Johnkeppas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα Dell G15 Ryzen edition. Στα καλά καθούμενα άρχισε να μην αποκρινεται καλά το κουμπί του πληκτρολογιου με το γραμμα D. Στην προσπάθεια μου τα το βγάλω μπας και είχε τίποτα που το κολλούσε από κάτω έσπασα ένα κομματάκι από αυτή την χιαστι κατασκευή με γαντζακια που συγκρατει ουσιαστικά το πλήκτρο πάνω στο laptop. Ξέρει κανείς που το βρίσκω σαν ανταλλακτικό από Ελλάδα είτε μόνο αυτό είτε (αν δεν υπάρχει μεμονωμένο) το πλήκτρο D ολοκληρο;
manolis940 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Johnkeppas είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα Dell G15 Ryzen edition. Στα καλά καθούμενα άρχισε να μην αποκρινεται καλά το κουμπί του πληκτρολογιου με το γραμμα D. Στην προσπάθεια μου τα το βγάλω μπας και είχε τίποτα που το κολλούσε από κάτω έσπασα ένα κομματάκι από αυτή την χιαστι κατασκευή με γαντζακια που συγκρατει ουσιαστικά το πλήκτρο πάνω στο laptop. Ξέρει κανείς που το βρίσκω σαν ανταλλακτικό από Ελλάδα είτε μόνο αυτό είτε (αν δεν υπάρχει μεμονωμένο) το πλήκτρο D ολοκληρο; Τώρα που το άνοιξες, αν πατήσεις την μεμβράνη το D ανταποκρίνεται; Αν όχι δεν έχει νόημα η επισκευή του πληκτρολογίου. Συνήθως αν το βρω ποτέ, το βρίσκω από παλιά laptop ή αλλαγμένα πληκτρολόγιο που τα κρατάω για δωρητές. Δεν νομίζω να βρεις Ελλάδα αλλά ίσως και Κίνα κάτι τέτοιο να πουλιέται μεμονωμένα. Αν θες στείλε μου κάποιες φωτογραφίες ίσως μέτρησε και τις διαστάσεις μήπως βρω κάποιο να ταιριάζει και να στο στείλω. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από manolis940
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα