Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, mourouzis2005 said:

γιατι φταιει ο ασφαλιστής που δεν σε ενημερωσε οτι λήγει η ασφαλεια σου

Επειδή είναι η δουλειά του;; Λέω τώρα εγώ..

• Like 5
  • Thanks 2
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ασφάλεια γίνεται αυτό που έπαθες. Κ εγώ την έχω πατήσει έτσι πριν 10 χρόνια. Δεν είχα απλά το ασφαλιστήριο μαζί μου γιατί δεν το είχε στείλει ο ασφαλιστής (με ταχυδρομείο τα έστελναν) - ( οι αστυνομικοί δεν είχαν σύστημα που ελέγχει αν όντως έχω ασφάλεια) Μου έκοψαν 500€ και πήγα την επόμενη με το ασφαλιστήριο (που έστειλαν με μαιλ) και έσβησε η κλήση.

Σχετικά με το κράνος δεν υπάρχει δικαιολογία. Πας και κλαίγεσαι στο διοικητή και ίσως τα πάρεις πίσω.

Εγω δεν θα στα έδινα πάντως. Ο λόγος? Ο σκοπός της τιμωρίας είναι να πάρεις ένα μάθημα και να μην κυκλοφορείς δίχως κράνος. Αν στα έδινα πίσω, όλα τα παραπάνω θα ήταν χαμένα και θα είχε χαθεί αυτός ο σκοπός. Χώρια του αν σκοτωνόσουν εσύ, θα είχα και εγω ευθύνη για το θάνατο σου.  

Ισως ο διοικητής να το δει διαφορετικά βέβαια και να στα δώσει...

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για άδεια δίπλωμα γίνεται ηλεκτρονική διασταύρωση! Μην το κάνεις θα μπλέξεις άσχημα

Επεξ/σία από pavlaras13
Δημοσ.

Δύο πράγματα καταλαβαίνεις διαβάζοντας το πρώτο post.

1) Ο τύπος δεν φοράει ποτέ κράνος, και αν το έχει το φοράει στον αγκώνα!

2) Αν δεν τον σταματούσαν, η ασφάλεια θα παρέμεινε ληγμένη μέεεεεχρι να τον σταματήσουν ή να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει στο ότι οι μηχανόβιοι στις πόλεις, έχουν γίνει χειρότεροι οδηγοί από αυτούς των αυτοκινήτων.

• Like 9
Δημοσ.
2 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Γράφουμε ενώ ο τύπος έχει εξαφανιστεί.. Έγραψε κάτι και την έκανε.. 

Τον πιάσανε και χωρις δίπλωμα και είναι στο αυτόφωρο😂 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Για τις ασφάλειες μην περιμένετε κανέναν ασφαλιστή. Εντελώς ηλιθιο μεν αυτό το μέτρο να σου κοπανάνε πρόστιμο ακόμα και με μισή ημέρα ανασφαλιστο, σε όλους συμβαίνει να ξεχαστουν, αλλά θα έπρεπε να υπήρχε άτυπα μια περίοδος χάριτος λιγων ημερών. 

Ας υποθέσουμε ότι το κράτος βγάζει μια νομοθεσία που να λέει ότι δεν θα υπάρχει πρόστιμο για 1 εβδομάδα μετά τη λήξη της ασφάλειας άλλα θα είσαι ανασφάλιστος και δεν γίνεται να είσαι ασφαλισμένος επειδή η ασφαλιστική κάλυψη ισχύει σύμφωνα με τα χρονικά περιθώρια που εσύ επιλέγεις να πληρώσεις για 1 μήνα, 3 μήνες, 6 μήνες ή ετήσια.

Γιατί κάτι μου λέει ότι πάλι τον ασφαλιστή θα βρίζανε σε πιθανό ενδεχόμενο που υπήρχε ένα ατύχημα και έπρεπε να κάνεις δήλωση; Θέλω να πω, δεν θα σε γράφανε για ληγμένη ασφάλεια άλλα δεν θα γινόταν και να είσαι καλυμμένος από την ασφαλιστική εκτός εάν θέλετε να βγει και νόμος που να λέει μετά τη λήξη της ασφάλειας να μην πληρώνεις και για ένα διάστημα για όταν θυμηθεί ο ασφαλιστής να σε πάρει ή για τον ίδιο τον κάτοχο του οχήματος που κοιμάται όρθιος.

Ανθρώπινο λάθος μπορεί να θεωρηθεί και από τον ασφαλιστή επειδή μπορεί να έχει θέμα υγείας ή να είχε φόρτο εργασίας. Δεν το δικαιολογεί άλλα αν γίνει δεν αλλάζει. 

Σημασία έχει να μην γίνει όλο αυτό και για να μην γίνει θα πρέπει ο καθένας να βασίζεται στον εαυτό του και μετά στον εκάστοτε ασφαλιστή.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα που λες ειναι για οσους εχουν θάρρος και τα καταφερνουν γενικώς. 

Το πιο safe ειναι να υποταχθείς στο νομο και να προσεχεις απο εδω και περα να εχεις ευθυνη για ασφάλεια/κράνος.

Η αλλη λυση ειναι απλα να κυκλοφορείς έτσι χωρις διπλωμα και να κρατήσεις πινακιδες χωρις να προκαλείς με κράνος , ασφαλεια και ολα και να προσεχεις αν εχει μπλοκα. Αυτη η λυση εχει καποιο ρισκο που πολλοί θα ηταν οκ με αυτο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε

Με ολο το σεβασμο γιατι φταιει ο ασφαλιστής που δεν σε ενημερωσε οτι λήγει η ασφαλεια σου?  

Σοβαρά το ρωτάς αυτό τώρα, ή δεν έχεις τροχοφόρο ή άλλαξε ασφαλιστή. Οχι γιατί δεν σε ειδοποιεί αλλά γιατί είναι αναξιόπιστος και άσχετος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα σε χτυπήσω με το αμάξι επειδή οδηγάς όπως το 95% με μηχανάκι σαν φελλός με προσπεράσεις από όπου χωράς, χωρίς φλας και στοπ να υπάρχουν και δεν έχεις ασφάλεια εγώ τι φταίω να την πληρώσω; Μακάρι να μην το πάρεις ποτέ το δίπλωμα εύχομαι

Για το κράνος δεν με πολυνοιάζει, άμα εσύ θες να αυτοκτονήσεις δικό σου πρόβλημα

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Άμα σε χτυπήσω με το αμάξι επειδή οδηγάς όπως το 95% με μηχανάκι σαν φελλός με προσπεράσεις από όπου χωράς, χωρίς φλας και στοπ να υπάρχουν και δεν έχεις ασφάλεια εγώ τι φταίω να την πληρώσω; Μακάρι να μην το πάρεις ποτέ το δίπλωμα εύχομαι

Για το κράνος δεν με πολυνοιάζει, άμα εσύ θες να αυτοκτονήσεις δικό σου πρόβλημα

...αρχίσαμε άντε καλό κλείδωμα 

Δημοσ.

ενταξει τις λυσαμε τις αποριες.τσακωθηκαμε. και του χρονου.

εγω απλα θα γραψω απο κατω 2-3 πραγματα το ενα για να γελασουμε.

α.η φωτο του ts δειχνει ενα ατομο χωρις κρανος. δεν ξερουμε αν ειναι ο ιδιος.τροφη για σκεψη. αυτο ειναι για να γελασουμε.

β.ασφαλιστης για οχημα εν ετος 2023? online ασφαλιστηριο και ενα μηνα πριν ερχεται email οτι θα ληξει σε ενα μηνα.πληρωνω εκτυπωνω και ειμαι ετοιμος. αλλο τοσο το να στηριχτω οτι δεν θα με ξεχασει ο ασφαλιστης.ουτε για αστειο.

γ.για οποιον ειπε οτι και να μην φορεσει κρανος δεν μας νοιαζει και μπορει να αυτοκτονησει.καποτε το ελεγα και εγω αυτο και μετα οταν μεγαλωσα καταλαβα οτι αν παθει καποιος κατι που δεν φοραει κρανος.

γ1.πιανει χωρο στην μεθ που μπορει να τον χρειαζεται καποιος αλλος.

γ2.κοστιζει πολλα λεφτα στο κρατος οχι μονο η θεραπεια του/αποθεραπεια του αλλα και αν ο αλλος βγει σε προωρη συνταξη κτλ.αρα το πολλα λεφτα στο κρατος σημαινει πολλα λεφτα στον φορολογουμενο.

γ3. Επειδη ο κοσμος δεν ξερει και λογικο εκτος αν εχει μπει σε ΜΕΘ ή δουλευει σε ΜΕΘ .Τα κοστολογια εκει μεσα ειναι πολλλλααααααα λεφτα να το πω αλλιως πολλα χιλιαρικα..

γ4.το θεμα κλεινει διοτι περα απο την απορια του ts εχει γινει north and south για αλλα 100 παραλληλα θεματα ασχετα με το θεμα του ts. 

• Like 7
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...