Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Τσάμπα λεφτά θα δώσεις, δες για μεμβράνη gore tex, κόστος 100+ χοντρικά 

αλλιως η σειρά outdry της Columbia 

Ναι το φαντάστηκα ότι δε θα είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά έλεγα να αξιοποιήσω το κουπόνι.

Είχα της tecnica με gtx σκυλιά κράτησαν αδιάκοπα 8 χρόνια αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Από την άλλη βρήκα της Salomon τα παρακάτω με 80€ στο νούμερο μου. Δεν ξέρω ίσως αξίζουν περισσότερο;

https://www.skroutz.gr/s/40644559/Salomon-X-Braze-GTX-L47180500-Andrika-Oreivatika-Papoutsia-Adiavrocha-me-Memvrani-Gore-Tex-Mayra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

45 λεπτά πριν, st@kas είπε

Αν δε λήγει το κουπόνι περίμενε. Συνήθως κατά τον Οκτώβρη φέρνει κάποια adidas με goretex.

Αυτά του έβαλες δεν είναι για πολύ νερό. Έχουν μια απλή μεμβράνη που δεν θα κρατήσει για πολύ ώρα

Αν δεν αξίζουν θα περιμένω. Βέβαια πήρα πέρυσι της Rebook Ridgerider 6 GTX που μάλλον είναι παρόμοια με της adidas που λες. Πολύ καλά και ελαφριά. Αλλά νομίζω σε αξιοπιστία δεν είναι τόσο καλά όσα αυτά της Tecnica που είχα.

Δεν ξέρω ίσως αξίζει να περιμένω (ίσως black friday αν βγάζει τίποτα καλό) και να δώσω και κάτι παραπάνω και να πάρω κάτι που να κρατήσει για χρόνια και να έχει φυσικά και goretex.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, broxopios είπε

Ναι το φαντάστηκα ότι δε θα είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά έλεγα να αξιοποιήσω το κουπόνι.

Είχα της tecnica με gtx σκυλιά κράτησαν αδιάκοπα 8 χρόνια αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Από την άλλη βρήκα της Salomon τα παρακάτω με 80€ στο νούμερο μου. Δεν ξέρω ίσως αξίζουν περισσότερο;

https://www.skroutz.gr/s/40644559/Salomon-X-Braze-GTX-L47180500-Andrika-Oreivatika-Papoutsia-Adiavrocha-me-Memvrani-Gore-Tex-Mayra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Αν δεν αξίζουν θα περιμένω. Βέβαια πήρα πέρυσι της Rebook Ridgerider 6 GTX που μάλλον είναι παρόμοια με της adidas που λες. Πολύ καλά και ελαφριά. Αλλά νομίζω σε αξιοπιστία δεν είναι τόσο καλά όσα αυτά της Tecnica που είχα.

Δεν ξέρω ίσως αξίζει να περιμένω (ίσως black friday αν βγάζει τίποτα καλό) και να δώσω και κάτι παραπάνω και να πάρω κάτι που να κρατήσει για χρόνια και να έχει φυσικά και goretex.

Εεε ναι δεν συγκρίνονται τα tecnica με τα reebok κ Adidas.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για χρόνια τα παπούτσια που φοράω είναι

https://boxer.gr/andrika-mpotakia-boxer/

Ελληνικής κατασκευής πολύ καλή ποιότητα αδιάβροχα κατάλληλα για περπάτημα όταν πάω για την δουλειά ή για ψώνια... δηλαδή μπόρούν να φορεθούν για ώρες, χωρίς πρόβλημα...

Επεξ/σία από naftis
Δημοσ.
22 ώρες πριν, broxopios είπε

Καλησπέρα. Ψάχνω για αδιάβροχο παπούτσι και επειδή έχω ένα κουπόνι για intersport από επιστροφή, τα μόνα που βρήκα να έχει είναι ένα north face κι ένα Mc Kinley. Δυστυχώς κανένα δεν έχει goretex. Τα θέλω μόνο για πόλη αλλά και για όταν βρέχει αρκετά. Κάποιες φορές είμαι στο δρόμο καμιά ώρα συνεχόμενη. Αξίζουν αυτά. Γιατί θα μου βγουν κοντά στα 40αρι.

https://www.intersport.gr/el/andrika/papoutsia/treximo/the-north-face-cragmont-wp_1007136/

https://www.intersport.gr/el/andrika/papoutsia/oreivasia/mc-kinley-montmania-ii-aqx_1076623/

@poulinos εσύ τι λες για όλα αυτά; :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, broxopios said:

@poulinos εσύ τι λες για όλα αυτά; :)

προτιμω τα north face από τα mc kinley. οτι δεν ειναι goretex δεν σημαινει οτι θα παρει νερο. οκ το goretex φημιζεται οτι ειναι απο τις τοπ μεμβρανες αλλα σιγουρα πας και σε λιγο πιο ακριβο στα παπουτσια.στα ρουχα δυστυχως η διαφορα στην τιμη ειναι πολυ πολυ παραπανω. αν βρεις κατι αλλο σε goretex εννοειται πας σε goretex.

απλα στην εξισωση πρεπει να βαλεις κατι το βασικο.προβλημα να πατησεις μεσα στο νερο δεν θα εχεις δεν θα μπει μεσα.απλα επειδη ειναι σχετικα χαμηλο παπουτσι αν πατησεις καπου που μπει το ποδι μεσα οπως καταλαβαινεις θα μπει το νερο απο πανω. β.λογω αδιαβροχοποιησης θα ειναι ταυτοχρονα και ενα κλικ πιο ζεστο. αυτο σε περιπτωση που εισαι σαν εμενα που μεχρι νοεμβριου ειμαι με βερμουδες. ελπιζω μονο να βρεις νουμερο.δοκιμασε το καλου κακου. σε north face φοραω σχεδον το ιδιο με salomon αν βοηθαει.salomon 45 1/3 kai se north face 45.

On 19/09/2024 at 19:33, broxopios said:

αν μπορεις να παρεις με goretex το προτιμας. προσωπικα ειχα και adidas terrex αλλα οπως λεω ο καθενας στον τομεα του.θα παρω adidas πχ για τρεξιμο αλλα δεν θα παρω για βουνο. ανάμεσα σε salomon και north face θα πω οτι και τα δυο ειναι πολυ μια χαρα. Προσωπικα παλι προτιμω τα salomon γιατι μου καθονται λιγο καλυτερα απο οτι τα north face. αν και σε north face πετυχα τα καλυτερα κορδονια ever. ελαστικο κορδονι που δεν παθαινε τιποτα.

γενικως δεν μπλεκω τοσο running brands με hiking brands.

απο εκει και περα ειναι και τι σου αρεσει στο ματι.θα βρεις απλα παπουτσια με goretex θα βρεις πεζοπορικα, θα βρεις trail running και παει λεγοντας.

On 19/09/2024 at 18:07, margaritagr said:

Τσάμπα λεφτά θα δώσεις, δες για μεμβράνη gore tex, κόστος 100+ χοντρικά 

αλλιως η σειρά outdry της Columbia 

βρε δεν ειναι τζαμπα λεφτα. οτι η goretex εχει μια υπεροχη δεν κανει ολες τις αλλες μεμβρανες να ειναι χαλια πχ dryvent κτλ. και στα παπουτσια οκ η διαφορα ειναι σχετικα μικρη στην τιμη.αλλα στα jacket ειναι πολυ μεγαλη και δεν αξιζει αν καποιος πραγματι δεν το θελει για εξορμησεις σε βουνα.

πχ σε μπουφαν παιζει πολυ και η μεμβρανη futurelight με επισης πολυ καλα αποτελεσματα

Επεξ/σία από poulinos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...