Προς το περιεχόμενο

problima me Office 2000, zita arzeio data1.msi

Αγγελική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο jpg μου βγαίνει μήνυμα ότι ζητάει το CD του Office2000 professional και όταν βάζω το CD μου βγάζει error ότι δεν βρίσκει το αρχείο data1.msi. Σαν λύση σκεφτικά να απεγκαταστήσω το office και να το ξαναβάλω. Όταν λοιπόν πάω στο control panel στο προσθαφαίρεση προγραμμάτων και επιλέγω να απεγκαταστήσω το office πάλι μου ζητάει το cd του Office και βγαίνει πάλι το μήνυμα ότι δεν βρίσκει το data1.msi Με αποτέλσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα.

Έχεις κανείς κάποια ιδέα τι να κάνω?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δοκίμασε να τρέξεις κανονικά την εγκατάσταση του Office απ'ευθείας από το cd-rom. Εκεί σε κάποιο παράθυρο θα λέει Απεγκατάσταση του Office. Μετά ξανακάνε εγκατάσταση.

Δημοσ.

Τσέκαρε πρώτα απ΄ όλα αν στο root του cd της εγκατάστασης του Office υπάρχει το εν λόγω αρχείο. (2.282kb ) Δώσε διπλό κλικ επάνω του κ τσέκαρε αν ξεκινάει την εγκατάσταση του Office.

Όσο αφορά το άνοιγμα αρχείων *.jpg, o λόγος που στο ζητάει είναι πιθανότατα πως κάποια features έχουν γίνει εγκατάσταση με την ένδειξη "run from cd". Δοκίμασε να ανοίξεις τις photo με κάποιο άλλο πρόγραμμα, τις ανοίγει;

/sc

Δημοσ.

Πρέπει το CD του office που χρησιμοποίησες για την εγκατάσταση να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια version του office με αυτό που βάζεις τώρα για να κάνεις add/remove. Δηλαδή αν σου έκανε κάποιος την εγκατάσταση με ένα δικό του CD Office PRO και εσύ βρήκες μετά ένα CD Office STANDARD και πάς να κάνεις εγκατάσταση, την πάτησες, δεν κάνει.

Αν είναι το ίδιο, πρέπει να βάλεις το CD μέσα και όταν σου ζητήσει το data1.msi να του το δείξεις, είναι μεσα στο CD του office (π.χ. d:\data.msi όπου d: το CDROM σου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...