The_Judas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 εχω nova 100αρα με 26ευρω το μήνα και λήγει το συμβόλαιο μου. τι ισχύει μετά τη ληξη; ανεβάζουν τη χρέωση σε αορίστου χρόνου; με πήραν τηλέφωνο για να υπογράψω νέο συμβόλαιο με τα ίδια χρήματα και δεν ξέρω αν αξίζει να δεσμευτω για 2 χρονια αν δεν έχω κάποιο κέρδος. ζητησα 500αρα αλλα μου είπαν ότι δεν έχει διαθεσιμότητα ... παρόλο που έχει βάλει ο ΟΤΕ στην πολυκατοικία μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Συνήθως αυτό κάνουν όλοι. Προτείνουν διατήρηση του ίδιου παγίου με ανανέωση της χρονικής δέσμευσης. Εξαιρετικά δύσκολα θα βρεις καλύτερη πρόταση. Η Nova δίνει 500άρα και 1000άρα σύνδεση μόνο στο δικό της ιδιόκτητο δίκτυο (όπου έχει παρουσία), ενώ μέσω άλλων παρόχων (όπως σε σένα που ανήκει σε Cosmote) μέχρι 100άρα (πιθανόν και 200άρα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, The_Judas είπε εχω nova 100αρα με 26ευρω το μήνα και λήγει το συμβόλαιο μου. τι ισχύει μετά τη ληξη; ανεβάζουν τη χρέωση σε αορίστου χρόνου; με πήραν τηλέφωνο για να υπογράψω νέο συμβόλαιο με τα ίδια χρήματα και δεν ξέρω αν αξίζει να δεσμευτω για 2 χρονια αν δεν έχω κάποιο κέρδος. ζητησα 500αρα αλλα μου είπαν ότι δεν έχει διαθεσιμότητα ... παρόλο που έχει βάλει ο ΟΤΕ στην πολυκατοικία μου.. πιεσε τους για εκπτωση αν θελουν να παραμεινεις αλλιως αν εχεις κανενα καρτοκινητο δες εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio4 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Γνωρίζει κανείς να μου πει τί ακριβώς πρέπει να κάνει κανείς αν θέλει να μην συνεχιστεί, δηλαδή να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του στην NOVA? Εννοώ φυσικά χωρίς να πάει σε κάποιον άλλο πάροχο. Απλά θέλει να μην του ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο. π.χ. Έκανα ένα συμβόλαιο πριν δύο χρόνια. Τήρησα με το παραπάνω τις δεσμεύσεις μου ( σας πλήρωνα κάθε μήνα ). Δεν είχα μετά τους πρώτους 15 μήνες ποτέ ικανοποιητικό ίντερνετ. Όλο σας έφταιγαν άλλα πράγματα το ρούτερ μου, το άλλαξα. Το δεύτερο το ρούτερ, το άλλαξα και αυτό. Το σπλιτερ, το άλλαξα, το δεύτερο σπλιτερ κ.ο.κ. μετά έφταιγε λέει ο χαλκός... Ω, ρε κουτόχορτο που τρώμε... Να μην επεκταθώ, πολλοί θα συμμερίζονται τις απόψεις των "τεχνικών" ...ο Θεός να τους κάνει... Αλλά το θέμα είναι πώς το λήγω; Ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Απλά δεν το ανανεώνεις απλώς πληρώνεις ολόκληρη την τιμή του προγράμματος μέχρι να ανανεώσεις και άρα να πάρεις έκπτωση και να δεσμευτείς ή να πας σε άλλο πάροχο. Το συμβόλαιο δεν ανανεώνεται αυτόματα πρέπει να το κάνεις εσύ ρητά. Στο συμβόλαιο της 100άρας σε εμένα για παράδειγμα γράφει ότι είναι 22.99 ευρώ το μήνα για 24 μήνες και μετά λέει 35. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, gio4 είπε Γνωρίζει κανείς να μου πει τί ακριβώς πρέπει να κάνει κανείς αν θέλει να μην συνεχιστεί, δηλαδή να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του στην NOVA? Εννοώ φυσικά χωρίς να πάει σε κάποιον άλλο πάροχο. Απλά θέλει να μην του ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο. Με την λήξη της περιόδου δέσμευσης, υπάρχουν οι εξής επιλογές: Ανανέωση στον ίδιο πάροχο, με ή χωρίς επαναδιαπραγμάτευση για πακέτο υπηρεσιών και τελική τιμή παγίου. Φορητότητα σε άλλον πάροχο, μετά από διαπραγμάτευση με αυτόν για πακέτο υπηρεσιών και τελική τιμή παγίου. Διακοπή της σύνδεσης μετά από αίτημα στον παρόντα πάροχο. Ο αριθμός χάνεται και μπορεί να ενεργοποιηθεί πάλι από τον ίδιο χρήστη μόνον εντός 6 μηνών και αποκλειστικά από τον πάροχο που του ανήκει από το γεωγραφικό εθνικό φάσμα αριθμοδότησης (συνήθως είναι ο ΟΤΕ). Τίποτα, οπότε παραμένει ως έχουν σύνδεση και οι υπηρεσίες, αλλά με την διαφορά ότι τώρα δεν υπάρχει έκπτωση στο πάγιο και η τιμή του είναι αρκετά μεγαλύτερη (αναφέρεται στο συμβόλαιο που έχεις, πόση θα είναι). Διαλέγεις όποια κουρτίνα θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα