boboakis10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Το βαφτηστηρι μου θέλει καινούργιο PC για gaming. Τα παιχνίδια που παίζει είναι κυρίως Apex legends, Fortnite, κ που κ που GTA online. Θέλει να τα τρέχει σε όσο πιο καλύτερα settings γίνεται χωρίς κολλήματα κτλ Τα χρήματα που θέλει να διαθέσει είναι γύρω στα 800€. Επειδή είμαι άσχετος από τι παίζει στην αγορά κτλ δεν ξέρω αν αυτό γίνεται οπότε να είστε επιεικείς μαζί μου. Ευχαριστώ
niko13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, boboakis10 είπε Καλησπέρα σε όλους! Το βαφτηστηρι μου θέλει καινούργιο PC για gaming. Τα παιχνίδια που παίζει είναι κυρίως Apex legends, Fortnite, κ που κ που GTA online. Θέλει να τα τρέχει σε όσο πιο καλύτερα settings γίνεται χωρίς κολλήματα κτλ Τα χρήματα που θέλει να διαθέσει είναι γύρω στα 800€. Επειδή είμαι άσχετος από τι παίζει στην αγορά κτλ δεν ξέρω αν αυτό γίνεται οπότε να είστε επιεικείς μαζί μου. Ευχαριστώ Μόνιτορ υπάρχει ή θα αγοραστεί?Αν ναι τι ανάλυση?θα στηθεί από εσένα το pc ή θες όλα από ένα κατάστημα που να συναρμολογεί κιόλας?Γενικά αν μιλαμε για 1080p, ένα σύστημα με ryzen 5600, b550 μητρική ,κάρτα γραφικών μια 6600 θα τον καλύψει μια χαρά και θα είσαι κάτω από το πόσο που αναφέρεις. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από niko13
Chris2756 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Aσε τα κολπα νουνε και ξηλωσου. Βαυτηστηρι ειναι αυτο. Να το χαιροσαστε! Αντε και με 4090 μια μερα να τον δειτε
Chris2756 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπον πιστευω οτι σε ενα μικρο παιδι, βεβαια και χρειαζεται ενα κομπιουτερ για να μαθαινει θα του ειναι απαραιτητο στο μελλον σε δουλεια/διασκεδαση. Απο την αλλη δεν χρειαζεται και κατι πανακριβο με υψηλες επιδωσεις κτλ. Ουτε θα το κρατισει για καμια 10ετια. Οταν θα αρχισει να μπαινει στα κολπα θα ζητα απο μονο του, ολο και καλυτερο.Περισσοτερο θα χαρει τα φωτακια και τα μπιχλιμπιδακια απο την διαφορα μεταξυ 10600-13600.(100-350Ε) Εκεινο που προσωπικα επιμενω ειναι καλης ποιοτητας οθονη. οσο γινεται δλδ. Φαντασου θα αρχισει να βλεπει π.χ. απο 8 εως 88 ετων, ενα κακης ποιοτητας μονιτορ τι ζημια θα κανει στα ματια του.
boboakis10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 8/9/2023 στις 9:50 ΜΜ, niko13 είπε Μόνιτορ υπάρχει ή θα αγοραστεί?Αν ναι τι ανάλυση?θα στηθεί από εσένα το pc ή θες όλα από ένα κατάστημα που να συναρμολογεί κιόλας?Γενικά αν μιλαμε για 1080p, ένα σύστημα με ryzen 5600, b550 μητρική ,κάρτα γραφικών μια 6600 θα τον καλύψει μια χαρά και θα είσαι κάτω από το πόσο που αναφέρεις. Οθόνη κ όλα τα περιφερειακά τα έχουμε ήδη από παλαιότερο σύστημα. Οπότε ναι κάτι σε 1080 θέλουμε με όσο περισσότερα fps κ χωρίς κολλήματα κατά την διάρκεια της μάχης
niko13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, boboakis10 είπε Οθόνη κ όλα τα περιφερειακά τα έχουμε ήδη από παλαιότερο σύστημα. Οπότε ναι κάτι σε 1080 θέλουμε με όσο περισσότερα fps κ χωρίς κολλήματα κατά την διάρκεια της μάχης Σου βάζω μια λίστα από quickshop στα 690(ψυχτρα προαιρετική),που στο συναρμολογεί κιόλας με 20 ευρο αν θες.Ενδεικτικα για να ξέρεις τι να ψάχνεις πάνω κάτω και σε άλλα καταστήματα.Αν το στήσεις μόνος σου θα σου βγει πιο φθηνά από τα να πάρεις όλα από ένα μέρος που όλο και κάτι θα εχουν υπερκοστολογημενο. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από niko13 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα