TINA_KLR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Θέλω να στείλω ενα δέμα στην Αμερική κάποια δωράκια για τον ανηψιό μ που μόλις γεννήθηκε! Το δέμα είναι περίπου 6 κιλά είμαι μεταξύ ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier, Από την εμπειρία σας ποια θεωρείται ασφαλέστερη σαν επιλόγη,? κυρίως για την απώλεια του δέματος φοβάμαι... Από τιμές ξέρω οτι η ελτα κούριερ είναι λίγο ακριβότερη
elias99 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, TINA_KLR said: Καλησπέρα, Θέλω να στείλω ενα δέμα στην Αμερική κάποια δωράκια για τον ανηψιό μ που μόλις γεννήθηκε! Το δέμα είναι περίπου 6 κιλά είμαι μεταξύ ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier, Από την εμπειρία σας ποια θεωρείται ασφαλέστερη σαν επιλόγη,? κυρίως για την απώλεια του δέματος φοβάμαι... Από τιμές ξέρω οτι η ελτα κούριερ είναι λίγο ακριβότερη στείλε με DHL και πλήρωσε ασφάλεια δέματος αλλά θα κοστίσει το κατιτίς παραπάνω 1
frap73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μη φοβάσαι, δε χάνεται κάτι. Στείλε το ΕΛΤΑ ως δέμα, μια χαρά θα πάει. Να συμπληρώσεις μόνο το CN22, λογικά θα στο πούνε στο ταχυδρομείο. Προφανώς υπάρχουν είδη που ΔΕΝ μπορείς να στείλεις, πρόσεξε. Ειδικά προϊόντα περιποίησης που ίσως θεωρηθούν φάρμακα, κλπ. Εμένα θα με ανησυχούσε μην το φορολογήσει κανείς εκεί που θα φτάσει. Μήπως, εάν είναι πράγματα που πωλούνται στο US να τα αγοράσεις online με παράδοση στους δικούς σου εκεί; Ίσως σου έρθει φτηνότερα. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από frap73 3
taygetos2000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Ελτα κουριερ με EMS EXPRESS ειναι η καλυτερη επιλογη. Βεβαια θα κοστισει ακριβα. 1
rodosf1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω καλύτερα να κάνεις αγορά από online shop στην Αμερική και να ορίσεις παραλήπτη τους συγγενείς εκεί. Ούτε φόροι, ουτε καθυστέρηση κ στέλνεις οτι θες χωρίς περιορισμό.
TINA_KLR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδια ειναι καποια χειροποιητα που εχει πλεξει η μανα μου και ενα χρυσαφικο για το μωρο! Θα μπορουσαμε ανετα να τα αγορασουμε απο eshop αμερικανικο κ να μην εχουμε αυτες τις χρεωσεις απλως ειναι η συναισθηματικη αξια....καταλαβαινετε μαααααανεες 4
frap73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Ωπα, το χρυσαφικό με τίποτε, ούτε και με courier.
martin27 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Επειδη εχω στειλει αρκετα δεματα Νεα Υορκη τελωνείο δεν εχουν μεχρι 1000 ευρω,πάντα τα στέλνω με ΕΛΤΑ.Προσοχη μόνο την μέρα της παράδοσης να είναι κάποιος εκεί γιατί απλά τα παρατάνε και φεύγουν, δεν είναι όπως εδώ που πρέπει ο παραλήπτης να παραλάβει το δέμα αλλιώς δεν το αφήνουν 3
enlightened Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 57 minutes ago, TINA_KLR said: Παιδια ειναι καποια χειροποιητα που εχει πλεξει η μανα μου και ενα χρυσαφικο για το μωρο! Θα μπορουσαμε ανετα να τα αγορασουμε απο eshop αμερικανικο κ να μην εχουμε αυτες τις χρεωσεις απλως ειναι η συναισθηματικη αξια....καταλαβαινετε μαααααανεες Δε νομίζω ότι θα δεχθούν χρυσό στο κούριερ. Ακόμα και αν το δεχτούν σίγουρα θα «χχαθεί» στο δρόμο 1
ison Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TINA_KLR είπε Παιδια ειναι καποια χειροποιητα που εχει πλεξει η μανα μου και ενα χρυσαφικο για το μωρο! Θα μπορουσαμε ανετα να τα αγορασουμε απο eshop αμερικανικο κ να μην εχουμε αυτες τις χρεωσεις απλως ειναι η συναισθηματικη αξια....καταλαβαινετε μαααααανεες Τα πλεκτα με ελτα και το χρυσαφικο με dhl ασφαλισμενο-συστημένο (signed for) Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από ison 1
Narayan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν είναι ανάγκη να το δηλώσει πως έχει μέσα χρυσό το πακέτο βρε παιδιά. Απλά έχει την ίδια πιθανότητα που έχουν όλα τα δέματα να χαθούν στη μεταφορά. 1
TINA_KLR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Και εγω αυτο σκεφτηκα, δεν ξερω αν ειναι αναγκαιο να δηλωθει
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην περάσει απο ελεγχο τελωνείου στην Αμερική που θα φτάσει .Οπότε θα δουν τι έχει μέσα. 1
martin27 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην περάσει απο ελεγχο τελωνείου στην Αμερική που θα φτάσει .Οπότε θα δουν τι έχει μέσα. Και όμως υπάρχει. Έχω στείλει πολλά πακέτα που τις περισσότερες φορές ήταν διαφορά φάρμακα και πάντα πέρναγε. Είναι τόσα πολλά τα δέματα που είναι αδύνατον να ελεγχθούν όλα.Διαλογη κάνουν και αν σε τσιμπήσουν απλά έτυχε.
Mpiliasga Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Καλησπέρα Έχει στείλει κάποιος πρόσφατα δεματάκι σε Αμερική ; Έχω ένα μικρό κάτω από μισό κιλό αλλά αξίας πάνω από 800+ ευρώ υπαρχει περίπτωση να έχει τέλη εκτελωνισμού ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα