Akisvicky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Καλημερα αν σε καποιον που του ερθει τελικα δεν το θελει ενδιαφερομαι και να του δωσω κ κατι παραπανω ,ευχαριστω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, zacharis1955 said: https://www.cosmodata.gr/product/359614/ ευχαριστώ φίλε @zacharis1955 άλλα θα με ενδιέφερε μια πρόταση σου στις 24" οπωσδήποτε με usb-hub και ηχεία. Στείλε pm μην χαλάμε και το post εδώ... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από tempo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stonedreamer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Παρέλαβα κι εγώ χθες, ολα καλά. Στην εκκίνηση γράφει Ouvis οπότε αυτό μάλλον πήραμε... Έπαιξα λίγο χθες, η εγκατάσταση των Windows 11 που εχει φαίνεται οκ αλλά μάλλον θα τα ξαναπεράσω για να είμαι "σιγουρος". Αρκέτα γρήγορο και αθόρυβο φαίνεται, θα επανέλθω αφού το ξαναστήσω και το χρησιμοποιήσω αρκετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckdodis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα, μόλις παρέλαβα και εγώ! ευχαριστώ πολύ τον @zacharis1955 για την προσφορά που μας έδωσε! Το δικό μου φοράει μνήμες lexar. Δεν έχω προλάβει ακόμα να το βάλω σε λειτουργία να δω εάν δουλεύει και τι γράφει στα BIOS. Κάποιος φίλος ρώτησε παραπάνω τι γράφει στο πάνω μέρος, το δικό μου γράφει MINI PC. Στο μεταξύ στο manual γράφει ότι περιλαμβάνει διάφορα ακόμα και βάση vesa. Εγώ δεν βρήκα κάτι. Εσείς; Καλή συνέχεια σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, ckdodis said: Καλημέρα, μόλις παρέλαβα και εγώ! ευχαριστώ πολύ τον @zacharis1955 για την προσφορά που μας έδωσε! Το δικό μου φοράει μνήμες lexar. Δεν έχω προλάβει ακόμα να το βάλω σε λειτουργία να δω εάν δουλεύει και τι γράφει στα BIOS. Κάποιος φίλος ρώτησε παραπάνω τι γράφει στο πάνω μέρος, το δικό μου γράφει MINI PC. Στο μεταξύ στο manual γράφει ότι περιλαμβάνει διάφορα ακόμα και βάση vesa. Εγώ δεν βρήκα κάτι. Εσείς; Καλή συνέχεια σε όλους. Μόνο το τροφοδοτικό και το HDMI είχε η συσκευασία. OUVIS και Mini PC κι εμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckdodis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, alxandros_gr είπε Μόνο το τροφοδοτικό και το HDMI είχε η συσκευασία. OUVIS και Mini PC κι εμένα Και δεν ήταν και σφραγισμένο με κάποιον τρόπο το κουτί του. Εσάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) παρέλαβα και εγώ.... δεν το έχω ανοίξει ακόμη αλλά στο κουτί δεν βλέπω να λέει Ace Magician και στο πάνω μέρος γράφει miniPC. Οι μνήμες είναι 2x8 Lexar και μου έκανε εντύπωση ότι πάνω στον M.2 SSD δίσκο έχει ένα πλαστικό κάλυμα που κρατιέται με 2 λαστιχάκια....έτσι πρέπει να είναι; τι είναι αυτό; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από tempo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, tempo είπε παρέλαβα και εγώ.... δεν το έχω ανοίξει ακόμη αλλά στο κουτί δεν βλέπω να λέει Ace Magician και στο πάνω μέρος γράφει miniPC. Οι μνήμες είναι 2x8 Lexar και μου έκανε εντύπωση ότι πάνω στον M.2 SSD δίσκο έχει ένα πλαστικό κάλυμα που κρατιέται με 2 λαστιχάκια....έτσι πρέπει να είναι; τι είναι αυτό; Μηπως αυτο που λες ειναι η ψυκτρα που εχουν προσθεσει για την ψυξη του ssd; Και δεν πρεπει να ειναι πλαστικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Εδω που τα λεμε, και στο Geekbuying δεν αναφερει τιποτα περι AceMagician. Οποτε γι αυτο πηραμε τα OUVIS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckdodis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, και το δικό μου OUVIS είναι. Για τον φίλο @tempo του επιβεβαιώνω ότι και το δικό μου έχει κάποιο λαστιχάκια στον ssd. Το δικό μου ακούγεται λιγάκι η αλήθεια είναι. Σας γράφω από αυτό τώρα και ταυτόχρονα εγκαθιστώ ένα browser γτ δεν συμπαθώ τον edge και ξεφυσάει λιγάκι, βέβαια τον έχω στην λειτουργία performance. Φαίνεται σβέλτος πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) (Ψυκτρα του δισκου ειναι αυτο που λετε, αλουμινιου σε μαυρο χρωμα, με ενα αυτοκολλητο pad αναμεσα στην ψυκτρα και τον δισκο και λαστιχακια για εξτρα συγκρατηση της ψυκτρας, δοκιμασμενη και αξιοπιστη λυση και αν μετα απο 5-10 χρονια κοπει κανα λαστιχακι, το αλλαζετε ευκολα. Με το μαγνητικο καπακι ειναι πανευκολο να ριχνετε μια ματια πχ καθε λιγους μηνες. Διαβαστε αν θελετε και τα θεματα του acemagician, ιδια μηχανακια ειναι. Για να μην ρωτατε παλι, οι δισκοι που βαζουν μεσα δεν ειναι nvme αλλα sata, πιο αργοι και οποιος θελει αναβαθμιζει με γρηγοροτερο δισκο nvme gen 3 και βγαζει αυτον η τον αφηνει σαν 2ο αποθηκη. Καλος ειναι παντως για sata, δεν ανεβαζει καθολου θερμοκρασιες). Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από nek4d 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 ερώτηση σε όσους παρέλαβαν....είχε μαζί με το pc κάποια αποδειξη αγοράς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckdodis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 @tempo Προφανώς ρωτάς για απόδειξη ώστε να υπάρχει κάτι που να προκύπτει η εγγύηση; Στο δικό μου πακέτο πάντως δεν βρήκα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δεν βαζουν αποδειξεις μεσα στα πακετα τα κινεζομαγαζα, ουτε το aliexpress, ουτε banggood, geekbuying κλπ. Το παλιο gearbest δεν εβαζε αλλα εστελνε αν του ζητουσες, σε αυτα δεν ξερω αν το κανουν, οποιος θελει ας ζητησει, δεν αλλαζει παντως κατι σε θεματα εγγυησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, ckdodis said: @tempo Προφανώς ρωτάς για απόδειξη ώστε να υπάρχει κάτι που να προκύπτει η εγγύηση; Στο δικό μου πακέτο πάντως δεν βρήκα κάτι. ναι, για την εγγύηση σκεφτόμουν ότι θα πρέπει να υπάρχει απόδειξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις