Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα.

Έχω ένα δίλημμα τον τελευταίο καιρό, είχα αγοράσει ένα παπάκι Daytona sprinter 125 κυβικά καινούργιο το 2020 σήμερα έχει 25χλδ χλμ και κάτι ψιλά, αλλά επειδή λόγω δουλειάς μου δώσανε εταιρικό σκουτερακι έχω να το κουνήσω το παπάκι πολύ καιρό μόνο μπροστά το βάζω μην χαλάσει κανένα μπεκ ψεκασμού από το injection.

Είμαι σε φάση που ζαχαρωνω XT και τα παλιά μοντέλα αλλά και XTX το δίλημμα είναι να το πουλήσω και να συμπληρώσω λεφτά; Η να το ανταλλάξω συν διάφορα άμα βρεθεί κάτι;

Η στην τελική δεν πιάνει τίποτα επειδή είναι κινεζικό;

Δημοσ.
Στις 8/9/2023 στις 4:37 ΜΜ, SinAkuma είπε

Καλησπέρα ομάδα.

Έχω ένα δίλημμα τον τελευταίο καιρό, είχα αγοράσει ένα παπάκι Daytona sprinter 125 κυβικά καινούργιο το 2020 σήμερα έχει 25χλδ χλμ και κάτι ψιλά, αλλά επειδή λόγω δουλειάς μου δώσανε εταιρικό σκουτερακι έχω να το κουνήσω το παπάκι πολύ καιρό μόνο μπροστά το βάζω μην χαλάσει κανένα μπεκ ψεκασμού από το injection.

Είμαι σε φάση που ζαχαρωνω XT και τα παλιά μοντέλα αλλά και XTX το δίλημμα είναι να το πουλήσω και να συμπληρώσω λεφτά; Η να το ανταλλάξω συν διάφορα άμα βρεθεί κάτι;

Η στην τελική δεν πιάνει τίποτα επειδή είναι κινεζικό;

Γιατι να μην πιανει? Μπηκες στο car.gr να δεις ποσο τα δινουν? Η daytona δεν ειναι μαρκα δυσφημισμενη ισα-ισα ειναι απο τις τιμιες!

Δημοσ.

Το μηχανακι το προτιμουν πολλοι  διανομεις τα τελευταια χρονια.

Οταν λες παλια ΧΤ,ποια εννοεις,τα παλια με το ταμπουρο,ή τις μπουρουχες με τα 30 αλογα;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Το μηχανακι το προτιμουν πολλοι  διανομεις τα τελευταια χρονια.

Οταν λες παλια ΧΤ,ποια εννοεις,τα παλια με το ταμπουρο,ή τις μπουρουχες με τα 30 αλογα;

Εννοώ αυτά πριν τα xtr και xtx

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SinAkuma είπε

Εννοώ αυτά πριν τα xtr και xtx

Καλύτερα κρατά το παπί αν είναι να πάρεις αερόψυκτο ΧΤ. 

Δημοσ.
Στις 13/9/2023 στις 8:07 ΠΜ, G.bar είπε

Καλύτερα κρατά το παπί αν είναι να πάρεις αερόψυκτο ΧΤ. 

Θα είναι λιωμένα λες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...