Sap13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ομάδα, αντιμετωπίζω το πρόβλημα. Όταν επιλέγω το Video και σε 3Χ zoom, iPhone 13 Pro Max η κάμερα ακούγεται από το κινητό έντονα σα να τρίζει και η εικόνα τρεμοπαίζει λες και βγάζει βίντεο μεθυσμένος. Η συσκευή δεν έχει πέσει σχεδόν ποτέ κάτω και η ενός χρόνου εγγυηση έχει ληξει. Ωστόσο η ίδια η Apple, έπειτα απο τη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μου είπε πως ακόμα και αν η ετήσια εργοστασιακή εγγυηση εχει ληξει .. έχουμε +1 έτος κάλυψης, συμφωνα με το νόμο του καταναλωτή. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Λογικά ναι. Γνωρίζει κανεις τι παίζει με τη κάμερα και γιατί υπάρχουν στίγματα σκόνης μέσα στο φακό; Παραθετω το οπτικό υλικό παρακάτω. Video δείγμα : https://app.govisually.com/open/0c17afc530804d37bc70edb7a16feb1b70cf8ec2059ba94d5e/64fb46dab9784f0014cd4831 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Sap13
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Αλλαγη καμερας φιλε μου,δεν θελει καθαρισμο η κατι ,το τριξιμο ειναι οτι καπου εχει σπασει,παει να κανει autofocus καπου και τριζει..Σιγουρα καπου σου επεσε,εκτος και αν οδηγεις μηχανη και το εχεις βαλει σε βαση φθηνιαρικη που δεν ειναι αντικραδασμικη
Sap13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Αλλαγη καμερας φιλε μου,δεν θελει καθαρισμο η κατι ,το τριξιμο ειναι οτι καπου εχει σπασει,παει να κανει autofocus καπου και τριζει..Σιγουρα καπου σου επεσε,εκτος και αν οδηγεις μηχανη και το εχεις βαλει σε βαση φθηνιαρικη που δεν ειναι αντικραδασμικη Θεωρω οτι με καλυπτει η εγγυηση. Στην Infoquest θα απευθυνθω που ειναι λιγο πιο σοβαροι απο το Πλαισιο. Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε σε μηχανακι και δεν εχει πεσει επισης ποτε !
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν εχεις εγγυηση ακομα φυσικα να το πας ,καμερα παντως εινα σιγουρα ,θα χρειαστει να στην αλλαξουν Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από SOCRATIS1000
podarilos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Τα παραπάνω “spot” είναι σκουπιδακια που έχουν μπει μέσα στο φακό της κάμερας, και το τρίξιμο από την ίδια την κάμερα που δυσλειτουργεί. Συνήθως αυτό γίνετε αμα σπάσει το τζαμάκι της κάμερας ή το back glass, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο προφανώς χάνεις και την εγγύηση. Αν όχι φυσικά να διεκδικήσεις τα 2 έτη εγγύησης.
aces Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 back glass δυσκολο αλλα οχι απιθανο για καμερα αλλαγη (σιγουρο) αφου δεν ειναι 100% λειτουργική. Δες αν καλυπτει κατι το 2ο ετος εγγυησης κ δοκιμασε Infoquest & τα αλλα επισημα. Το οτι δεν εχει πεσει ποτε ειναι περιεργο συνηθως αυτο γινεται με καποια εστω μικρη πτωση κ σπαει ελαφρως (κ δεν το καταλαβαινει κανεις ευκολα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα