7nisiotis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Κι εκεί που πήγαινε καλά σχετικά η σεζόν ξανά επιστροφή στις γνωστές πρακτικές. Τεμπέλικο γράψιμο, τίγκα στα plot holes και στις αλλοπρόσαλλες σεναριακές αποφάσεις. 1/2 Spoiler Πήγαν και σκότωσαν την Ιζαμπελ, η οποία είχε ενδιαφέρον και πάνω που είχαν καλή χημεία με τον Ντάριλ και θα μπορούσε να εξελιχθεί καλά για τον χαρακτήρα να βλέπαμε και αυτή την πλευρά του. Θάνατος σε δευτερόλεπτα μετά από μια απόφαση ενός άλλου τύπου που δεν είχε λόγο κανέναν να πάρει αυτή την τροπή και να γίνει κιόλας ο νέος "μεγάλος κακός". Το ίδιο μοτίβο που έκαναν στο Fear όταν εμφανίστηκε ο Μόργκαν. Ένα κάρο ψευτοανατροπες για το shock value με σκοπό να "κλέψει" το σόου και να μείνει κεντρικό πρόσωπο χωρίς ουσία. Αυτό θα πράξουν τώρα με την Καρολ μαζί με τον Νταριλ. Δηλαδή για ποιον λόγο στη τελική να τον βάλεις στη Γαλλία αν είναι τώρα να φύγουν όπως ήρθαν. Προβλέψιμη η ιστορία από εδώ και πέρα. Πιθανόν και ο μικρός να μην αποφασίσει να έρθει μαζί του, με τον Γάλλο (το ντερεκι) να αναλάβει να συνεχίσει την πατρική φιγούρα που άρχισε ο Ντάριλ. 2/2 Spoiler Επίσης η άλλη τι κόλλημα έπαθε και από απλή καθαρίστρια κατάφερε να αποκτήσει δύναμη, στρατούς, πιστούς ακόλουθους και μεγαλεία να βάλει στόχο προσωπικό να πιάσει τον " Δι Αμερικάν! ". Σόλο μαζί με 3 κακομοιρηδες φρουρούς. Χωρίς νόημα. Απλά για να την ξεγραψουμε κι αυτήν από την πλοκή. Άλλο εκεί: Φτιάχνεις νέο στέλεχος του ιού των ζόμπι και δεν μπορείς να τον ελέγξεις. Τι κάνεις; Α τα αμολας σε μια απομακρυσμένη βάση έτσι απλά για να φάνε και τους δικούς σου στρατιώτες. Μπιγκ Πλαν. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τίγκα στο plot armor όμως η Spoiler Κάρολ ακόμα και στην Γαλλία. Εκεί με το mini gun ο τύπος στην αρχική σκηνή και δεν την πήρε ούτε μια σφαίρα. Μετά ξέφυγε εννοείται εύκολα και συνέχισε να αποφεύγει σφαίρες. Νταξ δεν με παραξενεύει, το έχουμε δει και στο WD, αλλά κάπου όπα. Αν και έχω ένα προαίσθημα ότι θα την σκοτώσουν στο τέλος. Η φάση με το ατάλαντο πιτσιρίκι - το οποίο αντιπαθώ τρομερά - συνεχίζεται και γίνεται πολύ ντόρος για το τίποτα, μακάρι να γίνει ζόμπι. Ο Ντάριλ πιστεύω θα γυρίσει πίσω με Spoiler το τσογλανάκι και την Κάρολ (αν δεν την σκοτώσουν) και ζήσανε και αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Η Ιζαμπέλα δεν περίμενα να πεθάνει, αλλά δεν με χάλασε ιδιαίτερα γιατί μου ήταν κάπως αδιάφορη σαν χαρακτήρας. Αυτό το θρησκευτικό κόλλημα / plot που έχουν δεν μου αρέσει και γενικά το σενάριο πολλές φορές είναι χαζό και δεν μου θυμίζει WD. Περιμένουμε να βγει και η άλλη σεζόν με Νέγκαν / Μάγκι. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 4 hours ago, Glikos said: Τίγκα στο plot armor όμως η Hide contents Κάρολ ακόμα και στην Γαλλία. Εκεί με το mini gun ο τύπος στην αρχική σκηνή και δεν την πήρε ούτε μια σφαίρα. Μετά ξέφυγε εννοείται εύκολα και συνέχισε να αποφεύγει σφαίρες. Νταξ δεν με παραξενεύει, το έχουμε δει και στο WD, αλλά κάπου όπα. Αν και έχω ένα προαίσθημα ότι θα την σκοτώσουν στο τέλος. Η φάση με το ατάλαντο πιτσιρίκι - το οποίο αντιπαθώ τρομερά - συνεχίζεται και γίνεται πολύ ντόρος για το τίποτα, μακάρι να γίνει ζόμπι. Ο Ντάριλ πιστεύω θα γυρίσει πίσω με Reveal hidden contents το τσογλανάκι και την Κάρολ (αν δεν την σκοτώσουν) και ζήσανε και αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Η Ιζαμπέλα δεν περίμενα να πεθάνει, αλλά δεν με χάλασε ιδιαίτερα γιατί μου ήταν κάπως αδιάφορη σαν χαρακτήρας. Αυτό το θρησκευτικό κόλλημα / plot που έχουν δεν μου αρέσει και γενικά το σενάριο πολλές φορές είναι χαζό και δεν μου θυμίζει WD. Περιμένουμε να βγει και η άλλη σεζόν με Νέγκαν / Μάγκι. Spoiler Το ότι δεν την τρύπησε η σύριγγα; Μλκα ήταν για γέλια η σκηνή. Άλλο για τις σφαίρες που στα 3 μέτρα δε θα είχε μείνει τίποτα όρθιο. Κυριολεκτικά δεν είχε κανένα αντίκτυπο στον ... Spoiler Ντάριλ ο θάνατος της Ιζαμπελ. Πέραν του "Νο, νο, νο". Πολύ ψύχραιμα το πήρε εως αδιάφορα. Περίμενα πιο έντονα φορτισμένη σκηνή. Θα πεις οκ έχουν δει χιλιάδες θανάτους 15 χρόνια ξέρω γω, αλλά πάνω που ξεκίνησε να νοιάζεται λίγο παραπάνω για κάποιους ανθρώπους (το οποίο το λέει και ο ίδιος μετέπειτα) φαίνεται σαν να του πάτησες ένα κουμπί " Κλάιν, δε πειράζει, τι κάνουμε, τι λέει εσύ τι νέα Καρολ. Πάμε για πρωινό στα γεροντια". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το ότι δεν την τρύπησε η σύριγγα; Μλκα ήταν για γέλια η σκηνή. Άλλο για τις σφαίρες που στα 3 μέτρα δε θα είχε μείνει τίποτα όρθιο. Καλά ναι άλλο κουλό αυτό. Εντελώς χαζή σκηνή. 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Κυριολεκτικά δεν είχε κανένα αντίκτυπο στον ... Ναι δεν φάνηκε να Spoiler τον επηρέασε πολύ, άλλη μια καθημερινή μέρα για τον Ντάριλ ξέρω γω. Δεν ξέρω βέβαια πόσο πολύ να δέθηκε μαζί της αφού δεν την ήξερε και τόσο καιρό, αν και την αγάπησε όπως ειπώθηκε. Ενώ με την Leah στο WD και τον θάνατο της ήταν πιο έντονο πιστεύω. Τα συμβάντα με Ρίκ / Μισόν σε τι timeline είναι? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 02:55 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 02:55 μμ (επεξεργασμένο) Τι γίνεται άλλος ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας που θα μπορούσε να εξελιχθεί ακόμη έσβησε σαν κεράκι! Μάλλον γιατί ετοιμάσαμε βαλίτσες για αλλού οπότε wrap it up . Πολύ καλό το τελευταίο 15λεπτο στο φινάλε. Spoiler Κατά τ αλλα Season 3 teaser Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:09 μμ από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 μμ (επεξεργασμένο) Ωραίο το φινάλε, εκεί στο Spoiler τούνελ. Βέβαια θα μπορούσαν να δείξουν τι απέγινε ο Κοντρόν που άρχισε να τρέχει. Ελπίζω να τον δούμε πάλι αλλιώς θα είναι πολύ lame αν αφήσουν αν εννοηθεί ότι πέθανε. Άντε να δούμε πότε και αν συναντηθούν με Ρικ. Το trailer της 3ης σεζόν φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, τον γύρο του κόσμου κάνουν οι Ντάριλ/Κάρολ. 😄 Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:54 μμ από Glikos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες Καλό ήταν αλλά πάμε για Negan τώρα με ρόπαλο και σφύριγμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα