dbrillis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 17 minutes ago, cpc464 said: Ναι,όταν ο καθένας δημοσιεύει στο facebook πίνω καφέ στο τάδε μέρος,και κάνω διακοπές στο τάδε νησί, και τρίβει τα χέρια του ο επίδοξος διαρρήκτης που γνωρίζει ότι το σπίτι σου είναι άδειο φταίει το αυτοκίνητο. Ολυμπιονικης στα λογικα αλματα; 9
cpc464 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 10/9/2023 στις 11:11 ΜΜ, dbrillis είπε Ολυμπιονικης στα λογικα αλματα; μπορεί και να μην καλύπτεις προϋποθέσεις minimum IQ ώστε να καταλάβεις τι είπα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από cpc464 1 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, Arkin είπε Έχω yugo και δεν φοβάμαι τίποτα Είχε ο παππούς μου ένα τέτοιο σε φούξια χρώμα, όταν πέθανε το είχε η θεία μου. Το θυμάμαι μέχρι τέλη 90 ίσως και αρχές 2000. 1
dbrillis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 10 minutes ago, cpc464 said: μπορεί και να μην καλύπτεις προϋποθέσεις IQ ώστε να καταλάβεις τι είπα. Ναι, δεν εχω χαμηλο αρκετά. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
kochi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Θα πρέπει να εφαρμόζεται έκπτωση στην τιμή του αυτοκινήτου για κάθε "Yes, Ι agree" που θα πατάω πριν το αγοράσω, σε σημείο που να το παίρνω τζάμπα αν συμφωνήσω στα πάντα. Και μετά.... https://tenor.com/xwp8.gif 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Ανάλυση πορδης να βάλουν. Μετά από φασολάδα θα βραχυκυκλώνει….
giomar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Φαντασου να εχεις πιστωτικη καρτα, κινητο τφ, facebook, Instagram , να googlαρεις , να εχεις ηλεκτρικό αυτοκινητο και να φοβασαι τη νεα ταυτότητα...😂😂 ΧΑΧΑΧΑΧΑ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Περιμένετε μέχρι να γίνει αυτό που είπε κάποτε ο Jim Carey. “Ωραίο είναι να σε οδηγάει μόνο του το αμάξι. Μέχρι να υπάρχει κάτι για σένα και να σε πάει απευθείας έξω από αστυνομικό τμήμα. “
DarkNGrimm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Φανταστείτε τώρα έναν δικό μας ψεκασμενο, που δεν θέλει νέα ταυτότητα, αλλά πήρε ένα Tesla. 😂😂😂😂😂 4
cpc464 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dbrillis είπε Ναι, δεν εχω χαμηλο αρκετά. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Κάθε ημέρα χαρίζεις άπλετα τα προσωπικά σου δεδομένα, από τα tracking cookies στον υπολογιστή σου και το κινητό σου μέχρι την αίτηση που θα κάνεις για να βγάλεις λογαριασμό/δάνειο/κάρτα, κατά τα άλλα το αυτοκίνητο είναι ο εφιάλτης για την προσωπική σου ζωή. 3
SeaLion Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, dbrillis είπε Αν πηγαινεις συχνα Συγγρου με το αμαξι οταν εχει βραδιασει, σταματας για 10 λεπτα ενω εισαι μεσα στο αμαξι και μετα απο λιγο ειστε δυο ατομα στο αμαξι, οδηγειτε 10 λεπτα και μετα παρκαρεις... γυρνατε μετα απο κανα σαρανταλεπτο, οδηγεις πισω Συγγρου, σταματας λιγο, τωρα εισαι μονος στο αμαξι και ξεκινας για σπιτι.. Έμπειρος! 1
Bil79 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, dbrillis είπε Αν πηγαινεις συχνα Συγγρου με το αμαξι οταν εχει βραδιασει, σταματας για 10 λεπτα ενω εισαι μεσα στο αμαξι και μετα απο λιγο ειστε δυο ατομα στο αμαξι, οδηγειτε 10 λεπτα και μετα παρκαρεις... γυρνατε μετα απο κανα σαρανταλεπτο, οδηγεις πισω Συγγρου, σταματας λιγο, τωρα εισαι μονος στο αμαξι και ξεκινας για σπιτι.. Ο κατασκευαστης θα πει, του Bil του αρεσουν οι γυναικες. Όχι απαραίτητα οι εκ γενετής όμως...😉 1 1
Bourdoulas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, dbrillis είπε Αν πηγαινεις συχνα Συγγρου με το αμαξι οταν εχει βραδιασει, σταματας για 10 λεπτα ενω εισαι μεσα στο αμαξι και μετα απο λιγο ειστε δυο ατομα στο αμαξι, οδηγειτε 10 λεπτα και μετα παρκαρεις... γυρνατε μετα απο κανα σαρανταλεπτο, οδηγεις πισω Συγγρου, σταματας λιγο, τωρα εισαι μονος στο αμαξι και ξεκινας για σπιτι.. Ο κατασκευαστης θα πει, του Bil του αρεσουν οι γυναικες. Does not compute. Όπως τα περιγράφεις μπορεί να του αρέσουν και τα πρώην αγόρια 😝 1
1nsom-n1k Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Bil79 είπε Πώς μαζεύουν πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή ακριβώς; έχουν αισθητήρες κραδασμών στα καθίσματα; Μικρόφωνα λογικά... 4 ώρες πριν, giomar είπε Φαντασου να εχεις πιστωτικη καρτα, κινητο τφ, facebook, Instagram , να googlαρεις , να εχεις ηλεκτρικό αυτοκινητο και να φοβασαι τη νεα ταυτότητα...😂😂 ΧΑΧΑΧΑΧΑ Όλα αυτά που λες μπορείς να μην τα έχεις αν θες. 4 ώρες πριν, cpc464 είπε Κάθε ημέρα χαρίζεις άπλετα τα προσωπικά σου δεδομένα, από τα tracking cookies στον υπολογιστή σου και το κινητό σου μέχρι την αίτηση που θα κάνεις για να βγάλεις λογαριασμό/δάνειο/κάρτα, κατά τα άλλα το αυτοκίνητο είναι ο εφιάλτης για την προσωπική σου ζωή. Καταρχήν απορρίπτουμε όλα τα cookie, υπάρχουν και add on που το κάνουν αυτόματα, κατά δεύτερον είναι το ίδιο να ξέρει η τράπεζα τα βασικά στοιχεία σου, χωρίς να ξέρει την σεξουαλική σου ζωή, με το να ξέρει η κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτου αν ο Γιώργος μέσα στο αμάξι λέει "τι σου κάνω Μαρία μου" ή αν λέει "Τι σου κάνω Κώστα μου". Δεν νομίζω. 4 1
MikeGR7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Ναι ναι, παρτε φορα και περιμένετε που θα βαλω εγω ποτε internet στο αμαξι χαχα κανα BestFM και πολυ σας πεφτει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα