Amaretos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα, θα παει ο αδερφος μου Κινα και σκεφτομαι μηπως του πω να μου φερει ενα Poco F5 απο εκει, με μια γρηγορη ματια ειδα οτι κοστιζει γυρω στα < 250 ευρω, οποτε ειναι καλη η διαφορα, η ερώτηση μου ειναι αν παρει μια Global εκδοση, (αν εχουν εκει) λογικα δεν ειμαι οκ? Δεν θα εχω προβλημα Ευχαριστω
BadBoy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Στην Κίνα το κινητό νομίζω λέγεται Redmi Note 12 Turbo, δεν ξέρω αν έχουν Poco. Σε κάθε περίπτωση δε θα βρεις Global και αν το MIUI είναι 10 φορές χάλια από μόνο του, η κινέζικη έκδοση είναι 20. Διαφημίσεις στα μενού και εγκατάσταση εφαρμογών από μόνο του είναι γνωστά. Προσωπικά δε θα το έκανα αυτό στον εαυτό μου. 1
aces Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και με τις μπαντες/συχνοτητες παιζει να εχει θεμα συμβατοτητας οποτε δεν αξιζει την οποια μικρη διαφορα τιμης. Το θεμα ειναι να ειναι πληρως λειτουργικη η συσκευή που θα ερθει για να πας σε αυτη τη επιλογη. Στα 390€ απο Ελλαδα ή στα επισημα/αλυσιδες κοντα στα 490€ https://www.bestprice.gr/item/2158654068/xiaomi-poco-f5-12gb-256gb.html για global εκδοση * Global εκδοση στην Ασία δεν παίζει Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από aces
Λύση Amaretos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Ok ευχαριστω για τις διευκρινησεις παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα