Phoenix7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το Amazon Prime Gaming δίνει δώρο αυτή την εβδομάδα Football Manager 2023, η διαδικασία γίνεται μέσα από το Amazon Prime και το τελικό Install μέσω πλατφόρμας EPIC Gaming. Για όποιον δεν έχει account μπορεί να φτιάξει ένα νέο δωρεάν Trial September 7: Football Manager 2023 [Epic Games Store] September 14: Ozymandias: Bronze Age Empire Sim [GOG] September 14: Absolute Tactics: Daughters of Mercy [Amazon Games App] September 21: Dexter Stardust: Adventures in Outer Space [Amazon Games App] September 21: Shotgun King: The Final Checkmate [Amazon Games App] September 28: Unsolved Case: Murderous Script Collector’s Edition [Legacy Games Code] September 28: Hundred Days — Winemaking Simulator [Amazon Games App] Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Phoenix7 8 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Ωραιος, ευχαριστουμε για την ενημέρωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μας μένει το παιχνίδι ή είναι μόνο για μια εβδομάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, Federacion είπε Μας μένει το παιχνίδι ή είναι μόνο για μια εβδομάδα; Μένει για πάντα στην πλατφόρμα της EPIC Gaming 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημερα και thnx . Στο com κανεις enable το Prime ή σε ευρωπαικο? Αν το 2ο σε ποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orone Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Ωραίος. Μπηκε κανονικα στον λογαριασμο μου μέσω amazon.co.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δοκιμασα τωρα στο co.uk και παω να ενεργοποιησω το gaming και δε με αφηνει. Χρειαζεται να βαλω credit card για να παιξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lunar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ στο Prime που είχα ενεργοποιήσει από την προσφορά του Πολωνικού, το πέρασα κανονικά στο λογαριασμό μου. Thanks TS! Και παράλληλα βλέπω και αρκετά ακόμα πραγματάκια που μπορώ να κάνω claim (πχ Quake 4 και μερικά ακόμα) Σε σημείο που αναρωτιέμαι τι έχασα τον καιρό που δεν το είχα πάρει χαμπάρι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, Ashaman said: Δοκιμασα τωρα στο co.uk και παω να ενεργοποιησω το gaming και δε με αφηνει. Χρειαζεται να βαλω credit card για να παιξει? Θεωρώντας ότι έχεις το ίδιο login για όλα τα άμαζονς....δοκίμασε (από browser to ekana): -Μπες στο άμαζον.χχ που πλερώνεις -Κάνε search (sto amazon) to prime gaming -Διάλεξέ το να δεις τη σελίδα του (στο shop!) -Πάτα explore prime gaming (σε πάει gaming.amazon.com...., ίσως πρέπει να το κάνεις έτσι ακριβώς γιατί αλλιώς το μεθεπόμενο βήμα δε μου δούλεψε) -Κάνεις login εκεί που σε πήγε (gaming.amazon.com) -Μετά σου βγάζει κουμπάκι activate prime gaming ή κάτι τέτοιο, εκεί που ήταν το login button (I think) #Πράφιτς Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Teddy77 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Το κανονικο μου account που πληρωνω prime video ειναι στο Τουρκικο κι εκει απ οσο ξερω δεν παιζει το gaming . Εφτιαξα αλλο στο UK αλλα δεν ενεργοποιειται το σκασμενο το gaming γιατι αρχικα ηθελε καρτα που εβαλα και τωρα θελει κινητο που βαζω αλλα δεν ερχεται το σκασμενο το OTP. μα στα διαλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ri0Sif Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Με τουρκικό λογαριασμό δίνει 30 μέρες trial και φθηνότερο για όποιον θέλει να το συνεχίσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Παιζει το prime gaming στο Τουρκικο? Παω να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, Ashaman είπε Το κανονικο μου account που πληρωνω prime video ειναι στο Τουρκικο κι εκει απ οσο ξερω δεν παιζει το gaming . Εφτιαξα αλλο στο UK αλλα δεν ενεργοποιειται το σκασμενο το gaming γιατι αρχικα ηθελε καρτα που εβαλα και τωρα θελει κινητο που βαζω αλλα δεν ερχεται το σκασμενο το OTP. μα στα διαλια Κάντο activate από εδώ: Amazon.com. Μετά πας στο My Account και ενεργοποίησε το Prime Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashaman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 25 minutes ago, Phoenix7 said: Κάντο activate από εδώ: Amazon.com. Μετά πας στο My Account και ενεργοποίησε το Prime Reveal hidden contents Ειχα κανει κατι αντιστοιχο παλια και ειχε ενεργοποιησει το prime εκτος του Τουρκικου αγνοωντας οτι το ειχα ηδη με τουρκικο και μεχρι να βγαλω ακρη μου εβγαλε την ψυχη. Τεσπα μπηκα στο com.tr, το ενεργοποιησα και το πηρα. Ευτυχως δουλεψε ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CKSK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Παλευω απ το πρωι να κανω verify to τηλεφωνο μου και εβγαζε συνεχεια προβλημα!!! Δεν ξερω αν βλεπουν οτι εχει χρησιμοποιηθεί πάλι πχ και γι αυτο τραβηξα ολο αυτο αλλα ακομα και στο support μια ωρα που μιλουσα, ακρη δεν βγαλαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις