Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω κάνει εγχείρηση στη μέση και θέλω να πάρω μία ανατομική καρέκλα για τη δουλειά. Θέλω να ρωτήσω εαν αυτές με το ύφασμα mesh είναι αναπαυτικές/ανατομικές. Επίσης, βρήκα τη παρακάτω... εάν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο ή εαν έχετε χρησιμοποιείση την ίδια ή άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρίας πείτε μου τη γνώμνη σας.

Καρέκλα Γραφείου με Μπράτσα Antonio Μαύρο / Γκρι Megapap

https://www.skroutz.gr/s/29726823/Karekla-Grafeiou-me-Mpratsa-Antonio-GP008-0019-Mayro-Gri-Megapap.html

Δημοσ.

Το mesh βολεύει να μην ιδρώνει η πλάτη-μέση.

Είχα κάτι παρόμοιο παλαιότερα.

Επίσης εμένα τουλάχιστον με βολεύουν και τα ρυθμιζόμενα μπράτσα.

Δεν την έχω δοκιμάσει την παρακάτω, αλλά λέει έχει ρυθμιζόμενη πλάτη, μπράτσα,μέση. 

https://www.epipla-diakosmos.gr/index.php?route=product/product&path=847_848&product_id=17902

Δημοσ.

Καλημέρα, αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να αφιερώσεις χρόνο για να δεις από κοντά και να κάτσεις όσο μπορείς περισσότερο, σε όσες περισσότερες καρέκλες μπορείς.

Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ανάγκες, ειδικά ο δικός σου ένεκα του χειρουργείου. Ρώτα και τον γιατρό σου, δεν ξέρεις, μπορεί να σου πει να αποφύγεις την υπερβολική στήριξη στην πλάτη...

• Like 1
Δημοσ.

Παντως 80 και 150 Ε και με τοσες ρυθμισεις, δεν θα τις εμιστευομουν. Μια  markus  που εχω των 220 Ε δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο, λιγο πιο αναπαυτικη απο απλη καρεκλα, αν και το μαξιλαρακι ταιριαξε στην μεση μου και με ανακουφιζει απο πονους.

Διστυχως για σωστη πολυθρονα γραφειου πρεπει να μπει το χερι βαθεια στην τσεπη.

Δημοσ.

Άδικα θα δώσεις λεφτά αν ψωνίσεις online με βάση την όψη και τα χαρακτηριστικά. Μόνο αν πας από κοντά και δοκιμάσεις θα βρεις κάτι αξιόλογο. Δες και το άλλο thread

• Like 2
Δημοσ.

Στην περίπτωση καρέκλας γραφείου συνήθως ισχύει το ό,τι πληρώνεις παίρνεις, οπότε ειδικά αν υπάρχουν θέματα υγείας/σωματικά να αποφύγεις καρέκλες των 100€ και να κάνεις μια υπέρβαση και όπως σου πρότειναν παραπάνω σίγουρα κανόνισε να πας και να δοκιμάσεις από κοντά.

• Like 1
Δημοσ.

Το mesh υφασμα στην πλατη, πολυ βολικο, ειδικα το καλοκαιρι. Θα απευφεβγα το συνθετικο δερμα. Ομορφο μεν αλλα, ειναι πολυ ζεστο κι αρχιζει να ξεφτιζει σε σχετικα μικρο χρονικο μδιαστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...