Babis_allos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Επειδή αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο, θα σου πω το εξής… Μπες λίγο στο google street view και παρατήρησε ότι έχουν σβήσει όλες τις πινακίδες αυτοκινήτων για να είναι σύννομοι με την Νομοθεσία και με τα «προσωπικά δεδομένα»… Δηλαδη αν εγω παρω μια φωτο με την κοπελα μου και πισω ειναι καποιος με ενα αυτοκινητο πρεπει να σβησω τις πινακιδες; τελος παντων τις κατεβασα. 1 ώρα πριν, tounion είπε Πώς γνωρίζεις ότι το φορτηγό έπεσε πάνω στο λευκό BMW και δεν έπεσε το λευκό BMW πάνω στο παρκαρισμένο φορτηγό ? Ο υπαλληλος του δημου με το φορτηγο ηταν εκει σταθμευμενος και επλενε τον δρομο με πιεστηρι/πως το λενε. Ηταν ακριβως απ εξω και η μηχανη του φορτηγου ηταν ενεργη. Του το ειπα οτι ακουμπαει τ αμαξι και ηρθε τρεχοντας και το απομακρυνε και ειπε οτι δεν το ειχε καταλαβει.
dbrillis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Ukforthemoment said: οταν βρεις χρόνο θα ήθελα να μου πεις τον νομο που το απαγορευει,πραγματικά με ενδιαφέρει,δεν ειρωνευομαι. Δεν θα σου δωσω τον νομο που 1997 που καταργηθηκε εκτος καποιων εξαιρεσεων τ0 2019. Θα σου δωσω αυτο https://logistis-amea.blogspot.com/2019/06/blog-post_16.html > Ο νόμος 2472/1997 ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ εκτός των διατάξεων που αναφέρονται ρητά στο άρθρο 84 του νόμου 4624/2019 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από dbrillis
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, dbrillis είπε Δεν θα σου δωσω τον νομο που 1997 που καταργηθηκε εκτος καποιων εξαιρεσεων τ0 2019. Θα σου δωσω αυτο https://logistis-amea.blogspot.com/2019/06/blog-post_16.html > Ο νόμος 2472/1997 ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ εκτός των διατάξεων που αναφέρονται ρητά στο άρθρο 84 του νόμου 4624/2019 Και πως ταυτοποιεί κάποιος τον οδηγό με το αμάξι απο μια πινακίδα;Θα πρέπει να μπει σε μια βάση δεδομένων που δεν έχει πρόσβαση ο καθένας.Πχ κοίτα το https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/opencar
Alejandro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Απαγορεύεται από όσο θυμάμαι να βγάζεις δημόσια φωτογραφίες με τους αριθμούς πινακίδας. Εκείνος κατέβασε την φωτογραφία με την πινακίδα αλλά στην δική σου παράθεση εξακολουθεί να φαίνεται...
sdikr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, andreas1gr said: Επειδή αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο, θα σου πω το εξής… Μπες λίγο στο google street view και παρατήρησε ότι έχουν σβήσει όλες τις πινακίδες αυτοκινήτων για να είναι σύννομοι με την Νομοθεσία και με τα «προσωπικά δεδομένα»… Το Google είναι μια εταιρια και οι κανόνες είναι πολύ πιο αυστηροί για αυτούς.
ideal09 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Αν πεις στην αστυνομία ότι το οχημα με την ταδε πινακιδα χτυπηθηκε απο το ταδε φορτηγο, εχει καποιο νοημα;
vamvakoolas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, Ukforthemoment said: οταν βρεις χρόνο θα ήθελα να μου πεις τον νομο που το απαγορευει,πραγματικά με ενδιαφέρει,δεν ειρωνευομαι. νομιζω τα εχω ξαναγραψει και σε αλλο θεμα, εδω δεν ειναι Αγγλια: ληψη που οδηγεί σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κατά την έννοια του άρθρου 2 στοιχ. α), γ) και δ) Ν. 2472/1997, στο μέτρο που η φωτογράφιση των δρόμων συμπεριλαμβάνει και εικόνες προσώπων, πινακίδων οχημάτων και οικιών, δηλαδή πληροφοριών που αναφέρονται αμέσως ή εμμέσως σε φυσικά πρόσωπα και χαρακτηρίζουν την υπόστασή τους από διάφορες απόψεις, εν προκειμένω ιδίως από φυσική, οικονομική ή κοινωνική άποψη. Εξάλλου, δεν πρόκειται για ανώνυμα δεδομένα αφού τα πρόσωπα ή στοιχεία των προσώπων που απεικονίζονται μπορεί να μην είναι γνωστά στον ίδιο τον υπεύθυνο επεξεργασίας, ωστόσο παραμένει πιθανή η αναγνώρισή τους από χρήστες της υπηρεσίας με μέσα που ευλόγως μπορεί να χρησιμοποιηθούν από αυτούς ή και άλλους τρίτους (πβλ. σκ. 26 Οδηγίας 95/46/ΕΚ).
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε οταν βρεις χρόνο θα ήθελα να μου πεις τον νομο που το απαγορευει,πραγματικά με ενδιαφέρει,δεν ειρωνευομαι. Νόμο δεν ξέρω. Γνωρίζω μια περιπτωση που οδηγός ΙΧ παρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ χωρίς να έχει το δικαίωμα και αυτός που ήταν ΑμΕΑ και δεν μπορούσε να παρκαρε έβγαλε φώτο με τις πινακίδες και την σήκωσε στο facebook. Ο οδηγός του ΙΧ που παρκαρε βρήκε τις φωτογραφίες και έκανε μήνυση σε αυτόν που σήκωσε τις φωτογραφίες. Την κατάληξη του δικαστηρίου δεν την ξέρω. Είχα βγάλει και εγώ πριν λίγες μέρες φωτο από μηχανάκι μαζί με πινακίδα, που παρκαρε πάνω σε πεζοδρόμιο μισού μέτρου και το έκλεισε όλο. Ακόμα δεν τις έχω σηκώσει στο Internet.
kalmik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Είχα μια δυσάρεστη εμπειρία στις ημέρες του lockdown και το απορριματοφόρο του Δήμου μου διέλυσε τον προφυλακτήρα του Civic. Ήταν φως φανάρι γιατί μονον το σκαλοπάτι δεξιά αριστερά που έχουν πίσω τα απορριματοφόρα για να ανεβαίνουν οι δύο εργαζομενοι μπορούσε να κάνει αυτό το είδος ζημιάς σε αυτό το ύψος του προφυλακτήρα. Δυστυχώς ένας που κάτι είδε δεν ήταν πρόθυμος να καταθέσει επώνυμα. Αποτέλεσμα πλήρωσα 400 ευρώ κερατιάτικα γιατί ο οδηγός του απορριματοφόρου δεν ήθελε να κάνει μια απλή δήλωση μπας και και του χαλάσουν το φάκελο στο δήμο. Ο ρεζίλης... Εδώ που υπάρχει μάρτυρας και πρόθυμος τον οποίο συγχαίρω, ας κάνει το full σωστό. Δηλ. πας στο Δήμο που ανήκει το όχημα στην διεύθυνση καθαριότητας και λες κύριοι το οχημά σας έκανε ζημιά στο τάδε ΙΧΕ σταθμευμένο και κανονίστε. Αν δεν το τακτοποιήσετε τώρα, κάνω έγγραφη αναφορά στο πρωτόκολλο του Δήμου καιμετά καθαρίστε. Έλεος πια με την ανευθυνότητα, τη ψευτομαγκιά και την μη ανάληψη ευθυνών των δημόσιων υπαλλήλων 1 1
takoulou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, kalmik είπε Είχα μια δυσάρεστη εμπειρία στις ημέρες του lockdown και το απορριματοφόρο του Δήμου μου διέλυσε τον προφυλακτήρα του Civic. Ήταν φως φανάρι γιατί μονον το σκαλοπάτι δεξιά αριστερά που έχουν πίσω τα απορριματοφόρα για να ανεβαίνουν οι δύο εργαζομενοι μπορούσε να κάνει αυτό το είδος ζημιάς σε αυτό το ύψος του προφυλακτήρα. Δυστυχώς ένας που κάτι είδε δεν ήταν πρόθυμος να καταθέσει επώνυμα. Αποτέλεσμα πλήρωσα 400 ευρώ κερατιάτικα γιατί ο οδηγός του απορριματοφόρου δεν ήθελε να κάνει μια απλή δήλωση μπας και και του χαλάσουν το φάκελο στο δήμο. Ο ρεζίλης... Εδώ που υπάρχει μάρτυρας και πρόθυμος τον οποίο συγχαίρω, ας κάνει το full σωστό. Δηλ. πας στο Δήμο που ανήκει το όχημα στην διεύθυνση καθαριότητας και λες κύριοι το οχημά σας έκανε ζημιά στο τάδε ΙΧΕ σταθμευμένο και κανονίστε. Αν δεν το τακτοποιήσετε τώρα, κάνω έγγραφη αναφορά στο πρωτόκολλο του Δήμου καιμετά καθαρίστε. Έλεος πια με την ανευθυνότητα, τη ψευτομαγκιά και την μη ανάληψη ευθυνών των δημόσιων υπαλλήλων Εσύ γιατί δεν πήγες στον δήμο να κάνεις καταγγελία.. Ότι σε χτύπησαν.. Να έκανες μια αναφορά..
kalmik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, takoulou είπε Εσύ γιατί δεν πήγες στον δήμο να κάνεις καταγγελία.. Ότι σε χτύπησαν.. Να έκανες μια αναφορά.. Xωρίς μάρτυρα τι θα έβγαζα?
takoulou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, kalmik είπε Xωρίς μάρτυρα τι θα έβγαζα? Εσυ ανέφερες ότι υπήρχε κάποιο άτομο.. Αλλά δεν ήθελε να καταθέσει.. Αλλά επειδή μου έχει συμβεί σε εμένα με αυτοκίνητο και με φορτηγό της cola cola πήρα μέσα και βρήκα την άκρη.. Στην αρχή όμως ο οδηγός μου τα μάσαγε.. Και όταν είπα ότι σε είδαν και θα το αναφέρω στην εταιρεία σου δέχτηκε να κάνει δήλωση..
lector Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, takoulou είπε Εσύ γιατί δεν πήγες στον δήμο να κάνεις καταγγελία.. Ότι σε χτύπησαν.. Να έκανες μια αναφορά.. Επειδη εχω παρεμφερη εμπειρια με δημο, οταν πηγα να κανω την καταγγελια η απαντηση ηταν "στα @@ μας, κανε μας μηνυση αν θες" (με πιο κομψο τροπο βεβαια αλλα η σουμα αυτη ηταν). Το αφησα διοτι δεν ειχα ουτε χρονο ουτε χρηματα να κανω μηνυσεις και να μπλεκω με δικαστηρια εναντια στο δημο.
takoulou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, lector είπε Επειδη εχω παρεμφερη εμπειρια με δημο, οταν πηγα να κανω την καταγγελια η απαντηση ηταν "στα @@ μας, κανε μας μηνυση αν θες" (με πιο κομψο τροπο βεβαια αλλα η σουμα αυτη ηταν). Το αφησα διοτι δεν ειχα ουτε χρονο ουτε χρηματα να κανω μηνυσεις και να μπλεκω με δικαστηρια εναντια στο δημο. Εγώ στην θέση θα είχα κάνει καταγγελία παντού.. Υπουργείο εσωτερικών, δήμαρχο, αντιδήμαρχο, συνήγορο, Περιφέρεια που ανήκεις, κοινοποίηση παντού, κτλπ.. 1
SabotazNic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 8/9/2023 στις 4:13 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Την κατάληξη του δικαστηρίου δεν την ξέρω. Αρα ουτε και το δικο σου παραδειγμα στεκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα