blackm76 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 γεια σας παιδια. ενας φιλος μου εχει ενα προβλημα εχει ενα pc αλλα το ειχε χωρις ups στην πρηζα. μετα απο διακοπη ρευματος οταν παει να το ανοιξει ξεκιναει και δεν φτανει στο σημειο που δειχνει το σημα της μητρικης και κανει συνεχως επανεκκινηση. τι μπορει να ειναι;;;εμενα το μυαλο μου παει στο τροφοδοτικο γιατι ειναι της πλακας αυτο που εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Ας κάνει ένα clear cmos μαζί με power drain μήπως σταθεί τυχερός. Φυσικά το τροφοδοτικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πρώτος υποψήφιος αλλά όχι ο μοναδικός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, nickol-us είπε Ας κάνει ένα clear cmos μαζί με power drain μήπως σταθεί τυχερός. Φυσικά το τροφοδοτικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πρώτος υποψήφιος αλλά όχι ο μοναδικός πως γινονται αυτα τα 2;;; απο οσο ξερω αν δεν εχει κουμπακι η μητρικη απλα βγαζει την μπαταριουλα πανω απο την μητρικη και μετα με σβηστω τροφοδοτικο παταω το κουμπι του power ωστε να αδειασει το ρευμα απο το Pc;;;αυτο εννοεις power drain;;; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από blackm76 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Σωστά Κλείνεις ρεύμα, τραβάς το καλώδιο τροφοδοσίας, βγάζεις μπαταρία και πατάς (κρατημένο) το power για 10-15sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, nickol-us είπε Σωστά Κλείνεις ρεύμα, τραβάς το καλώδιο τροφοδοσίας, βγάζεις μπαταρία και πατάς (κρατημένο) το power για 10-15sec Αν το κάνει και δεν διορθωθεί τότε θέλει άλλαγμα το τροφοδοτικό σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, blackm76 είπε Αν το κάνει και δεν διορθωθεί τότε θέλει άλλαγμα το τροφοδοτικό σωστά; Θέλει, αλλά αν δεν διορθωθεί μάλλον θέλει κάποιο part μέσα απ' το PC και συνήθως ο πρώτος υποψήφιος είναι η μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Θέλει, αλλά αν δεν διορθωθεί μάλλον θέλει κάποιο part μέσα απ' το PC και συνήθως ο πρώτος υποψήφιος είναι η μητρική. Αν δεν διορθωθεί εννοείς μετα το άλλαγμα του τροφοδοτικου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, blackm76 είπε Αν δεν διορθωθεί εννοείς μετα το άλλαγμα του τροφοδοτικου; Ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, manolis940 είπε Ακριβώς. Κατάλαβα φίλε μου ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Τα τροφοδοτικα του κιλου δεν θελουν πολυ για να τα φτυσουν και οπως ειπαν ειναι ο πρωτος υποπτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, poulinos είπε Τα τροφοδοτικα του κιλου δεν θελουν πολυ για να τα φτυσουν και οπως ειπαν ειναι ο πρωτος υποπτος. Συμφωνώ φίλε μου. Και εγώ αυτό είπα στο παιδί που είχε το PC γιατί είναι όντως του κιλού αυτό που είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 48 minutes ago, blackm76 said: Συμφωνώ φίλε μου. Και εγώ αυτό είπα στο παιδί που είχε το PC γιατί είναι όντως του κιλού αυτό που είχε. ας ελπισουμε να μην εχει προχωρησει πιο μεσα .το επομενο που την τρωει μετα ειναι το mobo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Και καλό Corsair μου τα έχει φτύσει όσον αφορά με κεραυνούς και ρεύμα και ήταν το μοναδικό που δεν είχα πίσω από ένα online ups. Εκεί που ξεχωρίζουν πιο πολύ τα τροφοδοτικά δεν είναι στο ότι δεν καίγονται σε τέτοιες συνθήκες αλλά στο ότι προστατεύουν το σύστημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, manolis940 είπε Και καλό Corsair μου τα έχει φτύσει όσον αφορά με κεραυνούς και ρεύμα και ήταν το μοναδικό που δεν είχα πίσω από ένα online ups. Εκεί που ξεχωρίζουν πιο πολύ τα τροφοδοτικά δεν είναι στο ότι δεν καίγονται σε τέτοιες συνθήκες αλλά στο ότι προστατεύουν το σύστημα. Συμφωνώ. Μου είπε θα πάρει και ups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 On 08/09/2023 at 19:24, manolis940 said: Και καλό Corsair μου τα έχει φτύσει όσον αφορά με κεραυνούς και ρεύμα και ήταν το μοναδικό που δεν είχα πίσω από ένα online ups. Εκεί που ξεχωρίζουν πιο πολύ τα τροφοδοτικά δεν είναι στο ότι δεν καίγονται σε τέτοιες συνθήκες αλλά στο ότι προστατεύουν το σύστημα. αμα σκασει κεραυνος το τροφοδοτικο πολυ δυσκολο να την γλυτωσει εως απιθανο. και λογικο βεβαια.εκτος αν παιζει πιο πριν κανα πολυπριζο ασφαλειας και την φαει αυτο. On 08/09/2023 at 20:00, blackm76 said: Συμφωνώ. Μου είπε θα πάρει και ups. ενα apc δεν θα ηταν κακη ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα