newspirit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Έχω εντοπίσει ένα ζευγάρι παπούτσια και το μέγεθος μου υπάρχει αποκλειστικά σε ένα μαγαζί της Κύπρου. Είναι μεγάλο κατάστημα και το κυπριακό site δεν στέλνει εκτός Κύπρου οπότε δεν νομίζω να δεχτεί custom order ακόμα και αν πληρώσω εγώ ό,τι έξοδο προκύψει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αγοράσω, να σταλεί σε κάποια μεταφορική (ή κάτι τέτοιο) και μετά να αναλάβουν αυτοί να το στείλουν σε μένα, στην Ελλάδα; Δηλαδή, να πληρώσω έναν μεσάζοντα, ο οποίος στην Κύπρο θα παραλάβει το δέμα μου και θα φροντίσει να μου το στείλει σπίτι. Έχω δει κάποιες επιλογές online αλλά δεν είναι και τα πιο φιλικά προς τον χρήστη websites. Αν μπορεί κάποιος να μου περιγράψει και να μου προτείνει κάποια διαδικασία τέτοια.
forgotten Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 υπαρχει το eshop we drop .Αυτο χρησιμοποιω συνηθως εγω με λογικες τιμες
csontheline Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποιο είναι το μεγαλό κυπριακό site; Γιατί συνήθως συμβαίνει το ανάποδο (αγοράζουμε από Ελλάδα). Αν είσαι κοντά σε αεροδρόμιο, παίζει να συμφέρει να κατέβεις αεροπορικώς να τα πάρεις εσύ. Η WizzAir (από Λάρνακα) βγάζει ανά διαστήματα (σε άκυρες περιόδους προφανώς) LCA-SKG / LCA-ATH με 9,99€/14,99€ (με wizz discount, χωρίς βγαίνει 17,99€/24,99€). Κάνεις το ταξιδάκι σου να γνωρίσεις την όμορφη μεγαλόνησό μας και να ψωνίσεις τα παπούτσια. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από csontheline
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα