Προς το περιεχόμενο

Samsung A52s 6gb/128gb 5G 191.96E @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, agnostos99 είπε

καποια στιγμή πρέπει να τελειωσει αυτό με τον Κωτσο καθε ΣΚ να βαζει 2 τεμαχια εκθεσιακά και να γινεται όλο αυτό...

Μόνο αν γίνονται από εμάς μαζικές καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές, σε όσες παραγγελίες δεν εκπληρώνουν, υπάρχει ελπίδα να συμμαζέψουν το σύστημά τους.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 hour ago, DownUNDERground said:

Μόνο αν γίνονται από εμάς μαζικές καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές, σε όσες παραγγελίες δεν εκπληρώνουν, υπάρχει ελπίδα να συμμαζέψουν το σύστημά τους.

Δεν ξερω πρραγματικά τι μπορεί να γίνει. Επίσημα ίσως να δικαιολογείται σου λεει εκει ηταν πλεον δε σε αφηνω μετα το καλάθι να προχωρησεις αλλά μεχρι εκεινη τη στιγμή τα κλικ βροχη και ότι τσιμπησουν. Δεν ξερω αν ειναι παρανομο ή όχι αλλά έχει καταντησει κουραστικό και φαινεται πλεον ότι είναι επιτιδες με επιλογη 1-2 προιόντων κάθε φορα και κυριως τα ΣΚ.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα πάντως μολις αρχές αυτής της εβδομάδας με πηραν να μου πουν ότι δεν βρίσκουν το νοκια (απο προηγούμενη προσφορά εδω) και ακυρώνουν την παραγγελία μου !!!

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Δεν ξερω πρραγματικά τι μπορεί να γίνει. Επίσημα ίσως να δικαιολογείται σου λεει εκει ηταν πλεον δε σε αφηνω μετα το καλάθι να προχωρησεις αλλά μεχρι εκεινη τη στιγμή τα κλικ βροχη και ότι τσιμπησουν. Δεν ξερω αν ειναι παρανομο ή όχι αλλά έχει καταντησει κουραστικό και φαινεται πλεον ότι είναι επιτιδες με επιλογη 1-2 προιόντων κάθε φορα και κυριως τα ΣΚ.

Είναι παράνομο. Υπάρχει νομοθεσία περί παραπλάνησης του καταναλωτή.

• Like 1
Δημοσ.
48 minutes ago, Eddy_Gordo said:

Εμενα πάντως μολις αρχές αυτής της εβδομάδας με πηραν να μου πουν ότι δεν βρίσκουν το νοκια (απο προηγούμενη προσφορά εδω) και ακυρώνουν την παραγγελία μου !!!

Και εμενα ! Πεμπτη νομιζω ...... παιζει να ειχε περασει μηνας απο την παραγγελεια και το ειχα ξεχασει εντελως

Δημοσ.
56 minutes ago, DownUNDERground said:

Μωρε η νομοθεσία υπάρχει αλλά τι αποτελέι παραπλάνηση δεν ξερω αν ειναι σαφές. Απο τη στιγμή που αν πας να προχωρησεις σου λεει δεν ειναι διαθεσιμο μπορει να κρυβονται κατω από αυτο νομικά.

Δηλ αν πχ ειχε αφισοκολλησει μια προσφορα κινητου 200 ευρω και εσυ πας στο καταστημα να το αγορασεις μετα απο μερικές μέρες αλλα εχουν τελειωσει είναι παραπλάνηση γιατι το ειδες στην αφισσα και πηγες? Η ερμηνεια λοιπον της παραπλανησης πρεπει να ειναι λιγο ασαφης και ισως εκει βασιζονται. Δεν ξερω ξαναλεω, απλα αναρωτιεμαι γιατι εχει παραγινει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agnostos99 είπε

Μωρε η νομοθεσία υπάρχει αλλά τι αποτελέι παραπλάνηση δεν ξερω αν ειναι σαφές. Απο τη στιγμή που αν πας να προχωρησεις σου λεει δεν ειναι διαθεσιμο μπορει να κρυβονται κατω από αυτο νομικά.

Δηλ αν πχ ειχε αφισοκολλησει μια προσφορα κινητου 200 ευρω και εσυ πας στο καταστημα να το αγορασεις μετα απο μερικές μέρες αλλα εχουν τελειωσει είναι παραπλάνηση γιατι το ειδες στην αφισσα και πηγες? Η ερμηνεια λοιπον της παραπλανησης πρεπει να ειναι λιγο ασαφης και ισως εκει βασιζονται. Δεν ξερω ξαναλεω, απλα αναρωτιεμαι γιατι εχει παραγινει.

Παραπλάνηση είναι αν ολοκληρώσεις την παραγγελάι και δε σου παραδοθεί. Όχι αν δεν προχωράει. Αλλά κι εδώ μπορείς να την προχωρήσεις αν προσθέσεις έξτρα εγγύηση. Αλλά ξέρουμε όλοι ότι κι έτσι δε θα παραλάβουμε.

Δημοσ.

Προσπαθούσα να το πάρω πριν ένα 10 ήμερο για τον πατέρα μου με τις εκπτώσεις του Αυγούστου. Τηλεφωνικά μου ακύρωσαν την παραγγελία 3 φορές γιατί και καλά είχε τελειώσει το τεμάχιο που είχαν δεσμεύσει.  Στο τέλος μου είπαν υπάρχει 1 μεταμόρφωση και 1 περιστερι εκθεσιακα.  Όταν πήγα από εκεί μου είπε κατευθείαν η πωλήτρια ότι έχει κάνει burn in η οθόνη αλλά αν θέλετε ελεύθερα το αγοράζετε.  Το θέμα είναι ότι δεν φτάνει που 10 μέρες πριν στις εκπτώσεις παραπλάνησαν τον κόσμο και φαινόταν διαθέσιμο,  τώρα το συνεχίζουν ως δήθεν έκπτωση με 1 καμμένο εκθεσιακό...

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπει και σε άλλα θέματα. Κλασική τακτική όχι μόνο του κώτσου αλλά και άλλων καταστημάτων, για να τραβήξουν κόσμο στο σάητ τους μπας και ψωνίσουν και τίποτα άλλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι παρανομο πολλες φορες και πολλες φορες εχουν φαει 10-20.000ε προστιμο για αυτο.

Οταν ομως εταιρειες σαν τον Κωτσοβολο πετανε δεκαδες χιλιαδες ευρω σε πραγματα καθε χρονο (απο ανταλλακτικα μεχρι συσκευες που απλα εχουν χτυπημενο κουτι) ε μην περιμενετε τα 10-20 χιλιαρικα μια στο τοσο να τους πουν κατι.

Αυτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristos62100 είπε

μολις πήρα τηλ, είπαν είναι εξαντλημένο και θα το κατεβάσουν απο το site. Κοστοβολος, all time classics !

μηπως σου ειπαν τι θα ανεβασουν την επομενη κυριακη  ?

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Ναι, άλλα σε κάποια χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα του καταναλωτή. Στην Ελλάδα μη σου πω θα μπλέξεις κιόλας αν ασχοληθείς...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...