Προς το περιεχόμενο

Synology NAS - OpenVPN

billman0007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! Ίσως αυτό έχει απαντηθεί σε κάποιο άλλο topic, αλλά δυστυχώς δεν το γνωρίζω... 

Έχω έναν NAS και θέλω να έχω πρόσβαση σε αυτόν όταν είμαι συνδεδεμένος σε άλλος δίκτυο. Έκανα προσπάθεια να έχω πρόσβαση με το OpenVPN αλλά δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος.. Θα σας πω το τι ακριβώς έχω κάνει:

1. Κατέβασα την εφαρμογή VPN Server, ενεργοποίησα το OpenVPN, άφησα ίδια την Dynamic IP, άλλαξα το port και δήλωσα το πρωτόκολλο UDP.
  2. Στην καρτέλα firewall rules, δήλωσα την εφαρμογή VPN Server και σαν Source IP έβαλα την Dynamic IP από την εφαρμογή VPN Server.
  3. Ενεργοποίησα το DNSS, έβαλα το επιθυμητό Hostname, για IPV4 έβαλα την Static IP τους Server και πάτησα ΟΚ
  4. Από τα Settings του ρουτερ, στην καρτέλα Port Forwarding δήλωσα αυτά που βλέπετε (Στο server IP Address έβαλα την Static IP τους Server και το port είναι αυτό που είχα δηλώση στην εφαρμογή OpenVPN).
  5. Έκανα export το config αρχείο για το OpenVPN, δήλωσα το port και έβαλα το Hostname. Το φόρτωσα στο OpenVPN και πρακτικά δεν δουλεύει. Αυτό που εμφανίζει με κόκκινα γράμματα είναι αυτά: 
  • No server certificate verification method has been enabled.  See http://openvpn.net/howto.html#mitm for more info.
  • DEPRECATED OPTION: --cipher set to 'AES-256-CBC' but missing in --data-ciphers (AES-256-GCM:AES-128-GCM:CHACHA20-POLY1305). OpenVPN ignores --cipher for cipher negotiations. 
  • WARNING: Compression for receiving enabled. Compression has been used in the past to break encryption. Sent packets are not compressed unless "allow-compression yes" is also set

Παρακαλώ, μπορείτε να με βοηθήσετε;

1.jpg

Επεξ/σία από billman0007
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...