kastoria74 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω ένα σχετικά παλιό iMac του 2011. Θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη σε mac mini ή mac studio. Υποπτεύομαι πως όχι απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει καμία "πατέντα" για να το χρησιμοποιήσω ως μόνιτορ.
M A T R I X Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, kastoria74 είπε Έχω ένα σχετικά παλιό iMac του 2011. Θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη σε mac mini ή mac studio. Υποπτεύομαι πως όχι απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει καμία "πατέντα" για να το χρησιμοποιήσω ως μόνιτορ. Ποια έκδοση είναι το mac mini; Πρακτικά δεν υποστηρίζεται για τα μοντέλα 2019 και μετά, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι όπως το Luna. Προσωπικά δε νομίζω ότι αξίζει τον χρόνο και τα χρήματα, καλύτερα να πάρεις ένα φθηνό monitor.
Jiakometi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Σε αυτό το set up οχι. Ο iMac μπορεί να λειτουργήσει σε Target Display Mode γι αυτόν το σκοπό, αλλά το Mac που θα συνδεθεί πάνω του πρέπει να είναι του 2019 η παλαιότερο. Οπότε το Mac mini ή το Mac Studio δεν προσφέρονται για αυτήν την λύση Περισσότερα στον συνδεσμο https://support.apple.com/en-us/HT204592
atheatos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Αν δεν θες να δουλέψεις με κάποιο Remote Desktop software τότε η hardware λύση απαιτεί «σαφαξιμο» του iMac και μετατροπή του με κάποιος adaptors σε monitor. Θα σου συνιστούσα προτού τον αχρηστεψεις τελείως των iMac να δοκιμάσεις με Google Remote Desktop ή παρόμοιο προγραμμα να δουλέψεις το Mac mini ή το Mac Studio που γράφεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα