st3rg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προπαθησα να ετοιμασω μετα απο 11 χρονια την αντικατασταση του fx 8350amd. Κρατώντας λοιπον τα παρακατω απο το παρον συστημα Κουτι coolmaster HAF XB EVO vga titan x 12gb ddr5 οθονη EIZO IPS επειδη ειμαι καιρο εκτος διαβασα για την πρωτη γενια μητρικων και chipset για AM5 καποια προβληματακια. Θελω την γνωμη σας για να στησω σωστα ενα σωστο σετ χωρις conflicts για το επομενο διαστημα . Προτιμησα να παω σε ενα AMD Ryzen 7 7700X που ειναι στα χρηματα που θελω να διαθεσω. Μνημες ddr 5 ? Μητρικη με τι chipset ? και τι psu αξιζει αυτο τον καιρο σε bronze / silver αποδοση ~ 100-150€ εαν εχετε αποψη για κατι καλο Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από st3rg τυπογραφικα
atheatos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Αν είναι να δώσεις 100-150 ευρώ για silver/ bronze psu , καλύτερα μείνε με το παλιό. Αφού δούλευε τόσα χρόνια με fx και titan , είναι αρκετά καλύτερο από πολλά bronze και silver …. Χωρις πλάκα τώρα, με 150 ευρώ παίρνεις platinum. Έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/21703778/Be-Quiet-Straight-Power-11-750W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Modular-80-Plus-Platinum.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios το έχω 3 χρόνια τώρα και ποτέ δεν με πρόδωσε. Μπορεί να μην είναι από τα καλύτερα σε θέματα ripple και ρευμάτων αλλά όταν ζήτησα 750 w τα έδωσε χωρίς να κάνει κιχ. Την titan αν δεν ξεπερνάει τα 350w την έχει ανετα. Οσο για μητρική είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα ακόμα στους AM5. Είναι λίγο ακριβές θα έλεγα ακόμα. Εμένα μου γυαλίζει η Asrock riptide και είναι μέσα στις επιλογές μου για το δικό μου AM5 που θα κτίσω (κάποια στιγμή). 1
Λύση st3rg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Βασικα βρηκα μια καλη εξηγηση για αυτα τα προβληματα που αναφερθηκαν νωριτερα. Ξεκαθαρη απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα