Babis_allos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Στο Δ. Παλαιού Φαλήρου, 14 Αυγούστου (ταξιδεύω πολύ οπότε άργησα να αντιδράσω), είδα καθαρηστικό του Δήμου Π. Φαλήρου επί της Λεωφόρου Αγ. Βαρβάρας παρκαρισμένο με τρόπο που χτυπάει ΙΧ και κάνει ζημιά (λακούβα στον προφυλακτήρα). Πήρα φωτογραφίες, το είπα στον υπάλληλο του Δήμου, ο οποίος είπε ότι θα το τακτοποιήσει και έκανε κάποιο τηλέφωνο αλλά εγώ έπρεπε να φύγω. Μετά από μιάμιση ώρα ο υπάλληλος ήταν ακόμη εκεί (δεν την έκανε δηλαδή, προφανώς είχε και δουλειά να κάνει). Την επόμενη μέρα ήταν πάλι εκεί. Μετά έφυγα διακοπές δουλειές κλπ. Έχω πινακίδες και του ΙΧ και του καθαρηστικού. Βάζω μια φώτο απλά για να δείξω την ζημιά (όταν απομακρύνθηκε μπορούσες να δείς μια λακούβα στον προφυλακτήρα). Δεν ξέρω πως να φτάσουν το σωστό άτομο. Δεν θέλω και να πάρω και κανέναν στο λαιμό μου επίσης. 1
Mhdenistis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Ο ιδιοκτήτης θα ψάχνεται και δεν θα γνωρίζει ποιος του έκανε την ζημιά.
Babis_allos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Mhdenistis είπε Ο ιδιοκτήτης θα ψάχνεται και δεν θα γνωρίζει ποιος του έκανε την ζημιά. Γι' αυτό ρωτάω εδώ αν υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπος να τον βρώ. Ήθελα να βάλω χαρτάκι με το τηλέφωνό μου αλλά ο υπάλληλος του Δήμου εκεί ηταν, αν ήθελε το έβγαζε. Να κάτσω εκεί να τον περιμένω μέχρι να έρθει δεν ήταν επιλογή.
VonLoutsos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πιστεύω πως θα ξέρουν το δρομολόγιο άρα και ποιός είχε βάρδια επομενως θα βρούνε ποιος έκανε την ζημιά. Το καλύτερο είναι αφήνεις το τηλέφωνο σου σε αυτόν με το αυτοκίνητο του στέλνεις όλα τα στοιχεία και θα βγάλει αυτός άκρη με τον δήμο. Εδιτ: Αν έχεις κανέναν φίλο ασφαλιστή, μπορεί αν μασήσει καμιά τσίχλα να μαντέψει από την πινακίδα κυκλοφορίας τον ιδιοκτητη και ένα τηλέφωνο. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από VonLoutsos 1
Mhdenistis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Γι' αυτό ρωτάω εδώ αν υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπος να τον βρώ. Ήθελα να βάλω χαρτάκι με το τηλέφωνό μου αλλά ο υπάλληλος του Δήμου εκεί ηταν, αν ήθελε το έβγαζε. Να κάτσω εκεί να τον περιμένω μέχρι να έρθει δεν ήταν επιλογή. Πιστεύω η τροχαία.
Babis_allos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω γιατί τις κάνει rotate τις φώτο. Κανονικά φαίνονται στο PC μου. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Babis_allos
Narayan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ θα πω απλά μπράβο που θέλεις να κάνεις το σωστό και αυτονόητο (τουλάχιστον σε άλλες χώρες). Αν περνάς συχνά από το σημείο, ενδεχομένως να πετύχεις πάλι το Ι.Χ. σταθμευμένο εκεί γύρω. Θα πρέπει όμως ο οδηγός να είχε ειδοποιήσει την ασφαλιστική του την ημέρα του συμβάντος. 3
greekfragma Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν έχεις φίλο ασφαλιστή θα δώσεις τη πινακίδα του λευκού ΒΜW, τη πινακίδα του οχήματος του Δήμου,οδό, αριθμό, ημερομηνία και ώρα συμβάντος και θα φροντίσει εκείνος να ειδοποιήσει την ασφαλιστική του εταιρία με ένα απλό email και τις φωτογραφίες σου. Μπράβο σου για τη κίνηση. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από greekfragma
Nabuko Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Γι' αυτό ρωτάω εδώ αν υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπος να τον βρώ. Ρωτάς την ασφαλιστική σου ή αν έχεις κάποιον φίλο αστυνομικό θα μπορέσει να σου δώσει όνομα. Μετά βρίσκεις τηλ ή και διεύθυνση και επικοινωνείς μαζί του για τα περαιτέρω
Babis_allos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, greekfragma είπε Αν έχεις φίλο ασφαλιστή θα δώσεις τη πινακίδα του λευκού ΒΜW, τη πινακίδα του οχήματος του Δήμου,οδό, αριθμό, ημερομηνία και ώρα συμβάντος και θα φροντίσει εκείνος να ειδοποιήσει την ασφαλιστική του εταιρία με ένα απλό email και τις φωτογραφίες σου. Μπράβο σου για τη κίνηση. Μήπως έχεις εσύ κανέναν φίλο ασφαλιστή; Ή κανένας άλλος εδώ έχει φίλο ή είναι ασφαλιστής ο ίδιος; Ελεύθερα όποιος θέλει ας στείλει τις φώτο και την περιγραφή σε ασφαλιστή/αστυνομικό. Εγώ μένω εξωτερικό έχω χάσει επαφές Ελλάδα. Συμβάν (αυτό είναι συμβάν, όχι του Αντώνη...): 14/08/2023, 14:30, Παλαιό Φάληρο, Λεωφ. Αγίας Βαρβάρας 20, έξω από το ψητοπωλείο "Το βαγονάκι του Φαλήρου".
andreas1gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Babis_allos είπε Δεν ξέρω γιατί τις κάνει rotate τις φώτο. Κανονικά φαίνονται στο PC μου. Απαγορεύεται από όσο θυμάμαι να βγάζεις δημόσια φωτογραφίες με τους αριθμούς πινακίδας. Αφού έχεις αριθμό, ρώτα τον ασφαλιστή σου να σου πει τον κάτοχο. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από andreas1gr 2 3
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Απαγορεύεται από όσο θυμάμαι να βγάζεις δημόσια φωτογραφίες με τους αριθμούς πινακίδας. Αφού έχεις αριθμό, ρώτα τον ασφαλιστή σου να σου πει τον κάτοχο. Γιατί απαγορευεται;Σε δημόσια θέα είναι. 1
tounion Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Πώς γνωρίζεις ότι το φορτηγό έπεσε πάνω στο λευκό BMW και δεν έπεσε το λευκό BMW πάνω στο παρκαρισμένο φορτηγό ?
andreas1gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Γιατί απαγορευεται;Σε δημόσια θέα είναι. Επειδή αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο, θα σου πω το εξής… Μπες λίγο στο google street view και παρατήρησε ότι έχουν σβήσει όλες τις πινακίδες αυτοκινήτων για να είναι σύννομοι με την Νομοθεσία και με τα «προσωπικά δεδομένα»… 3
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Επειδή αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο, θα σου πω το εξής… Μπες λίγο στο google street view και παρατήρησε ότι έχουν σβήσει όλες τις πινακίδες αυτοκινήτων για να είναι σύννομοι με την Νομοθεσία και με τα «προσωπικά δεδομένα»… οταν βρεις χρόνο θα ήθελα να μου πεις τον νομο που το απαγορευει,πραγματικά με ενδιαφέρει,δεν ειρωνευομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα