tzimasr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σχετικά με την wise. Έκανα λογαριασμό και κάρτα. 1. Μπορώ να πληρώνω κανονικά στην Ελλάδα με αυτήν; 2. Μπορώ να στείλω χρήματα από ελληνικό iban πχ alpha bank; έχει χρεώσεις; 3. Μπορώ να κάνω αναλήψεις από ελληνικό ΑΤΜ; Είμαι καινούργιος και δεν ξέρω... Σας ευχαριστώ πολύ; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από tzimasr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, tzimasr είπε Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σχετικά με την wise. Έκανα λογαριασμό και κάρτα. 1. Μπορώ να πληρώνω κανονικά στην Ελλάδα με αυτήν; 2. Μπορώ να στείλω χρήματα από ελληνικό iban πχ alpha bank; έχει χρεώσεις; 3. Αν κάνεις καταθέσεις υπάρχει κάποια άλλη φορολογία; Δηλώνεις ότι έχεις εκεί στην φορολογική δήλωση κλπ; 4. Μπορώ να κάνω αναλήψεις από ελληνικό ΑΤΜ; Είμαι καινούργιος και δεν ξέρω... Σας ευχαριστώ πολύ; 1 όπου δέχονται mastercard/visa την δέχονται 2 φυσικά και μπορείς να στείλεις απο ελληνικό ΙΒΑΝ έμβασμα που εχει χρέωση,το πιο ευκολο και γρήγορο όμως είναι να το κάνεις μέσω κάρτας ή google pay που εχουν μια ελάχιστη χρέωση.Θα το βρεις στο add money. 4 μπορείς,έχει έξοδα όμως το ΑΤΜ ,μέχρι 3 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzimasr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από tzimasr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2023 στις 3:57 ΜΜ, tzimasr είπε Αρχικά υπάρχει χρέωση που γίνεται από το ATM όχι μόνο από την Wise. Το κόστος εξαρτάται την τράπεζα συνήθως είναι 2,5-4 ευρώ Η wise έχεις 2 Free withdrawals, για κάτω από 200 ευρώ, μετά σε χρεώνει 1,75% + 0,50 ευρώ flat fee. Για το 3. υποχρεούσε να δηλώσεις οποιοδήποτε είδος εισοδήματος σε περίπτωση που λαμβάνεις λεφτά λεφτά εκεί (ή οπουδήποτε αλλού). Σε περίπτωση που ζητηθεί δίνονται οι κινήσεις σου κανονικά. Αν θες να ανεβάσεις λεφτά τα οποία είναι φορολογημένα επίσης δεν έχεις πρόβλημα δεν το αναφέρεις πουθενά λεφτά σου είναι, αν δεν είναι όμως σε πιθανό έλεγχο θα έχεις πρόβλημα από το Πόθεν Έσχες. Είναι ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον λογιστή σου και όχι σε τυχαίους στο ίντερνετ 🙂 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poluvolo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Γεια σας θα ήθελα άμεση βοήθεια αν είναι δυνατόν όσον αφορά την μέθοδο πληρωμών wise Δυστυχώς το μόνο που έχω καταφέρει έως τώρα είναι η δημιουργία account Τι γίνεται μετά? δίνουν κάποιον ΙΒΑΝ με κάποιο τρόπο που δεν μπορώ να καταλάβω? Το κακό είναι ότι δεν έχω εμπειρία με την revolut η κάτι παρόμοιο θα ήμουν πράγματι ευγνώμων σε άμεση βοήθεια θέλω τα επόμενα 3 steps μετά την δημιουργία λογαριασμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, poluvolo είπε Γεια σας θα ήθελα άμεση βοήθεια αν είναι δυνατόν όσον αφορά την μέθοδο πληρωμών wise Δυστυχώς το μόνο που έχω καταφέρει έως τώρα είναι η δημιουργία account Τι γίνεται μετά? δίνουν κάποιον ΙΒΑΝ με κάποιο τρόπο που δεν μπορώ να καταλάβω? Το κακό είναι ότι δεν έχω εμπειρία με την revolut η κάτι παρόμοιο θα ήμουν πράγματι ευγνώμων σε άμεση βοήθεια θέλω τα επόμενα 3 steps μετά την δημιουργία λογαριασμού Aφού άνοιξες λογαριασμό δεν σου έχει κάτω απο το € το ΙΒΑΝ? Τι 3 βήματα ψάχνεις;Απο που άνοιξες λογαριασμό;Απο κινητό ή απο browser? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vort666 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου καλησπερα , τι γινεται με την wise και την φορολογια στην ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα