-WISE- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες. Πρόσφατα αγόρασα την 43PUS8857/12 και έχω ένα πολύ κουλό πρόβλημα. Όπως στις περισσότερες συσκευές με OS Android TV είτε μιλάμε για boxάκια, είτε για TV, σου ζητάει να κάνεις pair το τηλεκοντρόλ γιατί είναι BLuetooth. Πρώτη σύνδεση με ρεύμα σήμερα της τηλεόρασης. Κάνω pair όπως μου ζητάει κατά την εγκατάσταση των ρυθμίσεων στο αρχικό set up. Ενώ το remote συνδέθηκε και δουλεύει κανονικά (χειρίζομαι μια χαρά την τιβί και μπαίνω σε όλα τα μενού και δοκίμασα και όλα τα κουμπιά) μου βγάζει συνέχεια μήνυμα να κάνω σύζευξη του remote κρατώντας παρατεταμένα 3 δευτερόλεπτα το κουμπί pair. Το κάνω, λέει ότι έγινε σύζευξη και μετά το ξαναζητάει...🤔 Το ακόμα πιο κουλό (και μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι περιμένει η tv να γίνει pair το χειριστήριο) είναι ότι ανοίγει μόνη της από το stand by! Ουσιαστικά είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση που περιγράφεται στο Reddit αλλά σε άλλο μοντέλο. Για ρίχτε καμιά ιδέα. Μου έβγαλε αναβάθμιση η TV σε νέα έκδοση Android αλλά δεν πρόλαβα να την κάνω γιατί έφευγα για δουλειά. Πιθανόν να λυθεί με update; Αλλιώς reset και στήσιμο από την αρχή; Το χει συναντήσει κανείς άλλος σε κάποια συσκευή του; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από -WISE-
greekfragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 αν το χουν κι άλλοι το βλέπεις ξανά μετά το update. καλό είναι μετά το update να γίνει και ένα πλήρες reset ώστε να βεβαιωθείς οτι από τη πλευρά σου έγινε η σωστή διαδικασία πριν το ξανασετάρισμα. 1
-WISE- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε αν το χουν κι άλλοι το βλέπεις ξανά μετά το update. καλό είναι μετά το update να γίνει και ένα πλήρες reset ώστε να βεβαιωθείς οτι από τη πλευρά σου έγινε η σωστή διαδικασία πριν το ξανασετάρισμα. Μάλλον έτσι θα το κάνω. Πέρα από αυτό το μήνυμα στο Reddit δεν μπορώ να βρω πολλά πράγματα για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ελπίζω να μην είναι hardware και χρειαστεί να τη στείλω σούμπιτη πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα