Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, προσπαθώ να τοποτετήσω μια πρίζα στο φοιτητικό μου σπίτι η οποία βρίσκεται σε ψηλό σημείο προκειμένου να μπει το κλιματιστικό.

Όμως δεν έχει 3 καλώδια αλλά 4 όπως στην φωτογραφία 1 μαύρο 1 μπλε και 2 λευκα - μήπως κανένα παιδί ξέρει πως να βάλω  τα καλώδια στην πρίζα που πρέπει να σφηνώσω στον τοίχο?

Ποιο δεξιά ποιο αριστερά και ποια στο κέντρο? (Με μπέρψεψε πολύ το γεγονός του ότι έχει 2 λευκά καλώδια αντί για ένα κίτρινο που είχαν και οι υπόλοιπες)

Σας ευχαριστω

20230910_173126.jpg

Επεξ/σία από xionomiaou
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xionomiaou είπε

προσπαθώ να τοποτετήσω μια πρίζα στο φοιτητικό μου σπίτι η οποία βρίσκεται σε ψηλό σημείο προκειμένου να μπει το κλιματιστικό.

Όμως δεν έχει 3 καλώδια αλλά 4 όπως στην φωτογραφία 1 μαύρο 1 μπλε και 2 λευκα - μήπως κανένα παιδί ξέρει πως να βάλω  τα καλώδια στην πρίζα που πρέπει να σφηνώσω στον τοίχο?

Ποιο δεξιά ποιο αριστερά και ποια στο κέντρο? (Με μπέρψεψε πολύ το γεγονός του ότι έχει 2 λευκά καλώδια αντί για ένα κίτρινο που είχαν και οι υπόλοιπες)

Αν θέλεις να τελειώσεις την σχολή σου και να πάρεις το πτυχίο σου κλείσε το κουτί  και φώναξε ηλεκτρολόγο 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, hp8 είπε

Αν θέλεις να τελειώσεις την σχολή σου και να πάρεις το πτυχίο σου κλείσε το κουτί  και φώναξε ηλεκτρολόγο 

Ούτε στο όνειρο σου. Κάνετε άθλια δουλειά έτσι κιαλλιώς.

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλείσε τα κουτιά μη γίνεις ψητός... για 20-30€ δεν αξίζει το ρίσκο εφοσον δε ξέρεις 

Κ από φόρουμ δε θα μάθεις 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xionomiaou είπε

αν νομίζεις ότι το έγραψα γιατι είμαι ηλεκτρολόγος κάνεις πολύ μεγάλο λάθος Απ τον Άγιο Πέτρο προσπαθώ να σε γλιτώσω

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xionomiaou είπε

ενώ εσύ που νομίζεις ότι μπορείς να συνδέσεις ένα κλιματιστικό παράλληλα με ένα φωτιστικό και χωρίς γείωση...

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...