Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μετά από αρκετή σκέψη είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 τηλέφωνα. Είμαι χρήστης xiaomi αρκετά χρόνια, οπότε δεν έχω θέμα με το λειτουργικό. Ποιο πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη αγορά; 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, stelioshah είπε

Καλησπέρα παιδιά, μετά από αρκετή σκέψη είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 τηλέφωνα. Είμαι χρήστης xiaomi αρκετά χρόνια, οπότε δεν έχω θέμα με το λειτουργικό. Ποιο πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη αγορά; 

Με δεδομενο οτι υπαρχει εξοικοιωση με το λειτουργικο της Xiaomi to poco F5 προσφερει αρκετα για επιλογη.  Το Xiaomi εχει καλυτερη τιμη αγορας & δινει καλυτερη αυτονομια. Μεγαλες διαφορες δεν υπαρχουν https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11622&idPhone2=12258#diff- 

Δημοσ.

Αν και θα ήθελα το IR blaster του Poco είπα να αλλαξοπιστήσω μετά από 7-8 χρόνια xiaomi και πήγα με το OnePlus, λόγω καλύτερου chip, καλύτερης ψύξης, ακραία γρήγορης φόρτισης (150watt).  Επίσης αναβάθμιση λογισμικού μαζί με αναβαθμίσεις ασφαλείας για 3 + 4 χρόνια (2 + 3, δεδομένου ότι είναι περσινή συσκευή), σε αντίθεση με τη xiaomi που κάνει μόνο 2 χρόνια (οπότε θα με πάει το ίδιο σχεδόν, λίγο καλύτερα με το OnePlus).

Δημοσ.
Στις 7/9/2023 στις 5:14 ΜΜ, stelioshah είπε

Εαν φυγεις απο την χιαομι και δεις το λειτουργικο των αλλων εταιριων,ειναι βεβαιο οτι δεν θα ξαναπαρεις χιαομι.

Δεν το λεω μονο εγω,αλλα και παρα πολλοι αλλοι.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/9/2023 στις 6:48 ΜΜ, stelioshah είπε

Αν και θα ήθελα το IR blaster του Poco είπα να αλλαξοπιστήσω μετά από 7-8 χρόνια xiaomi και πήγα με το OnePlus, λόγω καλύτερου chip, καλύτερης ψύξης, ακραία γρήγορης φόρτισης (150watt).  Επίσης αναβάθμιση λογισμικού μαζί με αναβαθμίσεις ασφαλείας για 3 + 4 χρόνια (2 + 3, δεδομένου ότι είναι περσινή συσκευή), σε αντίθεση με τη xiaomi που κάνει μόνο 2 χρόνια (οπότε θα με πάει το ίδιο σχεδόν, λίγο καλύτερα με το OnePlus).

κ ελαφρυ λειτουργικο σε συγκριση με Xiaomi

bugs αραια κ που θα δεις αλλα δινει 1 χρονο παραπανω ενημερωσεις λογισμικου η OnePlus B) αρα θα κρατησει περισσοτερο.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...