Abudi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Η ζοφερή πραγματικότητα μπροστά μας είναι άμα δεν είσαι άπλας να πηγαίνεις στη δουλειά και να παρκάρεις το Tesla στο υπόγειο γκαράζ των πολυοροφων γραφείων, τότε στο καθημερινό commute σου θα πλατσουρίζεις. Ψάχνω λοιπόν ένα παπούτσι που μπορεί να με βγάλει στεγνό και ασπροπρόσωπο (αλλά κυρίως το πρώτο) στην καθημερινή μετακίνηση του "περπατα πεζοδρόμιο, ανέβα λεωφορείο, κατέβα μετρό, ωπ μια λακούβα, βρέχει και αρκετά, πω τρέχουν τα αμάξια" που αντιμετωπίζουμε όλοι. (Αν μπορεί να παίρνει και πέδιλα του σκι για να μας τραβάνε τα ταξί από τον κοτσαδόρο, γιατί όχι) Για την ώρα σαν επιλογές βλέπω μόνο τα ορειβατικά παπούτσια με αδιάβροχες μεμβράνες από εταιρείες όπως η Salomon πχ. Αλλά θέλω και εναλλακτικές προτάσεις. Ευχαριστώ
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Abudi είπε Η ζοφερή πραγματικότητα μπροστά μας είναι άμα δεν είσαι άπλας να πηγαίνεις στη δουλειά και να παρκάρεις το Tesla στο υπόγειο γκαράζ των πολυοροφων γραφείων, τότε στο καθημερινό commute σου θα πλατσουρίζεις. Ψάχνω λοιπόν ένα παπούτσι που μπορεί να με βγάλει στεγνό και ασπροπρόσωπο (αλλά κυρίως το πρώτο) στην καθημερινή μετακίνηση του "περπατα πεζοδρόμιο, ανέβα λεωφορείο, κατέβα μετρό, ωπ μια λακούβα, βρέχει και αρκετά, πω τρέχουν τα αμάξια" που αντιμετωπίζουμε όλοι. (Αν μπορεί να παίρνει και πέδιλα του σκι για να μας τραβάνε τα ταξί από τον κοτσαδόρο, γιατί όχι) Για την ώρα σαν επιλογές βλέπω μόνο τα ορειβατικά παπούτσια με αδιάβροχες μεμβράνες από εταιρείες όπως η Salomon πχ. Αλλά θέλω και εναλλακτικές προτάσεις. Ευχαριστώ Ακριβώς αυτό που είπες, ορειβατικα παπούτσια μποτάκια ή γαλοτζες. Σε όλα τα υπόλοιπα, θα μπουν τα νερά μέσα.
_Biohazard_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Abudi είπε Η ζοφερή πραγματικότητα μπροστά μας είναι άμα δεν είσαι άπλας να πηγαίνεις στη δουλειά και να παρκάρεις το Tesla στο υπόγειο γκαράζ των πολυοροφων γραφείων, τότε στο καθημερινό commute σου θα πλατσουρίζεις. ... Άρα υπάρχουν μόνο δύο modes σύμφωνα με εσένα, α) άπλας με Tesla και υπόγειο γκαράζ στη δουλειά και β) commuter που κυκλοφορεί και πλατσουριζει, σωστά;
bblov Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 adidas terrex free hiker 2 Προσοχή!! Έχει 2 μοντέλα όπου το ποιο ακριβό είναι πλήρες αδιάβροχο 1
jimakos00 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) H geox έχει μποτάκια και παπούτσια waterproof. Τα βουτάς μέσα σε νερό και νιώθεις ότι φοράς τις παντόφλες σου στο σπίτι. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από jimakos00
dkmaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Αδιαβροχοποιητικά Παπουτσιών | Skroutz.gr Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά δεν χάνεις κάτι να κάνεις μια δοκιμή.
tzotzo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Οποιοδήποτε με terrex ή cordura είναι αρκετά αδιάβροχα.
@pnea1973 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω πάρει μποτάκια camper με goretex... Τα είχα πάρει στα 160 νομίζω με εκτύπωση από το site τους. Άψογα για κάθε μέρα.. Είναι τα peu pista... Τώρα τα είδα βέβαια 250... 1
achilles_g_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι πλέον https://www.public.gr/product/hobbies/psarema-katadyseis/aksesoyar-alieias-diafora-aksesoyar/mpotes-galotses-stithous-no-40-gia-psarema-oem-3542/MRK2527230?custom_campaign=PMax_GENERIC_Multi_All_Products_Ongoing_New_Customer_Acquisition&custom_source=google&custom_medium=cpc&gclid=CjwKCAjwr_CnBhA0EiwAci5siogVNtBDQ26kPYi03pArd8gDoRH50TaxYq4pH3Fp4e_kl4GShznNaBoCxlQQAvD_BwE Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από achilles_g_
txcellas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 οτι καλυτερο για αδαβροχο ανετο παπουτσι. το εχω 2 χρονια https://www.skroutz.gr/s/30878482/Adidas-Terrex-AX4-Mid-GTX-FY9638-Andrika-Oreivatika-Mpotakia-Adiavrocha-me-Memvrani-Gore-Tex-Core-Black-Carbon-Grey-Four.html
newnick Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 @Abudi Κοίταξε και στην Columbia. Πέρυσι εγώ είχα πάρει ένα με τεχνολογία outdry και πραγματκά ήταν αδιαβροχό. Επίσης ήταν πολύ ελαφρύ και ξεκούραστο στο περπάτημα (να φανταστείς το καλοκαίρι φοράω πάντα αθλητικά) και δεν ήταν και τόσο extreme στην σχεδίαση όπως τα salomon. Νομίζω ότι το είχα πάρει από epapoutsia σε προσφορά.
andreas1gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.columbiasportswear.gr/en/men/footwear/trail-hiking/-redmond-iii-mid-waterproof-footwear_149331/
Abudi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Πολύ ωραίες επιλογές παιδιά, ευχαριστώ. Salomon και Columbia κλπ τα είχα στον νου μου, τα ήξερα. Αλλά τα Terrex μου έκαναν πραγματικά εντύπωση διότι δεν τα ήξερα καθόλου. Κι αυτά που ανέβασε πιο πάνω ο @txcellas φαίνονται πολύ ωραία.
fmarulezkd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Για καθημερινή μετακίνηση θα κοιτούσα για δερμάτινα μποτάκια, φυσικά με τη προϋπόθεση ότι θα τα φρόντιζα αναλόγως. 1
txcellas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Abudi είπε Πολύ ωραίες επιλογές παιδιά, ευχαριστώ. Salomon και Columbia κλπ τα είχα στον νου μου, τα ήξερα. Αλλά τα Terrex μου έκαναν πραγματικά εντύπωση διότι δεν τα ήξερα καθόλου. Κι αυτά που ανέβασε πιο πάνω ο @txcellas φαίνονται πολύ ωραία. Αν πας γι αυτό να κοιτάξεις από κάτω να έχουν αυτό το πορτοκαλί χρώμα όπως φαίνεται στο skroutz. Είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω πάρει. Στη μηχανή γυρνάω με στεγνά πόδια πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα