Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 10/9/2023 στις 8:15 ΜΜ, dstilio είπε

Είδηση ένα mod για ένα από τα πιο βαρετά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν. Με 10 ώρες πάω για uninstall, όχι για μοντάρισμα.

Εμπειρία διαστήματος.... Από το κατ σιν τελεπορτ σε τελεπορτ... Από πορταλ σε πορταλ... Και καθολου διαστημόπλοιο να είχες δεν το καταλάβαινες. Ποιο εκκωφαντική και μίζερη αποτυχία δεν έχω ξανά παίξει... Εδώ το freelancer το 2000 πολύ καλύτερο... Εκεί τουλάχιστον νιώθεις το.. Διάστημα... Star citizen.. 

20 ώρες πριν, Sebu είπε

Εχω την RX480 OC μην αγχωνεσαι 😋

Με 5500 στα 8 γιγα παντος ουλτρα στα 1080. αλλά το παιχνίδι μια αποτυχία... Νταξ τόσο ντόρος για ένα.. Τελεπορτ το τελεπορτ σκούτερ.. 

Δημοσ.

Εγω που οσες φορες το εχω κατεβασει το παιχνιδι απο gamepass στο pc παει να φορτωσει και crashαρη χωρις σφαλμα τι να πω.

Απο εκει φαινεται ποσο αποτυχια ειναι.

Ειτε το βαζω στον nvme ειτε στον ssd τα ιδια κανει.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/9/2023 στις 1:01 ΜΜ, eskimoos είπε

Τα γραφικα του starfield δεν ειναι κατι ιδιαιτερο για να ζοριζουν τοσο το hardware στο pc ουτε και δικαιολογια για τα 30fps cap στο xbox χωρις επισης να σου δινει και επιλογη στις ρυθμισεις.

Απο εκει και περα σιγουρα αυτες οι τεχνολογιες βοηθανε αρκετα, αν και αποσο γνωριζω το FSR της Amd πχ σου χαλαει αρκετα την αναλυση, οποτε δεν ειναι οτι κερδιζεις πολυ περισσοτερα fps εχωντας την ιδια ποιοτητα. Η νεα εκδοση του unreal αποτι διαβασα εχει καποιες πολυ καλες προσθηκες με τις οποιες μπορεις να εχεις πολυ καλη ποιοτητα στο περιβαλλον χωρις ιδιαιτερες επιβαρυνσεις. 

Παρενθεση, το Starfield (για οσο το επαιξα εγω τουλαχιστον, γυρω στις 12 ωρες) , πολυ βαρετο και δεν με βλεπω να ασχολουμαι αλλο με αυτο ακομα και αν αποτι λενε γινεται καλυτερο μετα. 

ακομα μια κραυγαλεα αποτυχια ολκης ειναι... το πουλανε για space emulator  και ειναι ενα τελεπορτ το τελεπορτ  σουτερ... μετραγα μερες να βγει..  το πληρωσα ο μαλακας !!!!!!! καλα να παθω για να ξενερωσω  30 λεπτα μετα ... 

Δημοσ.
4 hours ago, Mythoplasths said:

ακομα μια κραυγαλεα αποτυχια ολκης ειναι... το πουλανε για space emulator  και ειναι ενα τελεπορτ το τελεπορτ  σουτερ... μετραγα μερες να βγει..  το πληρωσα ο μαλακας !!!!!!! καλα να παθω για να ξενερωσω  30 λεπτα μετα ... 

Ευτυχως εχω ultimate συνδρομη και δεν κλαιω λεφτα.........παλι καλαααααααα...........

• Thanks 1
Δημοσ.
4 hours ago, Mythoplasths said:

Γενικά το πουλάνε ως RPG σε space setting. 

Δημοσ.
Στις 11/9/2023 στις 4:26 ΜΜ, Timour21 είπε

Με το "μάλλον" εικάζω ότι υποθέτεις, αν από την άλλη είσαι σίγουρος, μπορείς να παραθέσεις κάποια πηγή? Γιατί τέτοιος περιορισμός απλά δεν υπάρχει.

Για τα άλλα που αναφέρεις, τα παράπονά σου στην Bethesda, τo hardware των παιχνιδομηχανών των Sony/Microsoft βασίζεται σε AMD hardware/τεχνολογία, λογικό λοιπόν να είναι super optimised με βάση το συγκεκριμένο hardware.

Και η Nvidia έχει sponsored games στα οποία υποστηρίζεται το DLSS και όχι το FSR. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος, τι να κάνουμε...

Αν διαβάσεις το άρθρο ο gaming chief της AMD λέει ναι μεν δεν απαγορέψαμε να βάλουν το DLSS αλλά από την άλλη λέει χρήματα αντάλλαξαν χέρια και  περιμένουν να δοθεί προτεραιότητα στα feutures της AMD .

Επίσης αναφέρει ότι δεν μπορεί να μιλήσει για το τι υπάρχει στο συμβόλαιο μεταξύ της Bethesda και της AMD .

Τώρα αν πιστεύεις ότι η AMD δεν είχε καμία επιρροή σε αυτό το θέμα ας πιστέψουμε και στα ουράνια τόξα και τις νεράιδες.

Δεν είπα πουθενά οτι δεν το κάνει και η NVIDIA (εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που έχω NVIDIA τα RT DLSS και DLAA ) αλλά μην ακούω ότι η AMD δεν είχε καμία σχέση στο θέμα ή ότι δεν έχει πρεμούρα να αγοράσουμε την κάρτα της .

https://www.theverge.com/2023/8/25/22372077/amd-starfield-dlss-fsr-exclusive-frank-azor

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kousant είπε

Αν διαβάσεις το άρθρο ο gaming chief της AMD λέει ναι μεν δεν απαγορέψαμε να βάλουν το DLSS αλλά από την άλλη λέει χρήματα αντάλλαξαν χέρια και  περιμένουν να δοθεί προτεραιότητα στα feutures της AMD .

Επίσης αναφέρει ότι δεν μπορεί να μιλήσει για το τι υπάρχει στο συμβόλαιο μεταξύ της Bethesda και της AMD .

Τώρα αν πιστεύεις ότι η AMD δεν είχε καμία επιρροή σε αυτό το θέμα ας πιστέψουμε και στα ουράνια τόξα και τις νεράιδες.

Δεν είπα πουθενά οτι δεν το κάνει και η NVIDIA (εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που έχω NVIDIA τα RT DLSS και DLAA ) αλλά μην ακούω ότι η AMD δεν είχε καμία σχέση στο θέμα ή ότι δεν έχει πρεμούρα να αγοράσουμε την κάρτα της .

https://www.theverge.com/2023/8/25/22372077/amd-starfield-dlss-fsr-exclusive-frank-azor

"ναι μεν δεν απαγορέψαμε" πως ακριβώς μεταφράζεται σε απαγορεύσαμε?

Είναι AMD sponsored τίτλος, γιατί σου φαίνεται παράλογο? Απόλυτα λογικό να δωθεί προτεραιότητα στην τεχνολογία της AMD και όχι των ανταγωνιστών.

Απολύτως θεμιτό επίσης σε κάθε επαγγελματικό συμβόλαιο να υπάρχει και κάποιο NDA, δικαίωμά τους, δεν έχουν την υποχρέωση να σε ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Όσο παράλογοι ήταν αυτοί που πρίν 10+ χρόνια γκρίνιαζαν για το PhysX (το οποίο θα μπορούσε να δουλεύει και με την βοήθεια ενός δυνατού CPU - αλλά δεν - ήταν κλειστό για να παίζει με συγκεκριμένο hardware) άλλο τόσο παράλογο είναι να γκρινιάζει κάποιος που ένας sponsored τίτλος της AMD δεν υποστηρίζει ανταγωνιστική τεχνολογία.

Τουλάχιστον το FSR που δίνει, λειτουργεί και με κάρτες του ανταγωνισμού, ο ανταγωνισμός κάνει κάτι αντίστοιχο?

P.S με τα ουράνια τόξα, γνωρίζεις κάτι? Είναι κάτι που δεν ισχύει? αυτό που βλέπουμε είναι κάποιο illusion? Flat earther?

Δημοσ.
2 hours ago, Timour21 said:

"ναι μεν δεν απαγορέψαμε" πως ακριβώς μεταφράζεται σε απαγορεύσαμε?

Είναι AMD sponsored τίτλος, γιατί σου φαίνεται παράλογο? Απόλυτα λογικό να δωθεί προτεραιότητα στην τεχνολογία της AMD και όχι των ανταγωνιστών.

Απολύτως θεμιτό επίσης σε κάθε επαγγελματικό συμβόλαιο να υπάρχει και κάποιο NDA, δικαίωμά τους, δεν έχουν την υποχρέωση να σε ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Όσο παράλογοι ήταν αυτοί που πρίν 10+ χρόνια γκρίνιαζαν για το PhysX (το οποίο θα μπορούσε να δουλεύει και με την βοήθεια ενός δυνατού CPU - αλλά δεν - ήταν κλειστό για να παίζει με συγκεκριμένο hardware) άλλο τόσο παράλογο είναι να γκρινιάζει κάποιος που ένας sponsored τίτλος της AMD δεν υποστηρίζει ανταγωνιστική τεχνολογία.

Τουλάχιστον το FSR που δίνει, λειτουργεί και με κάρτες του ανταγωνισμού, ο ανταγωνισμός κάνει κάτι αντίστοιχο?

P.S με τα ουράνια τόξα, γνωρίζεις κάτι? Είναι κάτι που δεν ισχύει? αυτό που βλέπουμε είναι κάποιο illusion? Flat earther?

Δεν σου φαίνεται παράλογο να πληρώνεις εσύ (ο τελικός αγοραστής) λεφτά στην amd και η amd να τα δίνει για να μην έχει ο γείτονας dlss? Σοβαρά τώρα? 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν σου φαίνεται παράλογο να πληρώνεις εσύ (ο τελικός αγοραστής) λεφτά στην amd και η amd να τα δίνει για να μην έχει ο γείτονας dlss? Σοβαρά τώρα? 

Όταν το κάνει η Nvidia είναι λογικό για εσένα λοιπόν? ή μόνο όταν το κάνει η AMD είναι παράλογο?

Η AMD δεν είναι τσιφλίκι μου, μπορεί να δίνει τα λεφτά της όπου και όποτε το επιθυμεί. Το ότι της δίνω εγώ τα λεφτά μου, δεν σημαίνει ότι θα με ρωτήσουν για το που θα τα δώσουν. Ας τα φάνε και σε κόκες δεν έχω θέμα.

Δημοσ.
1 minute ago, Timour21 said:

Όταν το κάνει η Nvidia είναι λογικό για εσένα λοιπόν? ή μόνο όταν το κάνει η AMD είναι παράλογο?

Η AMD δεν είναι τσιφλίκι μου, μπορεί να δίνει τα λεφτά της όπου και όποτε το επιθυμεί. Το ότι της δίνω εγώ τα λεφτά μου, δεν σημαίνει ότι θα με ρωτήσουν για το που θα τα δώσουν. Ας τα φάνε και σε κόκες δεν έχω θέμα.

Που είδες να το κάνει η nvidia? Απτά 25 nvidia sponsored τα 21 έχουν fsr. Μάλιστα κάποια από αυτά έχουν fsr και δεν έχουν dlss, lol

Από τα 27 amd sponsored τα 21 δεν έχουν dlss. 

Δημοσ.

To παράδειγμα με το phys-x το διάβασες προηγουμένως?

Το ότι έχεις τσακωθεί με την λογική και θές να λογοδοτούν οι εταιρείες για τις συμφωνίες που κάνουν , δεν θα το ακολουθήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...