Dante80 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, phanispal said: Επαναφέρω γιατί ψάχνω για αθλητικά παπούτσια αδιάβροχα για πήγαινε-έλα δουλειά και ψώνια, τα οποία να μπορούν να φορεθούν και σαν απλά αθλητικά. Έχω δει κάποια Asics, Adidas κ.λπ., αλλά τα προβλήματα είναι: - Σχεδόν όλα είναι Trail, δηλαδή η σόλα είναι για βουνό. Σαν τα απλά αθλητικά δεν υπάρχουν; - Τα μαγαζιά που τα έχουν στο skroutz, εκτός του ότι συνήθως είναι λίγα, σχεδόν όλα είναι επαρχία, και πρέπει να πετύχεις το σωστό νούμερο ή να μπλέξεις με επιστροφές. Μεγάλα καταστήματα να τα δοκιμάσω/αγοράσω δεν τα έχουν; Ένα από τα βασικά προβλήματα σε αδιάβροχα παπούτσια στυλ terrex είναι ότι...γλιστράνε στην πόλη όταν βρέχει. Για να το λύσεις αυτό, Bondi SR και τα μυαλά στα κάγκελα. https://www.hoka.com/en/gr/men-lifestyle/bondi-sr/1110520.html https://www.skroutz.gr/s/24262766/Hoka-Bondi-SR-1110520-BBLC-Andrika-Athlitika-Papoutsia-Running-Mayra.html Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από Dante80
Grim Ripper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Έχει δοκιμάσει κανείς τα UA Machina 3 Storm; Τα θέλω για καθημερινή χρήση στη δουλειά (εργοστάσιο) αλλά λόγω βροχών ψάχνω κάτι αδιάβροχο. Τα δοκίμασα τις προάλλες στα Intersport και είτε θα πάρω αυτά είτε τα Nike Pegasus Trail 4 Goretex, δοκίμασα και τα Addidas Supernova 3 αλλά μου φάνηκαν σκληρά.
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Getta Robo είπε Ειχα ακριβως το ιδιο ζητημα και κατελληξα στα Cloudrunner Waterproof της ON Running Στη μεγαλη νεροποντη του χειμωνα με ειχαν βγαλει ασπροπροσωπο. Δεν περασε σταγονα βροχης μεσα και μου ειναι παρα πολυ ανετα. Αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση που είναι υποκειμενική (και δε με τρελαίνουν οι τρύπες από κάτω, τα θέλω πιο "αδιάφορα"), είναι κάπως ακριβά, και το θέμα δεν είναι τόσο η τιμή ως απόλυτο νούμερο, όσο το πόσο θα κρατήσουν. Γιατί διαβάζω κριτικές γενικά για κάποια ακριβά running, π.χ. Kayano, Nimbus κ.λπ., και λένε ότι μετά από 4-6 μήνες έχει σκιστεί το πάνω μέρος με ήπια χρήση. Αυτά με Gore Tex παίζει να αντέχουν περισσότερο; 54 λεπτά πριν, Dante80 είπε Ένα από τα βασικά προβλήματα σε αδιάβροχα παπούτσια στυλ terrex είναι ότι...γλιστράνε στην πόλη όταν βρέχει. Ναι, αυτό σκέφτομαι κι εγώ, ότι η σόλα λόγω σχεδιασμού θα έχει μειωμένη τριβή σε επίπεδες επιφάνειες. Τώρα τα Hoka που λες, είναι εξίσου ακριβά, οπότε είναι σημαντικό να βγάλουν τουλάχιστον χρόνο. Αλλά το πιο σημαντικό θέμα είναι πού θα βρω να τα δοκιμάσω στην Αθήνα, κοντά στο κέντρο.
