*NEFELI* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Τα φώτα σας παρακαλώ , θέλω να δώσω ίντερνετ σε μια κάμερα σε χωράφι τι μου προτείνετε ως οικονομικότερη λύση ; Δεν υπάρχει τηλέφωνο . Ευχαριστώ
*NEFELI* Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Τι θα πληρώνω στην κάρτα sim ; Θα πρέπει κάθε μήνα να βάζω κάρτα ; Ευχαριστώ πολύ
riznik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 συνήθως ένα tplink 4g router mr6400 50-70€, δεν θυμάμαι πόσο κάνει ακριβώς, την κάνει την δουλειά και με το παραπάνω δημιουργώντας ένα access point στο οποίο μπορείς να βάλεις την κάμερα με wifi ή μέσω του switch που έχει το router με καλώδιο. Φυσικά έχει και φθηνότερα αν δεν θέλεις να έχει switch. Από εκεί και πέρα.. οι sim είτε είναι 2ες(μονό data χωρίς κλήσεις και sms) σε υπάρχον πακέτο με απεριόριστα δεδομένα με εξτρά κόστος 5€ αν δεν με απατά η μνήμη μου και τα δεδομένα ξοδεύονται από κοινού. Η βάζεις ένα πακέτο καρτοκινητού. ΤΟ κόστος μπορείς να το βρεις στις σελίδες του καρτέλ όπως και το κάθε πότε θα θέλει κάρτα για να μην βάλουν φραγή και δεν λειτουργεί τίποτα... 1
PETROS13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Αναφέρεις σκέτο χωράφι αλλά ελπίζω να έχεις κάπου ρεύμα στην περιοχή ώστε να δουλέψει και το ίντερνετ router Αν δεν έχεις ρεύμα τότε η λύση που έδωσε ο Νίκος είναι καλή και μπορείς να έχεις και με φόρτιση από solar panel
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 On 08/09/2023 at 11:03, *NEFELI* said: Τα φώτα σας παρακαλώ , θέλω να δώσω ίντερνετ σε μια κάμερα σε χωράφι τι μου προτείνετε ως οικονομικότερη λύση ; Δεν υπάρχει τηλέφωνο . Ευχαριστώ α.4g/5g .πρεπει να δεις που θα μπει γιατι αν δεν ειναι εξωτερικου χωρου τοτε θα πρεπει να μπει σε στεγανο κουτι.το ειχαμε κανει σε χωραφι με φωτοβολταικα. β.πρεπει να δεις ποσα giga θες να εχεις.αναλογως ποσο θα βλεπεις τις καμερες. γ. πρεπει να δεις τι καμερα θα παρεις.αν η καμερα παιζει με port forward και δεν τα ανεβαζει πανω σε καποιον server τοτε πρεπει να πεις του παροχου οτι θες 4g/5g ιντερνετ αλλα με πραγματικη ip (publc ip) αλλιως δεν θα παιξει ποτε το να παρεις απο μακρια διαχείριση τις καμερες ή αν υπαρχει καποιο inverted(αν μιλαμε για φωτοβολταικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα