hariskar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω σταματήσει να μπαίνω σε αυτή διαδικασία. Ας γνωρίζει η Google τα sites που επισκέπτομαι, δεν έχω κάτι να κρύψω. Ούτως ή άλλως με τα smartphones είναι πολύ δύσκολο να κρυφτεί κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 14 hours ago, Diavolos666 said: Και φυσικά ο mozilla μου τρέχει σε incognito mode που σβήνει τα πάντα με το που το κλείσω, δεν κρατάει ούτε το ιστορικό. Πόσες φορές τη μέρα κλείνεις τον browser? Ρωτάω διότι αν είναι αρκετές κι έχεις πχ ένα site στο οποίο μπαίνεις/loggάρεις καθημερινά και πολλές φορές, με 2FA κιόλας, τι γίνεται? Κάθε φορά login + ξεκλείδωμα το κινητό για τον authenticator και ξανά μανά κάθε φορά κάθε μέρα? Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει διαφορετικές προτεραιότητες, αλλά god damn! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pratinas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Μετά το Netscape μόνο Firefox. (Αν και πλέον δεν λειτουργούν τα add-ons στο youtube) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainkill4r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Maxthon απλά και ωραία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XarisArgy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Με opera gx θα μεινω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainkill4r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisbasil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 εγω παλι δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο; ειναι καλο ειναι κακο ας κανετε ενα αθρο να μας πειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, Thresh said: Πόσες φορές τη μέρα κλείνεις τον browser? Ρωτάω διότι αν είναι αρκετές κι έχεις πχ ένα site στο οποίο μπαίνεις/loggάρεις καθημερινά και πολλές φορές, με 2FA κιόλας, τι γίνεται? Κάθε φορά login + ξεκλείδωμα το κινητό για τον authenticator και ξανά μανά κάθε φορά κάθε μέρα? Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει διαφορετικές προτεραιότητες, αλλά god damn! Μία φορά την ημέρα και κάποιες φορές τον κάνω sleep ώστε όταν γυρίσω αν έχω 50 tabs ανοιχτά να τα έχει εκεί. Και ναι αν κλείσει ο browser θέλει logins ξανά όπου και να μπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, Diavolos666 said: Μία φορά την ημέρα και κάποιες φορές τον κάνω sleep ώστε όταν γυρίσω αν έχω 50 tabs ανοιχτά να τα έχει εκεί. Και ναι αν κλείσει ο browser θέλει logins ξανά όπου και να μπω. Καλά τα logins με έναν password manager δεν είναι τόσο θέμα, αλλά το 2FA πονάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Firefox πάντα (με add-ons) και δευτερευόντως Brave.. Δε χρησιμοποίησα ποτέ μου Chrome (ακόμα και τα τελευταία χρόνια που σαφώς έχει βελτιωθεί πολύ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 εχει παρει ποδι απο εποχη καραντινας,αλλα ενας ακομα σοβαρος λογος για τον στειλεις στα σκουπιδια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Για μένα τα πάντα είναι θέμα επιλογών και "θέλω" του χρήστη. Η πρώτη επιλογή είναι η google. Σου δίνει χάρτες, eMail, cloud, photos, mobile os, calendar, translate, books, app store, notes, to-do και ένα σκασμό άλλο εφαρμογές που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα. Όλες συνεργάζονται μεταξύ τους και κάνεις την καθημερινότητα σου πιο εύκολη και πιο διασκεδαστικη. Σε αντάλλαγμα η google κάνει τρακ τις σελίδες και εφαρμογές σου για να τις πουλάει σε διαφημίσεις και να βγάζει χοντρό χρήμα ώστε εσύ να συνεχίζεις να έχεις τις υπηρεσίες δωρεάν. Η δεύτερη επιλογή είναι να έχεις 50 διαφορετικές εφαρμογές για 50 διαφορετικά πράγματα. Εφαρμογές που δεν συνεργάζονται μεταξύ τους, που πολλές φορές είναι από μικρούς developers που δε ξέρεις αν σε 2 χρόνια θα υπάρχουν ή αν θα ανήκουν στην κάθε google και κειμςνονται από δωρεάν μέχρι δεκάδες ευρώ. Σε αντάλλαγμα κάνεις δεν παρακολουθεί τα δεδομένα σου (θεωρητικά) Προσωπικά προτιμώ το πρώτο. Και στο κάτω κάτω αν η google βγάζει κέρδος δείχνοντας μου ads για πράγματα που με ενδιαφέρουν και όχι για μπικίνι ξέρω γω, τοτρ το θεωρώ plus 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadsoul Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Mozilla και ξερό ψωμί, και μία μπάρα γεμάτη addons για μπλοκάρισμα ότι υπάρχει στο σύμπαν, όπως π.χ. αυτό που αποκλείει όλα τα pop up για cookies πατώντας "όχι σε όλα" χωρίς καν να με ενοχλήσει. Και φυσικά ο mozilla μου τρέχει σε incognito mode που σβήνει τα πάντα με το που το κλείσω, δεν κρατάει ούτε το ιστορικό. Πιο μπροστά έτρεχα brave αποκλειστικά αλλά αρκετά site δεν λειτουργούν στο brave, π.χ. το gmail δεν άνοιγε καν την σελίδα, (gmail έχω για εγγραφές σε άκυρα site να μην με πρήζουν στο κανονικό) Ποιο addon χρησιμοποιεί για το pop up cookies? Μου έχει σπάσει τα νεύρα κάθε φορά να πατάω ότι δεν αποδέχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, deadsoul said: Ποιο addon χρησιμοποιεί για το pop up cookies? Μου έχει σπάσει τα νεύρα κάθε φορά να πατάω ότι δεν αποδέχομαι. Ενημέρωση: Ίσως να μην χρειάζεται το "I don't care about cookies anymore" πλέον, το uBlock έχει επιλογή για να μπλοκάρει τέτοια popup. Δες εδώ: ~~~~~ Αρχικό post: Το "I don't care about cookies"... χτες κιόλας! Εδώ για mozilla: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=mozilla+addon+i+don't+care+about+cookies Ειδικά για εμένα που δεν κρατάει τίποτα κάθε φορά που άνοιγα τον browser μου τα έβγαζε πάλι, γιατί αν τα δεχτείς μία φορά δεν στο ξαναβγάζει αλλά εμένα εκτός του ότι δεν θέλω να πατήσω ΟΚ και να πτούσα για μία φορά την επόμενη που θα ανοίξω τον browser μου πρέπει να τα πατάω πάλι. Σε αρκετά site για να μην δεχτείς cookies πρέπει να πατήσεις "επιπλέον ρυθμίσεις" και να απο-επιλέξεις όλα τα cookies και να πατήσεις ΟΚ, δεν έχουν όλοι "Decline all cookies" για παράδειγμα. Quote The EU regulations require that any website using tracking cookies must get user's permission before installing them. These warnings appear on most websites until the visitor agrees with the website's terms and conditions. Imagine how irritating that becomes when you surf anonymously or if you delete cookies automatically every time you close the browser. This add-on will remove these cookie warnings from almost all websites! You can report any website which still warns you about cookies: just click 'Report a cookie warning' from the extension menu (the brown cookie image next to your address bar). Αν σε κάποιο site σου βγάλει cookie pop up, πατάς στο εικονίδιο στην μπάρα και το κάνεις report. Αν έχουν ήδη δεχτεί reports σου το αναφέρουν ότι το έχουν λάβει υπ' όψιν ήδη, αν δεν έχει γίνει report σε ευχαριστούν και σου λένε ότι θα το τσεκάρουν. Μπορείς να το κάνεις και disable σε κάποιο site αν δεις ότι χρειάζεσαι τα cookies. ~~~ Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2023 από Diavolos666 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Το συγκεκριμένο extension (I don't care about cookies) βλέπω ότι το έχει πάρει η Avast. Αν Ισχύει δεν μου φαίνεται τόσο ασφαλές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα