Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμάς σε διαρροή σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Αιγάλεω ήρθαν δύο υπάλληλοι πριν καν συνεννοηθούμε με υδραυλικό, έγραψαν μια αναφορά ότι υπάρχει πιθανή διαρροή, και σφράγισαν το ρολόι. Αυτή την αναφορά είδαμε εμείς, φωνάξαμε υδραυλικό, έκανε μουσαντή δουλειά, και καλά έσκαψε (γιατί η διαρροή ήταν αρχαίος θερμοσίφωνας δε δικαιολογούσε μείωση), και μετά ήρθαν και έκαναν αυτοψία για επιβεβαιωση. Παρεμπιπτόντως ήταν αρκετά παραπάνω λεφτά. Πριν την μείωση ήταν πάνω από τρία χιλιάρικα σκέψου. Το τι θα γίνει στη δική σου περίπτωση δεν το γνωρίζω. Αλλά αυτά έγιναν πέρσι το Σεπτέμβρη στη δική μου.

Επεξ/σία από tzavardin
  • Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην χάνεις τον χρόνο σου ψάχνοντας για αφανείς διαρροές. Εάν έχοντας κλειστες τις βρύσες και τα πάντα, δεν κουνιέται ο δείκτης του μετρητή, τότε δεν έχεις καμία διαρροή, εμφανή η αφανή. 

Είτε μέτρησε λάθος ο υπάλληλος είτε κάποιος σου έκλεβε νερό με αυτό να είναι το πιθανότερο. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν είναι εμφανής μια αφανής διαρροή υπάρχει όργανο ή τέλος πάντων κάποιος τρόπος να εντοπισθεί από υδραυλικό; 

Διόρθωση :

Διάβασα ότι ο εντοπισμός τυχόν αφανους διαρροής μπορεί να γίνει με κάμερα με κόστος κάπου στα 100 ευρώ. 

Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει ο εντοπισμος, ειδικα αν το νερο φευγει προς τα κατω. Κατι τετοια καμερες δουλευουν κυριως για εντοπισμο διαρροων σε κτισματα (σπιτια/πολυκατοικιες).

Οπως σου ειπε και πριν ο @Joshua21 αυριο ξανα βγαζεις φωτογραφια και αυτην την φορα συγκρινεις ΚΑΙ τους μικροτερους δεικτες. Απλα ανεβασε εδω τις φωτο με επεξεργασια να διαβαζονται κανονικα (οχι αναποδα δλδ οι ενδειξεις)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.

όργανα εντοπισμού διαρροών υπάρχουν αλλά τα έχουν μόνο οι εταιρίες ύδρευσης και όχι οι υδραυλικοί λόγω κόστους. Επιπλέον δεν υπάρχει διαρροή για να ανιχνευτεί.

Δημοσ.

Ανοιξα την βρυση και ποτισαμε και πλυναμε την αυλη . Στα 55 λεπτα ειχε γραψει λιγοτερο απο ενα κυβικο .Ο μετρητης  δεν ειχε παει κανονικα στο 1320 απο 1319 που ηταν .Ηθελε λιγο ακομα .

Δημοσ.

Πήγα σήμερα στην ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι 

Είχα δύο δυνατότητες η μία για έλεγχο του μετρητή με κόστος 76 ευρώ και η άλλη να επικαλεστώ αφανή διαρροή για την οποία θα γινόταν αυτοψία αν είχε επισκευαστεί. Κάτι που δεν μπορούσε να κάνει ο υδραυλικός γιατί η σωλήνα που πάει στη βρύση είναι εξωτερική. Μόνο σε σωλήνες στο χώμα θα μπορούσα να επικαλεστώ αφανή διαρροή. 

Ζήτησα ηλεκτρονικά έλεγχο μετρητή. 

Ή είναι χαλασμένος ή έχει γίνει η κατανάλωση με κόστος 538 ευρώ για 147 κυβικα. 

Θα έρθουν με τον πάρουν, θα βάλουν νέο και θα τον στείλουν για έλεγχο με δυνατότητα να στείλω εκεί που θα γίνει ο έλεγχος δικό μου υδραυλικό να είναι παρών. 

Δυνατότητα διακανονισμου του τελικού ποσού χρέωσης μέχρι 18 δόσεις. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Είχα δύο δυνατότητες

τρεις , η τρίτη ήταν θέμα καταμέτρησης αλλά δε σου άρεσε απο όσο κατάλαβα ....

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

τρεις , η τρίτη ήταν θέμα καταμέτρησης αλλά δε σου άρεσε απο όσο κατάλαβα ....

Έθεσα θέμα ότι μήπως ενδιάμεσα δεν μέτραγαν αλλά όπως ήταν λογικό μου είπαν ότι δεν στέκει αφού μέτραγαν τα διπλανά 4 ρολόγια. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Έθεσα θέμα ότι μήπως ενδιάμεσα δεν μέτραγαν αλλά όπως ήταν λογικό μου είπαν ότι δεν στέκει αφού μέτραγαν τα διπλανά 4 ρολόγια. 

σου εξήγησα πριν γιατί δεν έχουν σχέση τα διπλανά ρολόγια και το τι πρέπει να κάνεις για αυτή την περίπτωση

τεσπα , καλή επιτυχία και καλή συνέχεια απο μένα

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, korakios είπε

σου εξήγησα πριν γιατί δεν έχουν σχέση τα διπλανά ρολόγια και το τι πρέπει να κάνεις για αυτή την περίπτωση

τεσπα , καλή επιτυχία και καλή συνέχεια απο μένα

Δεν κατάλαβα τι άλλο να κάνω που δεν έχω κάνει. 

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνονται τρομερά χαμηλές οι ημερήσιες καταναλώσεις. Μόνο εάν είναι εξοχικό ή αν μένει ένα άτομο δικαιολογούνται. Ένα άτομο θέλει 150-200 λίτρα νερό την ημέρα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, efib είπε

Εμένα μου φαίνονται τρομερά χαμηλές οι ημερήσιες καταναλώσεις. Μόνο εάν είναι εξοχικό ή αν μένει ένα άτομο δικαιολογούνται. Ένα άτομο θέλει 150-200 λίτρα νερό την ημέρα.

Μετρητής που εξυπηρετεί ένα ημιυπόγειο κλειστό με ένα wc και μια εξωτερική βρύση που ποτιζει ένα μικρό κήπο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...