά μπήκα από περιέργεια στο gov και στη μεταβίβαση το έχει ακόμα κλειδωμένο, Γνωρίζετε τι παίζει;; Λογικά σε 1-2 εργάσιμες θα ξεκλειδώσει.
andreaspA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Στις 11/9/2023 στις 12:30 ΜΜ, dexs7 είπε Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας, Θα μιλήσω με την αντιπροσωπεία να δω τι θα μου πούνε, Γνωρίζετε που εινσι η διεύθυνση που πρέπει να παω; Περιφέρεια Αττικής βόρειος τομέας λέει η αδεια Στο eshop διπλα στο Μαρουσι. Στην γωνια ακριβως απεναντι απο τον Χαρμανη. Δεν θα βρεις κανεναν να περιμενει στην ουρα. Σε 10 λεπτα θα εχεις φυγει.
tilaverboy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Πήρα την εξοφλητική από την vw bank. Για να κάνω άρση παρακράτησης πρέπει να πάω αντιπροσωπεία ή μπορώ και ηλεκτρονικά μέσω gov?
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Αντιπροσωπεία νομίζω πρέπει να πας ούτως ή άλλως με την εξοφλητική στο χέρι για να σου δώσουν την ΥΔ και ότι άλλο χρειάζεσαι για να προχωρήσεις σε άρση. Η άρση γίνεται στο παράρτημα μεταφορών που έχει εκδοθεί η άδεια σου, ή αν δεν βιάζεσαι καταθέτεις σε ΚΕΠ τα δικαιολογητικά. Υπάρχει και η δυνατότητα μέσω gov.gr: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/arse-parakrateses-kuriotetas-epibatikou-e-dikuklou-okhematos-idiotikes-khreses 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα