Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπίτι που ζει η γιαγιά μου (98 χρονών) καλεί κάποιος εδώ και παραπάνω από 1 χρόνο, από σταθερό, χωρίς απόκρυψη, πολλές (>4-5) φορές τη μέρα, χωρίς να μιλά. Κοιτώντας τον αριθμό ανήκει σε σχολείο. Πήραν οι δικοί μου πίσω, εξήγησαν το πρόβλημα αλλά δε γνώριζε κανείς κ δεν έγινε τίποτα. Τι μπορώ να κάνω;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Της παίρνεις ένα τέτοιο και μπλοκάρεις τον αριθμό:

https://www.skroutz.gr/c/292/asyrmata-tilefwna-dect/f/711121/fragi-kliseon.html

Τώρα που το λες, η μια συσκευή (από τις 2) πρέπει να υποστηρίζει. Αλλά δε μου λύνει το πρόβλημα στην αιτία.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Προφανώς το σχολείο εκει κάποιο συναγερμό ή κατι παρόμοιο συνδεμένο με το τηλ στο οποίο έχει οριστεί λάθος νούμερο κλήσης 

Όλες τις ημέρες της εβδομάδας , ακόμα και εργάσιμες ώρες. Δεν ακούγεται τίποτα στην άλλη πλευρά της γραμμής.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Αλλά δε μου λύνει το πρόβλημα στην αιτία.

Σου λυνει ομως το προβλημα στην πραξη.Αλλη λυση δεν υπαρχει....

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Δε θα ακουγόταν κατι;

αν στέλνει κάποιο σήμα στο κέντρο του  security οχι απαραίτητα. Για πες τους στο σχολείο να ειδοποιήσουν τον τεχνικό του συναγερμού. Οι ίδιοι αποκλείεται να γνωρίζουν. 

Δημοσ.

Ρώτα κατ' αρχήν τον παροχο σου αν υπάρχει τρόπος να γίνει φραγή εισερχομένων σε συγκεκριμένο αριθμο. Αν είστε ΟΤΕ θυμάμαι πριν 2 χρόνια που μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτό. Μπορεί να γίνεται σε άλλους παρόχους. 

Μετα κάνετε αυτό που είπαν με συσκευή για μπλοκάρισμα. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αν είναι συναγερμός όπως λέτε δεν θα έπαιρνε τηλ μόνο όταν γινόταν παραβίαση και χτύπαγε και η σειρήνα?

Αλλιώς γιατί να καλεί στο άκυρο?

Μπορει να εχει ανιχνευση κινησης σε καποιον χωρο ολο το 24ωρο και να στελνει σημα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Αν είναι συναγερμός όπως λέτε δεν θα έπαιρνε τηλ μόνο όταν γινόταν παραβίαση και χτύπαγε και η σειρήνα?

Αλλιώς γιατί να καλεί στο άκυρο?

Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι συναγερμός.... καλεί  σε συγκεκριμένες ώρες το κέντρο και δηλώνει ότι λειτουργεί.

Το είχαμε αντιμετωπίσει όταν από κακό προγραμματισμό ο συναγερμός μιας εκκλησίας  καλούσε επί ένα δίμηνο ένα σπίτι  4 το μεσημέρι και 4 το πρωί... και μάλιστα είχαμε σχολιάσει τι καλή εταιρεία ήταν αυτή που ενώ είχε 2 μήνες να πάρει αναφορά από τον συγκεκριμένο συναγερμό ούτε κάν είχε ασχοληθεί.....

Δημοσ.

Ναι οι συναγερμοί στέλνουν σήμα στο κέντρο πολλές φορές μέσα στην ημέρα, για να γνωστοποιούν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα και λειτουργεί.

Κι εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...