Glikos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ο Κουίν έγινε ζόμπι και τον σκότωσε ο μικρός. Ο Cordon είναι φυλακισμένος της μουρλης "οπαδού" του Αυστριακού ζωγράφου. Θυμάμαι ότι Spoiler ο Daryl του έκοψε το χέρι και μετά φύγανε. Αν εννοείς στην σκηνή που κάποιο ζόμπι επιτέθηκε στην Isabelle και μετά το σκότωσε ο πιτσιρικάς, δεν πρόσεξα ότι ήταν ο Quinn. Κρίμα ήθελα να τον δω πάλι, μλκια που τον κόψανε. Για τον Codron ναι, τον φυλάκισε η άλλη. Λογικά θα συμμαχήσει με Daryl στην 2η σεζόν. 1
yanis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα την ξεκινήσω απόψε τη σεζόν, περίμενα να ολοκληρωθεί πρώτα. Αξίζει γενικά; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από yanis13
Vigilante1319 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Στις 20/10/2023 στις 7:34 ΜΜ, yanis13 είπε Θα την ξεκινήσω απόψε τη σεζόν, περίμενα να ολοκληρωθεί πρώτα. Αξίζει γενικά; ναι ευτηχως
Diinekis21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Καλύτερα πάει η φάση με τα mini series! Ξεχείλωνε το πράγμα αλλιώς, τώρα έχεις τους καλύτερους χαρακτήρες σε συμπυκνωμένα stories που σχεδόν δε φιλεριάζουν. Darylαρος όλη η σειρά. Μέχρι και σκηνή tribute, που παραπέμπει αλλού, έχει. Εκεί που δραπετεύει και φορά το γιλέκο του με μουσικούλα! Ρολάρει το σύμπαν, αναμένουμε Ρικ/Μισόν! 4
Kapetanakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Εμένα μου άρεσε σε σύγκριση με τον Νιγκαν και Μάγκι. Πολύ πιο δυνατό μου θύμισε παλιές καλές εποχές. 1
paiktaras69 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Το ξεκίνησα και εγώ και πραγματικά μου αρέσει, όντως έχει κάτι από τα παλιά ! 1
DeareN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Πάρα πολύ καλό, βέβαια εμένα μου άρεσε και το Negan Maggie Για τους fans σίγουρα αξίζουν και οι 2, πολύ ανώτερες του fear the walking dead Το συγκεκριμένο με τον Daryl έχει και μια ευρωπαϊκή ομορφιά που δε την έχουμε δει σε κανένα walking dead μέχρι τώρα... 2
paiktaras69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 To τελείωσα και όντως στο σύνολό του ήταν πολύ καλό. Συνεχίζω με dead city και αναμένω ΄΄The Ones Who Live΄΄ και αργότερα το 2ο μέρος Daryl Dixon ΄΄The Book of Carol΄΄ 1
adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 εχω σταματησει τη σειρα εδω και χρονια Μπορω να το δω αυτο ή ειναι συνεχεια ?
drillgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι η ιστορία του Daryl μετά το τέλος της 11 σεζον του walking dead αλλά δεν έχει ιδιαίτερη συσχέτιση, βλέπεται και αυτόνομα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από drillgr 1
7nisiotis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 10 hours ago, adi32 said: εχω σταματησει τη σειρα εδω και χρονια Μπορω να το δω αυτο ή ειναι συνεχεια ? Δες ενα recap σύντομο.
Pitzimpitzidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 αν καποιος ειναι φαν TWD μετα απο ολα αυτα τα χρονια ας ριξει μια ματια δυστυχως κακο το πιτσιρικι που παιζει αλλα γενικα η ολη η φαση με την Γαλλια ειχε ενα ενδιαφερον ειδικα το επεισοδιο Spoiler που δειχνει την αρχη στο Παρισι με ψιλοεψησε για 2η σεζον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα