Προς το περιεχόμενο

Prime Gaming - Football Manager 2023 - Δωρεάν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια από τα ίδια και σε μένα.

Παλιός λογαριασμός amazon, μόλις πατούσα activate prime gaming μου ζητούσε επιβεβαίωση κινητού. Όμως δεν ερχόταν με τπτ otp στο κινητό. Έβαλα Αγγλικό νούμερο, ήρθε κανονικά otp, αλλά μου έβγαζε σφάλμα όταν το περνούσα και μου έλεγε να προσπαθήσω ξανά. Όσες φορές προσπάθησα μετά δεν ερχόταν νέο otp.

Το πρόβλημα λύθηκε μόλις ενεργοποίησα το Amazon Prime 30-day trial. Ως δια μαγείας με το που πάτησα μετά να γίνει activate το amazon gaming prime, ενεργοποιήθηκε χωρίς να μου ζητήσει επιβεβαίωση κινητού. Πάλι καλά!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nickzick είπε

Το πρόβλημα λύθηκε μόλις ενεργοποίησα το Amazon Prime 30-day trial. Ως δια μαγείας με το που πάτησα μετά να γίνει activate το amazon gaming prime, ενεργοποιήθηκε χωρίς να μου ζητήσει επιβεβαίωση κινητού. Πάλι καλά!

Γιατι γινεται να εχεις amazon gaming prime, χωρις να εχεις ενεργη amazon prime συνδρομη ειτε trial ειτε paid; 

Ολοι οσοι εχουν τα προβληματα που αναφερονται πιο πανω, φανταζομαι οτι ολοι εχουν ηδη ενεργοποιησει trial prime συνδρομη. Ο φιλος παντως εννοειται οτι ειχε ενεργη amazon prime. 

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, redknight5 είπε

Τελικά έβγαλε κανείς άκρη? Δεν παίρνει κανένα ελληνικό νούμερο που βάζω 

Three months later... 

Με την χαρακτηριστική φωνή. 

Δημοσ.

Έχω amazon λογαριασμό σε πολλές χώρες. com, uk, de, it, es, fr, pl κτλ. Επειδή έδινε τον ένα μήνα δωρεάν  prime. Το πήγαινα κυκλικά από χώρα σε χώρα και είχα περίπου 1 με 1,5 χρόνο δωρεάν prime. Μετά από κανά εξάμηνο μου ξαναέδινε επιλογή για 1 μήνα δωρεάν η αρχική χώρα. Τώρα βλέπω τον έχουν καταργήσει τον μήνα.

Με το prime video δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Με το prime gaming άκρη δεν έβγαλα. Κάποιες φορές δούλευε και κάποιες όχι. Στο com, uk, de δούλευε. Στο es, it, pl δεν δούλευε. Όταν δεν δούλευε το prime gaming έβγαζε και τα μηνύματα με τα otp. Κάποιο σκάλωμα με τα regions τρώει αλλά δεν έχω καταλάβει τι.

Σημείωση ότι έχω κάνει παραγγελίες από διάφορα amazon.

Τέσπα, τι είχαμε τι χάσαμε... άλλη μια gaming βιβλιοθήκη να την έχω να την κοιτάζω και να μην παίζω τίποτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...