Προς το περιεχόμενο

Overclock σε Radeon9500

Ian_Dragonheart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Θέλω να πουσάρω λιγάκι την καρτούλα μιας και ετοιμάζομαι σιγά σιγά να αποκτήσω μια 9800 pro (βλέπε οικονομικές στενότητες) και θέλω να την ξεζουμίσω πριν προβώ στη μελλοντική μου αγορά.Ψάχνω λοιπόν κάποιο προγραμματάκι για overclock.Είχα ακούσει και παλαιότερα (απο τις ένδοξες εποχές της voodoo...Ax τι θυμήθηκα τώρα...) και όσο πέρναγε βέβαι ο καιρός για το Powerstrip.To είχα δοκιμάσει και μου έιχε φανεί αρκτά καλό.Θέλω να ακούσω τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας σχετικά με κάποιο προγραμματάκι η κάποια άλλη τρελή με την καλή έννοια πάντα μέθοδο όπως συνηθίζουν οι insomniacs.Ευχαριστω... :D

Δημοσ.

omega drivers!! pane ta powerstrip!twra katevazeis ta omega drivers ,pou mesa exoun parathyro o/c!an eisai kai katoxos 9500 exei mesa kai to softmod[den xaneis thn eggyhsh] se 9700!an eisai tyxeros tha kaneis thn kartoula sou 9700 pro, pou brisketai konta sthn 9800! :)

Δημοσ.

Μια Club 3d 9500 Non Pro 128mb.OΙ μνήμες είναι σε διάταξη L και νομίζω έχει 4 pipelines.Είχα δοκιμάσει και στο παρελθόν να κάνω και το softmod αλλά μαζί με την έκρηξη στις επιδόσεις κέρδισα και κάποια artifacts που θύμιζαν παιχνίδι του Γκασπάρωφ...checkers checkers...

Δημοσ.

Θα έλεγα να βελτιώσεις λίγο την ψύξη της κάρτας και να προσπαθήσεις πάλι το softmod. Με €20 παίρνεις ένα Silencer και αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να μην δεις σκακιέρες ;)

Αν πάλι δεν θες να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο, δοκίμασε το RivaTuner ή το ATiTool για να βρεις τα όρια της κάρτας.

Δημοσ.

Φίλτατε Narayan δοκίμασα το Atitool βρήκα τα όρια της έπειτα πέρασα τα Omega Drivers με το softmod αλλα οι σκακιέρες έκαναν αισθητή την παρουσία τους...Μάλλον θα πρέπει να πάρω χαμπάρι οτι δεν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...