Joshua21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, Kag1ante said: Ναι, λες να παιζει αυτο ρολο; Όχι, και εγώ φοιτητικό whats up έχω αλλά η ημερομηνία λήξης είναι πάντα 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση υπολοίπου, 07/08/2023 ήταν η τελευταία: Spoiler Πιθανότατα τη δική σου σύνδεση είναι ειδική προσφορά με ειδικούς όρους.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, tarantules said: Και φυσικα ολα αυτα εγιναν επειδη παλια ειχαν σχεδον ολοι απο 5-6 διαφορετικα νουμερα , ειτε για την παρανομη σχεση τους , ειτε για τους συναγερμους σε σπιτια και εξοχικα.Τωρα τον πινουμε ολοι παρεα και ολα αυτα εγιναν για να βγαινουν χρηματα απο ανανεωσεις και οχι για να μην εχεις 5 νουμερα. και λογικο.13 μηνες χωρις καρτα ειναι πολυς καιρος. αν καποιος δεν εχει 12 ευρω το χρονο για να ανανεωσει ενα νουμερο....
Kag1ante Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι, και εγώ φοιτητικό whats up έχω αλλά η ημερομηνία λήξης είναι πάντα 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση υπολοίπου, 07/08/2023 ήταν η τελευταία: Απόκρυψη περιεχομένων Πιθανότατα τη δική σου σύνδεση είναι ειδική προσφορά με ειδικούς όρους. ειδικο φοιτητικο; μα δεν εκανα τιποτα
Joshua21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 15 minutes ago, Kag1ante said: ειδικο φοιτητικο; μα δεν εκανα τιποτα Δεν ξέρω, το μόνο σίγουρο είναι ότι η πιο μακρινή λήξη σύνδεσης στη δική σου περίπτωση είναι εξαίρεση, σε όλους μας 13 μήνες είναι.
filipN Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) - Το ποιο πιθανό, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι να έχει παρέλθει ο χρόνος των 13 μηνών από την τελευταία ανανέωση. - Όμως, ειδικά στην Cosmote, δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσεις το ίδιο πρόβλημα πολύ νωρίτερα από τη λήξη των 13 μηνών. Ξέρω περίπτωση που έγινε 2-3 μήνες μετά τη λήξη της τελευταίας ανανέωσης και χρειάστηκε να σταλεί επιστολή σε υψηλότερα κλιμάκια, για να διατηρήσει ο κάτοχος τον ίδιο αριθμό καρτοκινητού. Γιατί στο τοπικό κατάστημα της Cosmote (Ιλίου) όλοι οι υπάλληλοι και ο εκτελών χρέη προϊσταμένου, έλεγαν ότι είναι αδύνατον να του αποδοθεί και πάλι. Χωρίς να «αγγίξουν» το θέμα της μη παρέλευσης του χρονικού ορίου που αναφέρει ο κανονισμός. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από filipN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα