Seldon68 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Έχω το zyxel vmg8623-t50b από την νόβα και τώρα με τον χαμό στην Αθήνα δεν έχω καθόλου ίντερνετ. Αναβοσβηνει για να συγχρονίσει αλλά δεν μείνει μόνιμα πράσινο οπότε τον ήπιαμε 😐 Μπορώ να δώσω στο ρούτερ μου μέσω wifi hotspot του κινητού μου που έχω απεριόριστα; 🤔 Ξέρει κανείς να βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 τσου δε γίνεται στο συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Όχι, όπως όλα σχεδόν τα DSL routers, καθώς δεν μπορεί να λειτουργήσει ως AP client που χρειάζεται ώστε να συνδεθεί στο hotspot του κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldon68 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 😡 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα