Προς το περιεχόμενο

Prime Gaming - Football Manager 2023 - Δωρεάν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CKSK είπε

Παλευω απ το πρωι να κανω verify to τηλεφωνο μου και εβγαζε συνεχεια προβλημα!!! Δεν ξερω αν βλεπουν οτι εχει χρησιμοποιηθεί πάλι πχ και γι αυτο τραβηξα ολο αυτο αλλα ακομα και στο support μια ωρα που μιλουσα, ακρη δεν βγαλαμε

δες εδώ:

7 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Κάντο activate από εδώ: Amazon.com. Μετά πας στο My Account και ενεργοποίησε το Prime

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_3.png.97f6dc5152b8fa3047b720df7330cb6b.png

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγω ειχα θεματα με το prime gaming στο τουρκικο. Ακύρωσα τη συνδρομή εκει και προσπάθησα με το ιδιο email, τηλ και καρτα στο πολωνικο αλλά ειχα το ίδιο πρόβλημα με το verify στο gaming. Εκανα καινουργιο πολωνικο με διαφορετικο τηλ, email και καρτα (payzy). Τελικα ενεργοποιηθηκε το prime gaming.

Δημοσ.

Μια χαρά με το πολωνικό μπήκε άμεσα.

Τα save που έχω κάνει στο gamepass ξέρει κάποιος αν μεταφοεονται? 

Δημοσ.
14 hours ago, Phoenix7 said:

δες εδώ:

το καταφερα τελικα με χρηση αγγλικου αριθμου που βρηκα online, ειχα δοκιμασει τα παντα ακομα κι αυτο που λες

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, CKSK είπε

το καταφερα τελικα με χρηση αγγλικου αριθμου που βρηκα online, ειχα δοκιμασει τα παντα ακομα κι αυτο που λες

Στο Αγγλικο ηταν η συνδρομη σου;

Δημοσ.

Μόλις φίλος μπήκε στο Amazon.pl και έκανε sign in. Μετά έγραψε στο chrome Amazon prime gaming και τον έβγαλε στο αμερικανικό σάιτ όπου έκανε συσχέτιση λογαριασμού και activation του prime gaming και τέλος συσχέτιση με λογαριασμό σε epic games όπου κατέβασε το fm 2023. Στο μενού είχε συσχετισμό με gmail, Apple ID, etc. Πολύ απλό μου φάνηκε σαν διαδικασία. Χωρίς vpn. 

Δημοσ.

Το OTP του amazon έχει πρόβλημα; Αντιμετωπίζει άλλος πρόβλημα;

Προσπαθώ να κάνω login στο primegaming και επειδή έχω ενεργοποιημένο το 2-step authenticator με OTP,  το οποίο δεν έρχεται, χωρίς να δίνει επιλογή για re-send.

"There was a problem  - Please wait at least one minute before requesting another OTP."

Δημοσ.
13 ώρες πριν, giannakp είπε

Το OTP του amazon έχει πρόβλημα; Αντιμετωπίζει άλλος πρόβλημα;

Προσπαθώ να κάνω login στο primegaming και επειδή έχω ενεργοποιημένο το 2-step authenticator με OTP,  το οποίο δεν έρχεται, χωρίς να δίνει επιλογή για re-send.

"There was a problem  - Please wait at least one minute before requesting another OTP."

κι εγω το ιδιο προβλημα με το otp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Tsilias77 είπε

κι εγω το ιδιο προβλημα με το otp

Ίσως κάτι παίζει με την χώρα, διότι είχα ενεργοποιήσει το prime gaming με τις συνδρομές Τουρκίας......

Δοκίμασα καθαρό account amazon.pl, καθαρό κινητό, καθαρή κάρτα πληρωμής, ήρθε το OTP, αλλά δεν ενεργοποιείται το Prime Gaming. Εμφανίζει το μνμ "Add your mobile number to enable Prime Gaming" ενώ είναι καταχωρημένο το κινητό. Ίσως θέλει κινητό από την ίδια χώρα που είναι ενεργοποιημένο το Amazon Prime.

Επεξ/σία από giannakp
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, giannakp είπε

Ίσως κάτι παίζει με την χώρα, διότι είχα ενεργοποιήσει το prime gaming με τις συνδρομές Τουρκίας......

Δοκίμασα καθαρό account amazon.pl, καθαρό κινητό, καθαρή κάρτα πληρωμής, ήρθε το OTP, αλλά δεν ενεργοποιείται το Prime Gaming. Εμφανίζει το μνμ "Add your mobile number to enable Prime Gaming" ενώ είναι καταχωρημένο το κινητό. Ίσως θέλει κινητό από την ίδια χώρα που είναι ενεργοποιημένο το Amazon Prime.

Εγώ amazon.de που ήμουν γραμμένος το δοκιμάσω αλλά μου λέει και εμένα add mobile number και δεν έρχεται ποτέ otp 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Tsilias77 είπε

Εγώ amazon.de που ήμουν γραμμένος το δοκιμάσω αλλά μου λέει και εμένα add mobile number και δεν έρχεται ποτέ otp 

Και amazon.de που ήμουν γραμμένος, όπως εσύ, το ίδιο ακριβώς. Νομίζω ότι μετά την ενεργοποίηση του prime σταμάτησαν να έρχονται OTP. Οπότε δεν μπορώ να προσθέσω ή να αλλάξω κινητό αφού δεν έρχεται κανένα OTP.

Επεξ/σία από giannakp
Διόρθωση
Δημοσ.
19 hours ago, matrixxx said:

Στο Αγγλικο ηταν η συνδρομη σου;

δεν ειχα συνδρομη, καινουργιο acc
ειχα το προβλημα που λενε τα παιδιά παραπάνω, δεν ερχόταν ΟΤΡ και συνέχεια εμφάνιζε αυτο το μνμ There was a problem
απ το support που μίλησα, μου είπαν ότι το .com που προσπαθούσα θέλει αμερικάνικο νούμερο και γι αυτό σκαλώνει και μου πρότειναν να δοκιμάσω απ το co.uk
κι εκεί το ίδιο πρόβλημα, μέχρι που βρήκα online ένα αγγλικό νούμερο (από εδώ https://quackr.io/temporary-numbers/united-kingdom ) και με αυτό προχώρησε επιτέλους!
στο chat του support ήμουν πάνω από μία ώρα και ο ένας με μετέφερε στον άλλον, δεν ήξερε κανείς να λύσεις το πρόβλημα ή για ποιο λόγο συμβαίνει

Δημοσ.

Βρήκε κάνεις λύση τελικά με το OTP ?

Τα ίδια ακριβώς κι εγώ δυστυχώς με τους περισσότερους παραπάνω, έκανα ενεργοποίηση του trial στο prime video (ευκαιρία να δω μερικές σειρές που ήθελα τσάμπα και να πάρω και το παιχνιδάκι σκέφτηκα, easy money -αμ δε), μέχρι στιγμής όλα καλά, ενεργοποίησα το trial prime video και μπαίνω prime gaming. Συνδέω λογαριασμό Amazon με twitch account, πατάω ενεργοποίηση prime gaming, απευθείας error προσθέστε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Μπαίνω ρυθμίσεις ο αριθμός τηλεφώνου ήδη καταγεγραμμένος. Έχω Amazon account χρόνια και έχω κάνει κάποιες παραγγελίες, δεν ήταν καινουριο account.

Παρόλα αυτά δεν έρχεται το ρημαδι το OTP με τίποτα, δύο τρεις ώρες έχουν περάσει, μίλησα με κάνα δυο άχρηστους στο chat, άκρη δεν έβγαλα. Βρήκε κάνεις legit λύση, χωρίς να χρειαστούν ψεύτικα αγγλικά τηλέφωνα κλπ; καταρχάς εμένα είναι ήδη δηλωμένο το τηλέφωνο οπότε δε ξέρω και αυτό αν θα βοηθούσε σε τίποτα. Να αλλάξω τηλ προσπάθησα, ούτε αυτό με άφησε να κάνω.. 

Δοκίμασα two step authentification, όλα καλά σε όλα εκτός από το prime gaming που επιμένει ακόμα για το τηλέφωνο... Τα νεύρα μου. 

Σκέφτηκα μήπως είναι τα χρεωσιμα υππ που έχουμε εδώ και τα έχω απενεργοποιημενα, αλλά δεν βρίσκω το λόγο γιατί να με χρεώσει η Amazon οπότε δε νομίζω να είναι αυτό. 

Το αστειο είναι ότι είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποια στιγμή με έχουν πάρει αυτό το αυτόματο ρομπότ τηλεφώνημα για επιβεβαίωση άρα μιλάμε για πολύ παπατζιλικι. 

Είδα διάφορα σε reddit forums εξωτερικού κλπ μήπως έχω λάθος χώρα κλπ, μπήκα ρυθμίσεις Amazon έχω δηλωμένη Ελλάδα, δηλωμένο τηλέφωνο, όλα καλά εκτός από το gaming. 

Και να πεις ότι δεν είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο.. 

Και να πεις ότι πουλούσαν μπλιμπλικια και δε ξέρουν από τα ίντερνετς; 

Είναι από αυτές τις εμπειρίες που συνήθως με κάνουν να πω ασταδιαλα και να μην ξανασχοληθω ποτέ με την εκάστοτε εταιρία, να σβήσω κωδικούς τα πάντα και να μη δώσω τα λεφτά μου ποτέ, αλλά δυστυχώς υποκατάστατο για την Amazon δεν υπάρχει, οπότε απλά θα ρίξω μερικά βρισιδια και την επόμενη φορά που θα θέλω κάτι που δε κυκλοφορεί καν στην Ελλάδα, πάλι στον Μπέζος θα τα σκάσω.. 

Αν ξέρει κανείς τι γίνεται ή υπάρχει κάποιο update ας μας πει ρε παιδιά, πριν χάσω κι εγώ τα μαλλιά μου απτά νεύρα και γίνω σαν τον δισεκατομμυριουχο πλειμποι καουμπόι αστροναύτη της καρδιάς μας 

2 ώρες πριν, StelakisKer είπε

Βρήκε κάνεις λύση τελικά με το OTP ?

Τα ίδια ακριβώς κι εγώ δυστυχώς με τους περισσότερους παραπάνω, έκανα ενεργοποίηση του trial στο prime video (ευκαιρία να δω μερικές σειρές που ήθελα τσάμπα και να πάρω και το παιχνιδάκι σκέφτηκα, easy money -αμ δε), μέχρι στιγμής όλα καλά, ενεργοποίησα το trial prime video και μπαίνω prime gaming. Συνδέω λογαριασμό Amazon με twitch account, πατάω ενεργοποίηση prime gaming, απευθείας error προσθέστε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Μπαίνω ρυθμίσεις ο αριθμός τηλεφώνου ήδη καταγεγραμμένος. Έχω Amazon account χρόνια και έχω κάνει κάποιες παραγγελίες, δεν ήταν καινουριο account.

Παρόλα αυτά δεν έρχεται το ρημαδι το OTP με τίποτα, δύο τρεις ώρες έχουν περάσει, μίλησα με κάνα δυο άχρηστους στο chat, άκρη δεν έβγαλα. Βρήκε κάνεις legit λύση, χωρίς να χρειαστούν ψεύτικα αγγλικά τηλέφωνα κλπ; καταρχάς εμένα είναι ήδη δηλωμένο το τηλέφωνο οπότε δε ξέρω και αυτό αν θα βοηθούσε σε τίποτα. Να αλλάξω τηλ προσπάθησα, ούτε αυτό με άφησε να κάνω.. 

Δοκίμασα two step authentification, όλα καλά σε όλα εκτός από το prime gaming που επιμένει ακόμα για το τηλέφωνο... Τα νεύρα μου. 

Σκέφτηκα μήπως είναι τα χρεωσιμα υππ που έχουμε εδώ και τα έχω απενεργοποιημενα, αλλά δεν βρίσκω το λόγο γιατί να με χρεώσει η Amazon οπότε δε νομίζω να είναι αυτό. 

Το αστειο είναι ότι είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποια στιγμή με έχουν πάρει αυτό το αυτόματο ρομπότ τηλεφώνημα για επιβεβαίωση άρα μιλάμε για πολύ παπατζιλικι. 

Είδα διάφορα σε reddit forums εξωτερικού κλπ μήπως έχω λάθος χώρα κλπ, μπήκα ρυθμίσεις Amazon έχω δηλωμένη Ελλάδα, δηλωμένο τηλέφωνο, όλα καλά εκτός από το gaming. 

Και να πεις ότι δεν είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο.. 

Και να πεις ότι πουλούσαν μπλιμπλικια και δε ξέρουν από τα ίντερνετς; 

Είναι από αυτές τις εμπειρίες που συνήθως με κάνουν να πω ασταδιαλα και να μην ξανασχοληθω ποτέ με την εκάστοτε εταιρία, να σβήσω κωδικούς τα πάντα και να μη δώσω τα λεφτά μου ποτέ, αλλά δυστυχώς υποκατάστατο για την Amazon δεν υπάρχει, οπότε απλά θα ρίξω μερικά βρισιδια και την επόμενη φορά που θα θέλω κάτι που δε κυκλοφορεί καν στην Ελλάδα, πάλι στον Μπέζος θα τα σκάσω.. 

Αν ξέρει κανείς τι γίνεται ή υπάρχει κάποιο update ας μας πει ρε παιδιά, πριν χάσω κι εγώ τα μαλλιά μου απτά νεύρα και γίνω σαν τον δισεκατομμυριουχο.  

Τελικά όπως είναι λογικό με την γκαντεμια που με δέρνει, βρήκα την λύση κάπου 3-5 λεπτά αφότου έγραψα αυτό το πολύ ωραίο σεντονακι.. με την παρότρυνση ενός παιδιού παραπάνω δοκίμασα να μπω κι από το amazon.co.uk για να κάνω αλλαγή των στοιχείων μου, γιατί μέχρι τότε η αυτόματη διαδικασία με πήγαινε στο amazon.com 

Ίσως να δοκίμασα και το .co.uk αλλά σε browser χωρίς επιτυχία, αυτή τη φορά το έκανα στο κινητό μου και με έκανε redirect στην εφαρμογή της Amazon (android κινητό), όπου η αλλαγή των στοιχείων μου ήταν κυριολεκτικά διαδικασία ενός λεπτού, το OTP ήρθε μέσα σε 3 δευτερόλεπτα και έκανα απευθείας την αλλαγή ώστε να φαίνεται ότι είναι ελληνικό τηλέφωνο. (Όλη η δουλειά ήταν να είναι μπροστά ο κωδικός +30 που δεν ήταν παλιά για κάποιο λόγο) 

Μετά σε δεύτερη προσπάθεια μέσω browser για prime gaming με πέταξε πάλι στο αμερικανικό Amazon όπου την πήρα μια τρομάρα ότι τσάμπα χάρηκα αλλά ευτυχώς το μόνο που χρειαζόταν ήταν να κάνω ξανά login και επαλήθευση μέσω κωδικού από email, οπότε τα κατάφερα επιτέλους και ενεργοποίησα το prime gaming και έκανα claim το football manager + κάποια καλουδια σε league of legends κλπ. 

Παραθέτω εδώ την λύση στην Οδύσσεια μου μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος κακομοίρης εκεί έξω που να είχε το πρόβλημα μου και τον βοηθήσει όλο αυτό το κατεβατο. 

Επίσης να πω ευχαριστώ στον χρήστη παραπάνω που μου έδωσε την ιδέα ( CKSK το όνομα του δεν ξέρω αν και πως μπορώ να τον κάνω tag έκανα λογαριασμό ειδικά για αυτό το πρόβλημα και πρώτη φορά γράφω, αν και έκανα lurking στο forum χρόνια για λύσεις σε διάφορα προβλήματα) 

Σκέφτηκα να σβήσω και το πρώτο μου comment αλλά πρώτον όπως είπα ίσως βοηθήσει κάποιον, δεύτερον μου αρέσει η λυρικότητα που είχε η πρόζα μου και λέω να το αφήσω ως ύμνο σε έναν πολυδισεκατομμυριουχο. 

Ελπίζω να έχω χρησιμοποιήσει σωστά το chat και να μην έχω γεμίσει κάνα δυο σελίδες μόνο με δύο comment, σε αντίθετη περίπτωση σας ζητάω συγγνώμη, που θα πάει θα μάθω.. 

Τέλος, αμαζον ΡΕ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΡΕ, 1 τρις εταιρία και δε μπορείτε ούτε τα βασικά; ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ.. 

ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ!

EDIT: ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Κι ομως δεν ειναι ουτε αυτο. Πολεμουσα με φιλο και ουτε με οσα εγραψε ο stelakis (καλως ηρθες!) εγινε δουλεια. Απο πισι πραγματι ενω εβαζες το +30 οταν δηλωνες το κινητο και σε προχωρουσε, εστελνε υποτιθεται το sms  αλλα εμφανιζε στην οθονη στη σελιδα στον browser το ελληνικο νουμερο χωρις το +30. SMS ποτε. Απο κινητο, βαλαμε το amazon shopping app, δοκιμασαμε απο εκει την καταχωρηση κινητου, αλλα παροτι το εμφανιζε το νουμερο μαζι με το +30 αυτη τη φορα, παλι ποτε δεν του ηρθε ποτε sms. Ολα αυτα οπως ειπε ο Στελιος, στο co.uk.

Στο τελος θυμηθηκε οτι εχει μια αγγλικη sim, την βαλαμε σε ενα ασχετο κινητο, βαλαμε αυτο το νουμερο στο app και στο δευτερολεπτο του ηρθε στο αγγλικο νουμερο το sms με το OTP και μπορεσε και εκανε την δουλεια του.

Τρεχα γυρευε!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...