Προς το περιεχόμενο

Prime Gaming - Football Manager 2023 - Δωρεάν

Phoenix7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_3.png.1b84d6327cb574751efba19203b37df5.png

Το Amazon Prime Gaming δίνει δώρο αυτή την εβδομάδα Football Manager 2023, η διαδικασία γίνεται μέσα από το Amazon Prime και το τελικό Install μέσω πλατφόρμας EPIC Gaming. Για όποιον δεν έχει account μπορεί να φτιάξει ένα νέο δωρεάν Trial

• September 7: Football Manager 2023 [Epic Games Store]
  • September 14: Ozymandias: Bronze Age Empire Sim [GOG]
  • September 14: Absolute Tactics: Daughters of Mercy [Amazon Games App]
  • September 21: Dexter Stardust: Adventures in Outer Space [Amazon Games App]
  • September 21: Shotgun King: The Final Checkmate [Amazon Games App]
  • September 28: Unsolved Case: Murderous Script Collector’s Edition [Legacy Games Code]
  • September 28: Hundred Days — Winemaking Simulator [Amazon Games App]
Επεξ/σία από Phoenix7
  • Like 8
  • Thanks 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ στο Prime που είχα ενεργοποιήσει από την προσφορά του Πολωνικού, το πέρασα κανονικά στο λογαριασμό μου. Thanks TS!

Και παράλληλα βλέπω και αρκετά ακόμα πραγματάκια που μπορώ να κάνω claim (πχ Quake 4 και μερικά ακόμα)
Σε σημείο που αναρωτιέμαι τι έχασα τον καιρό που δεν το είχα πάρει χαμπάρι :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 minutes ago, Ashaman said:

Δοκιμασα τωρα στο co.uk και παω να ενεργοποιησω το gaming και δε με αφηνει. Χρειαζεται να βαλω credit card για να παιξει? 

Θεωρώντας ότι έχεις το ίδιο login για όλα τα άμαζονς....δοκίμασε (από browser to ekana):

-Μπες στο άμαζον.χχ που πλερώνεις

-Κάνε search (sto amazon) to prime gaming

-Διάλεξέ το να δεις τη σελίδα του (στο shop!)

-Πάτα explore prime gaming (σε πάει gaming.amazon.com...., ίσως πρέπει να το κάνεις έτσι ακριβώς γιατί αλλιώς το μεθεπόμενο βήμα δε μου δούλεψε)

-Κάνεις login εκεί που σε πήγε (gaming.amazon.com)

-Μετά σου βγάζει κουμπάκι activate prime gaming ή κάτι τέτοιο, εκεί που ήταν το login button (I think)

#Πράφιτς

Επεξ/σία από Teddy77
  • Like 3
  • Thanks 1

Το κανονικο μου account που πληρωνω prime video ειναι στο Τουρκικο κι εκει απ οσο ξερω δεν παιζει το gaming . Εφτιαξα αλλο στο UK αλλα δεν ενεργοποιειται το σκασμενο το gaming γιατι αρχικα ηθελε καρτα που εβαλα και τωρα θελει κινητο που βαζω αλλα δεν ερχεται το σκασμενο το OTP. μα στα διαλια

• Sad 1

51 λεπτά πριν, Ashaman είπε

Το κανονικο μου account που πληρωνω prime video ειναι στο Τουρκικο κι εκει απ οσο ξερω δεν παιζει το gaming . Εφτιαξα αλλο στο UK αλλα δεν ενεργοποιειται το σκασμενο το gaming γιατι αρχικα ηθελε καρτα που εβαλα και τωρα θελει κινητο που βαζω αλλα δεν ερχεται το σκασμενο το OTP. μα στα διαλια

Κάντο activate από εδώ: Amazon.com. Μετά πας στο My Account και ενεργοποίησε το Prime

Spoiler

Screenshot_3.png.97f6dc5152b8fa3047b720df7330cb6b.png

25 minutes ago, Phoenix7 said:

Κάντο activate από εδώ: Amazon.com. Μετά πας στο My Account και ενεργοποίησε το Prime

Reveal hidden contents

Screenshot_3.png.97f6dc5152b8fa3047b720df7330cb6b.png

Ειχα κανει κατι αντιστοιχο παλια και ειχε ενεργοποιησει το prime εκτος του Τουρκικου αγνοωντας οτι το ειχα ηδη με τουρκικο και μεχρι να βγαλω ακρη μου εβγαλε την ψυχη. Τεσπα μπηκα στο com.tr, το ενεργοποιησα και το πηρα. Ευτυχως δουλεψε ετσι. 

Παλευω απ το πρωι να κανω verify to τηλεφωνο μου και εβγαζε συνεχεια προβλημα!!! Δεν ξερω αν βλεπουν οτι εχει χρησιμοποιηθεί πάλι πχ και γι αυτο τραβηξα ολο αυτο αλλα ακομα και στο support μια ωρα που μιλουσα, ακρη δεν βγαλαμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...