Dante80 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, phanispal said: Αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση που είναι υποκειμενική (και δε με τρελαίνουν οι τρύπες από κάτω, τα θέλω πιο "αδιάφορα"), είναι κάπως ακριβά, και το θέμα δεν είναι τόσο η τιμή ως απόλυτο νούμερο, όσο το πόσο θα κρατήσουν. Γιατί διαβάζω κριτικές γενικά για κάποια ακριβά running, π.χ. Kayano, Nimbus κ.λπ., και λένε ότι μετά από 4-6 μήνες έχει σκιστεί το πάνω μέρος με ήπια χρήση. Αυτά με Gore Tex παίζει να αντέχουν περισσότερο; Ναι, αυτό σκέφτομαι κι εγώ, ότι η σόλα λόγω σχεδιασμού θα έχει μειωμένη τριβή σε επίπεδες επιφάνειες. Τώρα τα Hoka που λες, είναι εξίσου ακριβά, οπότε είναι σημαντικό να βγάλουν τουλάχιστον χρόνο. Αλλά το πιο σημαντικό θέμα είναι πού θα βρω να τα δοκιμάσω στην Αθήνα, κοντά στο κέντρο. Hoka Bondi σαν φόρμα θα βρεις Ερμού εύκολα (zackreet, cosmosport κλπ). Τα SR έχουν την ίδια ακριβώς φόρμα με τα Bondi 7. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από Dante80 1
Getta Robo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, phanispal said: Αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση που είναι υποκειμενική (και δε με τρελαίνουν οι τρύπες από κάτω, τα θέλω πιο "αδιάφορα"), είναι κάπως ακριβά, και το θέμα δεν είναι τόσο η τιμή ως απόλυτο νούμερο, όσο το πόσο θα κρατήσουν. Γιατί διαβάζω κριτικές γενικά για κάποια ακριβά running, π.χ. Kayano, Nimbus κ.λπ., και λένε ότι μετά από 4-6 μήνες έχει σκιστεί το πάνω μέρος με ήπια χρήση. Αυτά με Gore Tex παίζει να αντέχουν περισσότερο Αν δεν σου αρεσει ο σχεδιασμος τους τοτε σεβαστο, οι τρυπες ειναι μερος της τεχνολογιας για την αποροφηση των κραδασμων, εξου και που ειναι παρα πολυ ανετα. Τα δικα μου τα εχω περισσοτερο απο ενα χρονο και εχω περπατησει πολυ ευκολα περισσοτερο απο τριακοσια χιλιομετρα μαζι τους. Δεν εχουν απολυτως καμια φθορα η αλοιωση. Αυτο παντως με το σκισιμο στο πανω μερος, σε πολλες περιπτωσεις ευθυνεται και ο χρηστης του. Πχ επειδη εχω κοιλοποδια, φθειρουν τα δακτυλα μου τα περισσοτερα παπουτσια. Το φαινομενο αυτο ονομαζεται toe lifting, μπορεις να διαβασεις περισσοτερα εδω https://blog.alexandrasports.com/why-do-i-get-holes-in-my-running-shoes/ Με τα Cloudrunner ομως δεν υπαρχει το παραμικρο ζητημα. Ουτε εγω ουτε αυτα. Δοκιμασε τα και αποφασιζεις, αλλωστε τα δικα σου ποδια ξερουν καλυτερα τι χρειαζεσαι. Δεν εχω ιδεα παντως για αλλα μοντελα με το τελευταιο gore tex τι γινεται.
st@kas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Έχει δοκιμάσει κανείς τα UA Machina 3 Storm; Τα θέλω για καθημερινή χρήση στη δουλειά (εργοστάσιο) αλλά λόγω βροχών ψάχνω κάτι αδιάβροχο. Τα δοκίμασα τις προάλλες στα Intersport και είτε θα πάρω αυτά είτε τα Nike Pegasus Trail 4 Goretex, δοκίμασα και τα Addidas Supernova 3 αλλά μου φάνηκαν σκληρά. Έχω τα Under Armour Charged Rogue storm και δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από την αδιάβροχοποίηση. Η μεμβράνη που βάζει η UA στις εκδόσεις storm φαίνεται να είναι για ψιχαλες και όχι για αρκετό νερό. Το supernova με goretex το βρήκες;
Grim Ripper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, st@kas είπε Έχω τα Under Armour Charged Rogue storm και δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από την αδιάβροχοποίηση. Η μεμβράνη που βάζει η UA στις εκδόσεις storm φαίνεται να είναι για ψιχαλες και όχι για αρκετό νερό. Το supernova με goretex το βρήκες; Ναι με το goretex, μου φάνηκε σκληρό.
st@kas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ναι με το goretex, μου φάνηκε σκληρό. Δεν έχω φορέσει ποτέ τα Machina 3 και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Προσωπικά θα πήγαινα στα pegasus.
Grim Ripper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, st@kas είπε Δεν έχω φορέσει ποτέ τα Machina 3 και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Προσωπικά θα πήγαινα στα pegasus. Πλέον έχει πέσει η παραγγελία είναι η αλήθεια και έχω γνωστό σε κατάστημα οπότε θα το πάρω σε καλύτερη τιμή... 😅 Αργότερα ίσως πάρω και τα Pegasus για να κάνω τράμπες. 1
st@kas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Πλέον έχει πέσει η παραγγελία είναι η αλήθεια και έχω γνωστό σε κατάστημα οπότε θα το πάρω σε καλύτερη τιμή... 😅 Αργότερα ίσως πάρω και τα Pegasus για να κάνω τράμπες. Μόλις τώρα, st@kas είπε Αυτό που λες για την εναλλαγή των παπουτσιών, είναι το καλύτερο. Πες μας εντυπώσεις όταν παραλάβεις Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από st@kas 1
Mr_Laptop_athens Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Αδιάβροχο gordex και να είσαι συγουρος ότι δεν θα βάλει νερά μονο Salomon και σε χαμηλά και σε μποτάκια.
kotsoz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Έχω τα adidas terrex 3 χρόνια και πλέον λόγω παλαιότητας φαίνεται να έχει χαθεί λίγο η αδιαβροχοποίηση τους. Έχει ακολουθήσει κάποιος τις τεχνικές για restore με ειδικά spray klp ? Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο spray ?
broxopios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Ψάχνω για αδιάβροχο παπούτσι και επειδή έχω ένα κουπόνι για intersport από επιστροφή, τα μόνα που βρήκα να έχει είναι ένα north face κι ένα Mc Kinley. Δυστυχώς κανένα δεν έχει goretex. Τα θέλω μόνο για πόλη αλλά και για όταν βρέχει αρκετά. Κάποιες φορές είμαι στο δρόμο καμιά ώρα συνεχόμενη. Αξίζουν αυτά. Γιατί θα μου βγουν κοντά στα 40αρι. https://www.intersport.gr/el/andrika/papoutsia/treximo/the-north-face-cragmont-wp_1007136/ https://www.intersport.gr/el/andrika/papoutsia/oreivasia/mc-kinley-montmania-ii-aqx_1076623/
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Τσάμπα λεφτά θα δώσεις, δες για μεμβράνη gore tex, κόστος 100+ χοντρικά αλλιως η σειρά outdry της Columbia
st@kas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, broxopios είπε Καλησπέρα. Ψάχνω για αδιάβροχο παπούτσι και επειδή έχω ένα κουπόνι για intersport από επιστροφή, τα μόνα που βρήκα να έχει είναι ένα north face κι ένα Mc Kinley. Δυστυχώς κανένα δεν έχει goretex. Τα θέλω μόνο για πόλη αλλά και για όταν βρέχει αρκετά. Κάποιες φορές είμαι στο δρόμο καμιά ώρα συνεχόμενη. Αξίζουν αυτά. Γιατί θα μου βγουν κοντά στα 40αρι. https://www.intersport.gr/el/andrika/papoutsia/treximo/the-north-face-cragmont-wp_1007136/ https://www.intersport.gr/el/andrika/papoutsia/oreivasia/mc-kinley-montmania-ii-aqx_1076623/ Αν δε λήγει το κουπόνι περίμενε. Συνήθως κατά τον Οκτώβρη φέρνει κάποια adidas με goretex. Αυτά του έβαλες δεν είναι για πολύ νερό. Έχουν μια απλή μεμβράνη που δεν θα κρατήσει για πολύ ώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα