Papatiti Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας παρήγγειλα ένα δέμα με 10 € από το alliexpress και με ζητάνε τώρα αντικαταβολή + 20€. Αν δεν το παραλάβω θα το πάρουν πίσω το δέμα και θα μου επιστρέψου τα λεφτά;
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Σου ζητάει το aliexpress να πληρώσεις κάτι παραπάνω; Η σου ήρθε ειδοποίηση από το τελωνείο ότι πρέπει να πληρώσεις; Όταν είχα ρωτήσει εδώ πριν καιρό μου είχανε πει για σελίδες όπως aliexpress και banggod, αναλαμβάνουν αυτοί και τα στελνουν πρώτα Ευρώπη σε κάποια χώρα και μετά έρχονται εδώ σαν να ήρθαν από εκείνη την χώρα χωρίς τελωνεία και άλλα έξτρα. Έχε μας ενήμερους γιατι με ενδιαφέρει επειδή θέλω κάτι να παραγγείλω εν καιρώ.
papoys1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν είχα κάποιο πρόβλημα μεχρι τωρα για δέματα μέχρι 15 ευρώ. Μια χαρα μου έρχονται χωρίς κάποιο πρόβλημα.Θα σου έκατσε κάποιος που στραβοκοιμήθηκε το βράδυ και την πληρώνεις. Τι αντικείμενα είχε το δέμα;;;
elgol Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το banggood μιλαει για ατελεια με το priority το ali τωρα τελευταια στελνει με dpd acs αλλα δεν ξεκαθαριζει επακριβως αν υπαρχουν φοροι ή οχι, ο καθε πωλητης στελνει διαφορετικα και πρεπει να ερωτηθει εναλλακτικα υπαρχει και το temu με dpd και courier center στην αποστολη Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από elgol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα