Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ελπίζω να έχω ανοίξει το θέμα στο σωστό μέρος. Έχω ένα καρτοκινητό στην Cosmote αλλά ζω στο εξωτερικό και δεν το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση εκτός απο τις περιόδους που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Η Cosmote αποφάσισε χωρίς καμία ειδοποίηση να μου διαγράψει τον αριθμό με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να τον χρησιμοποιήσω καθόλου, ούτε εάν βάλω κάρτα. Κοινώς έχασα τελείως εναν αριθμό που είναι συνδεδεμένος με την PayPal και τις τράπεζες μου χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση. Μετά απο επικοινωνία μαζι τους, λενε οτι δεν μπορούν να κανουν τίποτα και οτι έτσι είναι η πολιτική τους. Υπάρχει περίπτωση κάτι τέτοιο να ειναι νόμιμο;  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
2 minutes ago, lazospao1995 said:

Καλησπέρα!

Ελπίζω να έχω ανοίξει το θέμα στο σωστό μέρος. Έχω ένα καρτοκινητό στην Cosmote αλλά ζω στο εξωτερικό και δεν το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση εκτός απο τις περιόδους που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Η Cosmote αποφάσισε χωρίς καμία ειδοποίηση να μου διαγράψει τον αριθμό με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να τον χρησιμοποιήσω καθόλου, ούτε εάν βάλω κάρτα. Κοινώς έχασα τελείως εναν αριθμό που είναι συνδεδεμένος με την PayPal και τις τράπεζες μου χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση. Μετά απο επικοινωνία μαζι τους, λενε οτι δεν μπορούν να κανουν τίποτα και οτι έτσι είναι η πολιτική τους. Υπάρχει περίπτωση κάτι τέτοιο να ειναι νόμιμο;  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ενημέρωση υπήρχε σιγουρα μέσω μηνυμάτων. Επίσης όταν κάνεις ανανέωση σου λέει πότε λήγει η σύνδεση σου. Τι παραπάνω ενημέρωση περίμενες; Φυσικά και είναι νόμιμο. 

Δημοσ.

Μισο λεπτο, ληξη συνδεσης δηλαδη;

Για να γινει αυτο χρειαζεται 2 χρόνια τουλάχιστον (στο καρτοκινητο τουλαχιστον) ... φραγή κίνησης γίνεται στο δίμηνο

Δημοσ.
Just now, Kag1ante said:

Μισο λεπτο, ληξη συνδεσης δηλαδη;

Για να γινει αυτο χρειαζεται 2 χρόνια τουλάχιστον (στο καρτοκινητο τουλαχιστον) ... φραγή κίνησης γίνεται στο δίμηνο

Δεν είναι 2 χρόνια είναι 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε

Δεν είναι 2 χρόνια είναι 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση. 

Σε καρτοκινητο μου βγαζει ληξη συνδεσης μαιο του 25

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lazospao1995 είπε

Καλησπέρα!

Κάθε πότε έβαζες κάρτα;Γιατί πρέπει να περάσουν 13 μήνες χωρίς κάρτα για να σου σβήσουν το νούμερο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

φοιτητικό έχεις;

Σε εμένα γράφει 24-09-24 και έχω βάλει κάρτα 24-8-23 αν θυμάμαι καλά.

Ναι, λες να παιζει αυτο ρολο;

Δημοσ.

Όπως έχει αναφερθεί υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα όπου αν δεν έχει υπάρξει ανανέωση χρόνου ομιλίας αρχικά γίνεται φραγή κλήσεων (αλλά ο αριθμός συνεχίζει να υπάρχει και να σου ανήκει) και έπειτα πλήρη απώλεια του αριθμού.  

Προφανώς για να χάσεις τον αριθμό δεν τον χρησιμοποιούσες καθόλου (δεν έκανες ανανέωση) και ήταν σε φραγή για μεγάλο χρονικό διάστημα οπότε ούτε sms μπορούσες να λάβεις.

Όσο για τράπεζες paypal κλπ απλά βγάζεις νέο αριθμό και δηλώνεις εκείνο.

Δημοσ.

Έτσι όπως τα έχουν καταντήσει με τις υπέρογκες και επαναλαμβανόμενες χρεώσεις και λήξεις υπολοίπου κλπ το να έχεις ένα καρτοκινητό απλά να κάθεται είναι δύσκολο και δεν συμφέρει καθόλου.

Όλο θα βάζεις λεφτά μέσα για να είναι ενεργό, και απλά θα στα τρώει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και φυσικα ολα αυτα εγιναν επειδη παλια ειχαν σχεδον ολοι απο 5-6 διαφορετικα νουμερα , ειτε για την παρανομη σχεση τους , ειτε για τους συναγερμους σε σπιτια και εξοχικα.Τωρα τον πινουμε ολοι παρεα

Επεξ/σία από tarantules
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lazospao1995 είπε

Καλησπέρα!

Πόσους μήνες είχες να βάλεις € ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...