Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Kag1ante said:

Ναι, λες να παιζει αυτο ρολο;

Όχι, και εγώ φοιτητικό whats up έχω αλλά η ημερομηνία λήξης είναι πάντα 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση υπολοίπου, 07/08/2023 ήταν η τελευταία:

Spoiler

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πιθανότατα τη δική σου σύνδεση είναι ειδική προσφορά με ειδικούς όρους.

Δημοσ.
2 hours ago, tarantules said:

Και φυσικα ολα αυτα εγιναν επειδη παλια ειχαν σχεδον ολοι απο 5-6 διαφορετικα νουμερα , ειτε για την παρανομη σχεση τους , ειτε για τους συναγερμους σε σπιτια και εξοχικα.Τωρα τον πινουμε ολοι παρεα

και ολα αυτα εγιναν για να βγαινουν χρηματα απο ανανεωσεις και οχι για να μην εχεις 5 νουμερα. και λογικο.13 μηνες χωρις καρτα ειναι πολυς καιρος.  αν καποιος δεν εχει 12 ευρω  το χρονο για να ανανεωσει ενα νουμερο....

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όχι, και εγώ φοιτητικό whats up έχω αλλά η ημερομηνία λήξης είναι πάντα 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση υπολοίπου, 07/08/2023 ήταν η τελευταία:

Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πιθανότατα τη δική σου σύνδεση είναι ειδική προσφορά με ειδικούς όρους.

ειδικο φοιτητικο; μα δεν εκανα τιποτα 

Δημοσ.
15 minutes ago, Kag1ante said:

ειδικο φοιτητικο; μα δεν εκανα τιποτα 

Δεν ξέρω, το μόνο σίγουρο είναι ότι η πιο μακρινή λήξη σύνδεσης στη δική σου περίπτωση είναι εξαίρεση, σε όλους μας 13 μήνες είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Το ποιο πιθανό, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι να έχει παρέλθει ο χρόνος των 13 μηνών από την τελευταία ανανέωση.

- Όμως, ειδικά στην Cosmote, δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσεις το ίδιο πρόβλημα πολύ νωρίτερα από τη λήξη των 13 μηνών. Ξέρω περίπτωση που έγινε 2-3 μήνες μετά τη λήξη της τελευταίας ανανέωσης και χρειάστηκε να σταλεί επιστολή σε υψηλότερα κλιμάκια, για να διατηρήσει ο κάτοχος τον ίδιο αριθμό καρτοκινητού. Γιατί στο τοπικό κατάστημα της Cosmote (Ιλίου) όλοι οι υπάλληλοι και ο εκτελών χρέη προϊσταμένου, έλεγαν ότι είναι αδύνατον να του αποδοθεί και πάλι. Χωρίς να «αγγίξουν» το θέμα της μη παρέλευσης του χρονικού ορίου που αναφέρει ο κανονισμός.

Επεξ/σία από filipN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...