Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Δεκέμβρη λήγει το συμβόλαιο ftth 100mbps (μέσω voucher) με την κοσμοτε και σκέφτομαι να μην ανανεώσω μιας και θα παει στα 38€(τώρα που θα αφαιρέσει και το 1€ για το e-bill).

Κοίταξα και στη vodafone και στη  nova.

Στη vodafone μου βγαζει, σύμφωνα με τα στοιχεία της περιοχής μου:

Fiber 100 με 26€ (λογικά fttc)

Fiber 100 plus με 28€ (λογικα fttc) η διαφορά τους είναι στο χρόνο ομιλίας το οποίο δε με ενδιαφέρει και
Full Fiber 200 plus (που λογικά είναι ftth) με 32€.

100 ftth δε βλέπω να έχει παντως εκτός κι αν δεν εχω καταλάβει κάτι καλά.

Δίνει, επιπλέον, και μια έκπτωση το κάθε πρόγραμμα αν έχεις κινητό vodafone. Εγώ έχω καρτοκινητό οπότε μάλλον επωφελούμαι εκτός κι αν εννοεί συμβόλαιο.

Από την άλλη η nova έχει το fiber 500mbps/ εως 100mbps με 26€. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Εγώ, δηλαδή, που έχω έτοιμη εγκατάσταση ftth μπορώ να επωφεληθώ από τα 500mbps με 26€ ή η nova θέλει δικιά της εγκατάσταση ftth και με αυτό το πακέτο θα μου δώσει το 100mbps vdsl; Το vdsl δε μου κάνει σε καμία περίπτωση γιατί έχω προβληματική κάθετη στην πολυκατοικία και πάνω από 50mbps τρελένεται στις αποσυνδέσεις. Είχα nova vdsl πριν και είχα απηυδήσει.

Μπορεί κάποιος να κάνει τη μετάφραση με τα πακέτα;

Επεξ/σία από alxnt
Δημοσ.
2 minutes ago, alxnt said:

Το Δεκέμβρη λήγει το συμβόλαιο ftth 100mbps (μέσω voucher) με την κοσμοτε και σκέφτομαι να μην ανανεώσω μιας και θα παει στα 38€(τώρα που θα αφαιρέσει και το 1€ για το e-bill).

Κοίταξα και στη vodafone και στη  nova.

Στη vodafone μου βγαζει, σύμφωνα με τα στοιχεία της περιοχής μου:

Fiber 100 με 26€ λογικά fttc

Fiber 100 plus με 28€ λογικα fttc διαφορά τους είναι στο χρόνο ομιλίας το οποίο δε με ενδιαφέρει και
Full Fiber 200 plus που λογικά είναι ftth με 32€.

Δίνει, επιπλέον, και μια έκπτωση το κάθε πρόγραμμα αν έχεις κινητό vodafone. Εγώ έχω καρτοκινητό οπότε μάλλον επωφελούμαι εκτός κι αν εννοεί συμβόλαιο.

Από την άλλη η nova έχει το fiber 500mbps/ εως 100mbps με 26€. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Εγώ, δηλαδή, που έχω έτοιμη εγκατάσταση ftth μπορώ να επωφεληθώ από τα 500mbps με 26€ ή η nova θέλει δικιά της εγκατάσταση ftth και με αυτό το πακέτο θα μου δώσει το 100mbps vdsl; Το vdsl δε μου κάνει σε καμία περίπτωση γιατί έχω προβληματική κάθετη στην πολυκατοικία και πάνω από 50mbps τρελένεται στις αποσυνδέσεις. Είχα nova vdsl πριν και είχα απηυδήσει.

Μπορεί κάποιος να κάνει τη μετάφραση με τα πακέτα;

η Nova οταν το ftth ειναι δικο της δηλαδη καταληγει σε δικα της μηχανηματα τοτε σου δινει 500 ή πχ 1000.οταν ομως δεν ειναι δικο της το ftth δίκτυο τοτε θα σου δωσει 100 και 200 αντιστοιχα.

εφοσον εσυ εχεις ftth σημαινει οτι μπορεις να βαλεις παλι ftth απλα απο Nova. η εγκατασταση θα παραμεινει οπως ειναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, poulinos said:

η Nova οταν το ftth ειναι δικο της δηλαδη καταληγει σε δικα της μηχανηματα τοτε σου δινει 500 ή πχ 1000.οταν ομως δεν ειναι δικο της το ftth δίκτυο τοτε θα σου δωσει 100 και 200 αντιστοιχα.

εφοσον εσυ εχεις ftth σημαινει οτι μπορεις να βαλεις παλι ftth απλα απο Nova. η εγκατασταση θα παραμεινει οπως ειναι.

Αρα το 100 με 26€ που λέει θα είναι ftth. Μια χαρά με καλύπτει αυτό.

Ξέρεις κιόλας αν για το ρουτερ που δίνει έχει διαρρεύσει το root pass; Για να το κανω bridge και να εχω και το voip ρωτάω.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, alxnt είπε

Όλα είναι και για FTTH. Η διαφορά των πακέτων Plus είναι ότι έχουν απεριόριστες κλήσεις σε κινητά.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 08/09/2023 at 16:45, alxnt said:

Αρα το 100 με 26€ που λέει θα είναι ftth. Μια χαρά με καλύπτει αυτό.

Ξέρεις κιόλας αν για το ρουτερ που δίνει έχει διαρρεύσει το root pass; Για να το κανω bridge και να εχω και το voip ρωτάω.

για το nokia καπου εχει διαρρευσει.υπαρχει θεμα εδω στο insomnia και σε καποιο ποστ κατι αναφερει ενα μελος. εφοσον εχεις ftth ftth θα πας και στην Nova.ακομα και fttc να υπαρχει κοινως vdsl δεν εχει νοημα να βαλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...